Vevradio bäst i test 2024

MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) kräver att vi ska kunna klara oss själva i en vecka, vid en katastrof. När det gäller kommunikation i kris rekommenderar de i första hand en radio som drivs med batteri, solceller eller vev, alltså en så kallad vevradio. I detta bäst i test väljer vi ut den bästa vevradion – som även kallas nödradio – för att du ska vara ordentligt förberedd inför en eventuell kris.
BÄST I TEST
Testproffs Toppbetyg Vit 2024
nödradio-vevradio-bered

Nödradio från Bered

5/5
PRISVÄRD
vevradio-prisvärd

Vevradio från Hobby365

5/5
BÄST PREMIUM

Sangean MMR-99DAB

5/5

Jämför bästa vevradion

Tänk dig själv att krisen har kommit – eller att vi råkar ut för ett längre strömavbrott. Mobiltelefonin ligger helt nere. Du kan inte använda internet. Då är radio din enda chans till information från myndigheterna. En radio som drivs utan el, som alltid fungerar, även om du inte har batterier hemma eller om solen inte skiner. Därför behöver du en vevradio hemma. De skiljer sig åt i både pris och funktion och vår guide går igenom ett antal populära modeller på marknaden. Är du intresserad av en krislåda, klicka vidare här.

TestProffs Logotyp Header

Vilken är den bästa vevradion?

Vevradion från Bered är den bästa vevradion i vår jämförelse. Detta beror på att nödradion från Bered är mycket mångsidig. Den kan laddas på många olika sätt – med vev, solceller eller powerbank. Den kan ta emot både FM- och AM-sändningar, har två olika ficklampor (både en kraftfull ficklampa och en läslampa) samt en överfallslarmfunktion. Nödradion från Bered fungerar även som en kraftfull powerbank vilket gör att du kan ladda exempelvis mobiltelefoner. 

Tänk på att den bästa vevradion för just dig och din beredskap beror på flera faktorer. Hos oss kan du jämföra olika nödradio-apparater och läsa våra recensioner för att underlätta ditt val. Då kan du se varför vi tycker att Bereds vevradio är bäst och hur den står sig mot konkurrenterna.

ATT TÄNKA PÅ

Att tänka på när du väljer bästa vevradion och nödradion

Energialternativ
En bra nödradio bör gå att ladda på många olika sätt. Ju fler sätt du kan ladda den på, desto mer användbar blir vevradion naturligtvis. De bör kunna laddas med handvev och solceller. En del går även att driva med batterier eller laddas via USB. (Detta görs förslagsvis innan krisen är ett faktum …) 

Mottagning
Se till att radion kan ta emot både AM- och FM-sändningar, så att du inte står där om det visar sig att exempelvis endast AM-bandet fungerar i en krissituation.

Ljudkvalitet
Kontrollera att radion har god ljudkvalitet så att du tydligt kan höra information. Tänk på att en krissituation kan innebära att du är i en stökig miljö eller kanske utomhus.

Hållbarhet och vattentålighet
Radion bör vara robust och tålig, kanske även vattentålig, speciellt om du planerar att använda den i tuffa förhållanden eller utomhus. 

Portabilitet
En nödradio bör vara lätt och kompakt, för att enkelt kunna bäras med.

Extra funktioner
Många nödradioapparater har extra funktioner som exempelvis inbyggd ficklampa, SOS-signal, larm eller mobiltelefonladdare. Fundera gärna igenom om några av dessa extrafunktioner är viktiga för dig.

Batteritid
Kontrollera hur länge radion fungerar på en laddning. Tänk på att i en nödsituation kanske du inte kommer åt att ladda radion speciellt ofta.

Pris
Nödradioapparater varierar naturligtvis i pris. Försök att hitta en som har de funktioner du behöver utan att spräcka din budget. Men tänk också på att du förbereder dig inför en nödsituation. Kvalitet och mångsidighet kan vara helt avgörande i en nödsituation.

VÅRA TEST

Hur valde vi ut bästa vevradion och nödradion?

Om krisen skulle komma ska vi alla vara beredda. Vi har faktiskt ett sådant ansvar, som samhällsmedborgare. Vi ska kunna ta emot information, även i en nödsituation. Och när vi väl står där, när krisen är ett faktum. Då vill vi ha en pålitlig vevradio med så många funktioner det bara är fysiskt möjligt, nära till hands. Därför har vi sonderat marknaden för din skull. Vi har särskilt tittat på faktorer som prisvärdhet, funktioner och hållbarhet samt omdömen och kundnöjdhet. Vad får du för pengarna, är nödradion prisvärd? Vad har den för funktioner och känns den kvalitativ och hållbar? Och vad tycker andra användare? Är merparten nöjda eller rentav missnöjda? Vi har vägt samman dessa faktorer, tillsammans med våra egna intryck.

Prisvärdhet

Vi tittade på hur prisvärd radion faktiskt är. Vilka funktioner får man för pengarna? Hur välbyggd och robust är den? Får man mycket för pengarna eller är nödradion dyr trots att den saknar viktiga funktioner? Ofta får man naturligtvis det man betalar för, men man kan verkligen få mer eller mindre för sina surt förvärvade kronor, rent objektivt. Prisvärdhet handlar också om kvalitet. Känns radion välbyggd och genomtänkt eller känns det som att den kommer att gå sönder inom en vecka eller två?

Funktioner och hållbarhet

En vevradio eller nödradio handlar om att kunna ha fortsatt tillgång till kommunikation, ljus men även en strömkälla i en krissituation. Därför är den lilla apparatens faktiska funktioner av största vikt. Vad kan den utföra? Vilken hjälp kan den ge dig i en kris? Hur stärker den din familjs beredskap? Och hur är utförandet, känns den kvalitativ och hållbar eller känns det något som barnen byggt ihop själva hemma under köksbordet? Skillnaden mellan en dålig och en kvalitativ vevradio är väsensskild – när du väl står där och behöver den.

Funktioner och hållbarhet

Vi har tittat även på vad andra faktiska användare tycker om de olika nödradio-apparaterna. Är de nöjda med funktion och utförande eller har de tvärtom återkommande klagomål? Har vanliga människor gett sin nya vevradio höga – eller väldigt låga betyg? Vi har tittat på produktrecensionerna och försökt att dra kvantitativa slutsatser utifrån det. Självklart blir det ibland fel och ett måndagsexemplar kan hända även den bästa tillverkare, men vad ser vi för mönster i kundernas recensioner och omdömen? Positiva och nöjda kunder? Bra, det tar vi in i beräkningen!

Bästa Vevradio

Bäst i test

1. Nödradio från Bered

Testproffs - Bäst i test 2024
nödradio-vevradio-bered
5/5

Fördelar

Nackdelar

Unik och mångsidig vevradio

Detta är en riktigt mångsidig vevradio av högsta kvalitet. Vad sägs om en solpanel – som även kan fällas upp och bli en läslampa du kan rikta åt olika håll? Även solcellsplattan kan fällas upp och riktas mot solen. Larmknapp, extra stor och stark ficklampa samt självklart både AM- och FM-mottagning. Nödradion från Bered fungerar både att ladda (helst i förväg, hehe) via usb, solceller eller genom den inbyggda vevdynamon. Den nya vevdynamon är mer effektiv än Bereds tidigare modell och du får en “plupp” efter åtta minuters vevning – och radion är helt fulladdad efterungefär 30 min vevning. 

Bered vevradio fungerar även som powerbank, så säg att du sitter strandad ute i skogen och din mobiltelefon har dött. Då kan du ladda telefonen via din vevradio. Antingen med solceller eller med vevdynamon – eller laddat upp den innan via usb. Det kallar jag sann mångsidighet.

Smart och genomtänkt kvalitetsradio

Vi uppskattar att Bereds vevradio verkligen känns genomtänkt. Du kan ställa radion på högkant och få upp läslampan rejält i höjd. Dessutom håller läslampan länge. Vi testade att ha på den en hel natt och den lyste fortfarande efter sju timmar. Ficklampan på framsidan är rejält tilltagen – och kraftig, vilket är enormt tacksamt. Vi pratar om ett redskap som ska stärka din beredskap, då vill man ha kvalitet och riktigt bra funktioner. Du vill ha en kraftig ficklampa som gör att du faktiskt kan se i beckmörker, du vill ha en pålitlig nödradio som faktiskt funkar.

Bereds vevradio har även ett inbyggt överfallslarm, för extra trygghet. Som sagt, mångsidig kvalitetsprodukt och en vän du verkligen vill och kan hålla i handen när det behövs. Oavsett om det är på campingturen eller i ett skarpt nödläge.

Bästa pris hos

Bered.nu

2. Vevradio från Hobby365

Testproffs - Prisvärd 2024
vevradio-prisvärd
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Många funktioner – och prisvärd

Denna vevradio från Hobby365 har många funktioner. Den har solceller, ficklampa och fungerar som powerbank. Den har kanske inte de där premiumfunktionerna med läslampa eller larmknapp, men den gör det grundläggande jobbet till ett bra pris. Du kan ladda din mobil med vevradion, dock medföljer ingen laddkabel, men du kan ansluta din vanliga kabel till vevradions USB-A/Micro-USB-port.

Du kan ta emot både AM- och FM-sändningar med denna nödradio och dess batterikapacitet är 2000mAh. Solcellspanelen är på 0,2 W och ficklampan lyser med en LED-lampa à 1 W. Sammantaget ger detta verkligen en prisvärd vevradio för den som klarar sig utan de allra tjusigaste funktionerna.

Veva mellan tre till fem minuter första gången

Första gången du använder vevradion behöver du veva mellan tre till fem minuter för att aktivera batteriet. Det kräver en del, så vi rekommenderar starkt att du ser till att ladda den fullt via vanlig usb-kabel första gången. Då kan du sedan underhållsladda med solceller eller vev vid behov. En fulladdad vevradio är självklart en utmärkt grund i din krisberedskap!

Denna vevradio är en av Hobby365:s storsäljare och vi är inte förvånade. En prisvärd produkt med de viktigaste funktionerna och som kan göra stor skillnad i en nödsituation. Se till att du och din eventuella familj har tillgång till kommunikation, ljuskälla samt powerbank och skaffa en nödradio till ert hushåll i dag!

Bästa pris hos

Hobby365.se

3. Sangean MMR99DAB

Testproffs - Bäst Premium 2024
4.7/5

Fördelar

Nackdelar

Robust och kraftfull nödradio från Sangean

Detta är Sangeans uppdaterade modell. Den är större än föregångaren MMR88, med en mer robust konstruktion och ett extremt kraftfullt inbyggt batteri, på 2600 mAh. Du kan självklart ladda den via vägguttaget, eller via solcell eller via den inbyggda vevdynamon. Radion har hela 40 förvalda stationer, auto tuning, justerbar bandbredd och en inbyggd mycket ljusstark ficklampa.

Tack vare att nödradion även fungerar som powerbank kan du ladda dina andra enheter, som exempelvis telefoner. Denna vevradio från Sangean är dessutom IPX55-klassad vilket innebär att den klarar av i princip alla situationer, oavsett regn eller damm. Den här radion är byggd för att verkligen fungera i alla lägen.

Många snabbvalsplatser med ATS, ställbar LED-lampa i fem lägen och röd lampa

Den väger dock 900 gram, vilket är mycket om du ska ha med den på exempelvis en campingtur. Den har inbyggd bluetooth, och har 20 snabbvalsplatser DAB med automatisk stationsinställning, ATS. Självklart får du ocskå en stark ficklampa men också nödlägesbelysning.
LED-strålkastaren är ställbar i fem lägen (hög och låg bredd, fokus, samt blinkning, SOS eller morsekod. Nödradion har också en lampa med rött ljus, som bibehåller optimalt mörkerseende. Sangean är kända för sina kvalitativa produkter och märket gör faktiskt några av marknadens mest uppskattade radio-apparater.

Denna vevradio, Sangean MMR99DAB, har även en inbyggd klocka samt alarm med sju olika buzzernivåer. Den har även en AUX-In för att kunna ansluta en extra yttre ljudkälla. På grund av att denna vevradio har mycket god ljudkvalitet fungerar just denna grej över förväntan bra. Vevradion har DC-ut och USB typ-A för laddning av mindre enheter. Denna nödradio passar dig som vill ha det absolut bästa och är beredd att betala för det. En utmärkt premiumprodukt, helt enkelt.

Bästa pris hos

Larsbengtsson.se

4. Nordic Preparation Nödradio 2

nordicprep-nodradio-vevradio
5/5

Fördelar

Nackdelar

Utvecklad av militärer – kvalitet rakt igenom

Nordic Preparation har en bakgrund inom militären och de vet vad som behövs. De utvecklar själva kvalitativa produkter för friluftsliv och beredskap. Denna nödradio är lätt, endast 275 gram. Den har tydliga funktionella knappar och reglage som lätt manövreras även med handskar. Som sagt, militärer, de vet vad det innebär att behöva riskera att förfrysa händerna i onödan.

Nödradion (AM/FM-mottagning) kan också agera som powerbank och det inbyggda batteriet på 2000 mAh har kapacitet att ladda upp en mobil till ungefär hälften.

Dessutom agera som ficklampa och SOS-larm

Det må verka fånigt att hänga upp sig på en liten ficklampa. Men har du försökt att utföra något i kompakt mörker, någongång? Då vet du hur svårt det är. I en krissituation lär det inte vara lättare. Då är en ficklampa du kan ladda med hjälp av solen eller lite manuellt vevande din kanske allra bästa vän. Läslampa är även det inkluderat vilket kan bli viktigt i en längre nödsituation. Med Nordic Preperations nödradio finns ett SOS-larm/överfallslarm tillgänglig vilket oftast är en funktion som saknas i de billigare varianterna av vevradios.
Bästa pris hos

Nordicpreparation.com

5. Midland ER300

4.7/5

Fördelar

Nackdelar

Vevradio både camping och nödsituationer

Midland ER300 en vevradio som kan ta emot både AM och FM-signaler. Den är främst tänkt för nödsituationer men funkar naturligtvis fint även för camping eller fisketurer. Med sina 470 gram tillhör den dock testets tungviktare. Du kan ladda den manuellt med dynamovev eller solpanel, eller i förväg via mini-usb. Det interna batteriet är ett kraftigt Li-Ion 2000mAh-batteri. Du kan också driva nödradion på egna laddningsbara batterier om du skulle vilja det. I så fall är det 6 st AA-batterier som gäller.

Midland ER300 har även en ultraljudsvissla, som kan hjälpa sök- och räddningsteam att hitta personer i en nödsituation. Hundar kan höra detta ljud. Midland ER300 har också en ljusstark ficklampa med Cree® led 130L, som även kan blinka Morse-koden SOS. Den fungerar som en powerbank som via USB-port ladda alla möjliga bärbara elektroniska enheter, till exempel smartphones eller surfplattor. Denna nödradio har även en LCD-skärm som visar de aktiverade funktionerna och även batteriets laddningsnivå. Detta ser vi som en trygghet.

Upp till 25 timmars användning

Det effektiva Li-Ion 2000mAh-batteriet kan faktiskt ge dig upp till 25 timmars användning, under normala förhållanden. (Extremt väder såsom kyla kommer alltid att begränsa batteriets användningstid.) Sammantaget en bra radio med många bra funktioner. Den passar dig som är beredd att betala lite mer för din vevradio. Vår testvinnare har dock mer funktioner per krona. Men vill du ha ytterligare lite fler funktioner och är beredd att betala för dem så är detta ett bra val.
Bästa pris hos

Larsbengtsson.se

6. Great One Solar Radio två-pack

två-nödradio
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Prisvärt tvåpack – en till lägenheten och en till sommarstugan?

Vill du ha mycket för pengarna? Kika in detta prisvärda och smidiga tvåpack. Behöver du en nödradio till krislådan och en till campingtrippen? Eller en till sommarstugan och en till lägenheten i stan? Eller känner du dig givmild och vill ge bort den ena i present? Oavsett vilket får du två funktionella vevradios till ett bra pris.

Båda apparaterna fungerar som powerbanks och du kan därmed även använda dem för att ladda din mobil. De har ficklampa, samt kan laddas både via usb, solceller eller den inbyggda dynamoveven. Ficklampan har 1 W ljusstyrka och det klarar man sig ganska bra på.

En röd och en svart, liknande funktioner

Även om den nödradion ena är röd och den andra är svart har de jämförbara funktioner och kvalitet. Återförsäljaren Makeupsweden säljer mer än smink och har funnits sedan 2012. Detta tvåpack vevradios är en av deras storsäljare och det är kanske inte så konstigt. Det är en produkt vi alla behöver ha hemma, som en del av vår krisberedskap – men kanske även för vårt friluftsliv och härliga campingturer.

En del människor tycker om att köpa på sig ett lager av lämpliga presenter och ha hemma, inför julklappar eller födelsedagar. Här är faktiskt något du skulle kunna ha i presentgömman. Något även ”den som har allt” kanske ännu inte har!

Bästa pris hos

Makeupsweden.se

7. Rubicson Dynamoradio

rubicson-nödradio
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Stryktålig och regnsäker – med kraftfullt batteri

Detta är en stryktålig och regnsäker (klassning IPX3) vevradio och många uppskattar naturligtvis en digital display. Dock brukar inte just digitala displayer vara så stryktåliga i längden och den här apparaten väger över ett halvt kilo, vilket kanske är i mesta laget om man har tänkt ha med den på exempelvis campingturer.

Även om det finns en digital display kan man inte snabbsöka bland radiokanalerna – eller lagra några kanaler. Men den fungerar bra som powerbank och har ett kraftfullt batteri på 4000 mAh.

Hörlursuttag saknas och lägstavolymen för hög

Hörlursuttag saknas och många användare säger att lägstavolymen är alldeles för hög, man hade önskat större möjlighet att själv välja volym. Andra klagar också på burkigt ljud. Vi kan tycka att just burkigt ljud är ett problem, men visst är både hörlursuttag och även möjlighet att ställa in ett lägre ljud väldigt viktigt. Vi pratar om en apparat som ska fungera i nödsituationer.

Men är du ute efter en stryktålig radio med bra ficklampa, kraftfullt batteri och även digital display kan denna nödradio från Kjell & Co vara bästa valet för dig. När vevradion är fulladdad kan den ladda en smartphone upp till två gånger, vilket får sägas vara mycket bra.

Bästa pris hos

Kjell.com

SAMMANFATTNING

Sammanfattning av vevradio

Märke

Betyg

Erbjudande

Prisuppgift

Återförsäljare

1. Nödradio från Bered

4.9

Fri frakt över 400 kr

449 kr

Rek. återförsäljare

2. Vevradio från Hobby365

4.5

Fri frakt

199 kr

Rek. återförsäljare

3. SwePrep Nödradio

4.8

Fri frakt över 499 kr

499 kr

Rek. återförsäljare


4. Great One Solar Radio två-pack

4.5

Fri frakt

499 kr

Rek. återförsäljare

5. Rubicson Dynamoradio

4.6

Fri frakt över 250 kr

499 kr

Rek. återförsäljare

OM VEV- OCH NÖDRADIO

Vad en vevradio och nödradio?

En vevradio är en typ av radio som kan drivas av en vev i stället för batterier eller eluttag. Denna typ av radio kallas även nödradio och är skapad för just nöd- eller överlevnadssituationer. Genom att veva runt den inbyggda veven genereras elektricitet som då kan användas för att driva radion. Många vevradio-apparater kan även laddas via solceller eller drivas av batterier, samt laddas upp i förväg via usb.

Varför behöver jag en vevradio och nödradio?

En vevradio eller nödradio är något vi alla behöver ha hemma, som en del av vår krisberedskap. MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) har tydliga riktlinjer: vi ska kunna klara oss själva i en vecka vid en nödsituation. Detta inkluderar tillgången till information och en vevradio är MSB:s första exempel på hur vi kan uppfylla detta krav. Dessa små smidiga nödradio-apparater som kan drivas av en vev – men ofta även av solceller eller batterier – ger dig tillgång till information under både strömavbrott och katastrofer. 

Ofta kan vevradion även fungera som powerbank eller ficklampa. En vev- eller nödradio är extremt användbara i situationer där man inte har tillgång till el, som vid strömavbrott, camping eller i nödsituationer.

VÄLJA RÄTT

Hur hittar jag den bästa vevradion och nödradion?

Vad ska du använda radion till?

Du behöver fundera ut hur du faktiskt vill använda din vevradio. Är det främst för att kunna lyssna på radio? I en nödsituation kan radion, främst Sveriges Radio P4, bli vår enda officiella informationskälla från myndigheterna. Då kanske en enklare modell räcker. Flera nödradio-apparater fungerar även som powerbanks eller ficklampor. Vill du kunna använda din nödradio på fler sätt behöver du vara mer noggrann i ditt val, så att du får alla funktioner du önskar.

Behöver du solceller eller vev?

Fundera igenom om det räcker att kunna ladda radion med vev, eller vill du ha även exempelvis solceller, möjlighet till batteridrift eller laddning i förväg via usb?

Hur hållbar behöver radion vara?

Ska den ligga hemma i garderoben i avvaktan på en nödsituation som förhoppningsvis aldrig inträffar – eller ska den med på campingturer varje vecka? Beroende på hur du tänkt använda den behöver du också ta hänsyn till hur hållbar radion faktiskt är.

Ska nödradion ha SOS-knapp och ficklampa?

Vill du även ha SOS-knapp och en inbyggd ficklampa? Då får du titta på de lite mer premium-modellerna. Klarar du dig utan kan du självklart komma ner i pris. Men vi rekommenderar ändå att välja en med ficklampa. Om vi råkar ut för strömavbrott under längre period kommer den ficklampan att vara värd sin vikt i guld.

Hur mycket kan du tänka dig att betala för nödradion?

Hur mycket du är beredd att betala för din vevradio kommer också att spela stor roll för vad för funktioner du kan förvänta dig att få.

ANDRA FRÅGOR

Var kan man köpa en vevradio?

Det lättaste är helt klart att beställa online. Få fysiska butiker har samma utbud när det gäller just en specialprodukt som nödradio, så du får helt klart både bäst utbud och dito pris om du beställer hem från nätet.

Hur länge måste man veva en vevradio?

Hur länge du behöver veva en vevradio beror på flera faktorer, bland annat modellen på vevradion, batteriets tillstånd och hur mycket energi du vill generera. Generellt brukar dock vevning i någon minut ge tillräcklig energi för att lyssna på radio under ungefär en halvtimme. Men för exakt information bör du kolla i användarmanualen till din specifika vevradio. Där bör det finnas instruktioner om hur länge du behöver veva för att uppnå olika nivåer av användning eller laddning.FAQ
Vanliga frågor

En vevradio fungerar genom att du vevar på en vevarm, som i sin tur driver en generator. Den mekaniska energin omvandlas till elektrisk energi och lagras i ett batteri. Den lagrade energin driver sedan radion. Vevradion är praktisk i situationer utan tillgång till elektricitet. Vissa vevradios fungerar även som powerbanks eller ficklampor.

MSB kräver att vi ska kunna klara oss i en vecka utan samhällets hjälp, inklusive att vi ska ha möjlighet att inhämta information. En nödradio i varje hushåll uppfyller detta krav.

Dock finns vissa begränsningar och regler för försäljning och användning av CBD-kapslar i Sverige. Alla CBD-kapslar måste vara korrekt märkta och innehålla den deklarerade mängden CBD och THC. Därför är det viktigt att köpa CBD-kapslar eller softgels från pålitliga källor som testar sina produkter i tredjepartslaboratorier, så att du vet vad du faktiskt får.

Håll dig gärna uppdaterad kring regler och lagar kring CBD och cannabisprodukter i Sverige, eftersom reglerna kan ändras över tid.

I EU

Ja, i stort sett är CBD-kapslar lagligt i de flesta länder inom Europeiska unionen (EU). EU har antagit regler och direktiv som tillåter produktion, försäljning och användning av CBD-oljor som uppfyller vissa villkor, exempelvis att de inte får innehålla mer än 0,2 % THC (Tjeckien och Schweiz tillåter upp till 0,3 % THC). De måste också vara framställda av industrihampa som är godkänd enligt EU:s jordbruksregler och följa kvalitetsstandarden för märkning och försäljning inom EU.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

VILKA ÄR TESTPROFFS?

Vi på Testproffs är dedikerade till att hjälpa konsumenter att fatta informerade beslut genom att erbjuda objektiva och pålitliga bäst-i-test och recensioner. Våra ledord är följande:

  • Objektivitet – vi förbinder oss att vara oberoende och opartiska i våra tester och recensioner

  • Kvalitet – vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt innehåll till våra läsare

  • Autenticitet – vi är transparenta i vårt arbete och våra processer

ANDRA TESTER
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.