Personuppgiftspolicy

Vi på Testproffs.se värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Denna personuppgiftspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar de personuppgifter som du tillhandahåller oss när du använder vår hemsida. Vänligen läs igenom denna policy noggrant.

Personuppgiftspolicy för Testproffs.se

Cookies är små textfiler som webbläsaren sparar på din dator eller mobiltelefon när du besöker en webbplats. De används för olika ändamål, inklusive att samla användarstatistik, anpassa funktioner och visa annonser.

1. Insamling av personuppgifter

Vi samlar endast in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller oss när du prenumererar på vårt nyhetsbrev via vår hemsida. De personuppgifter vi samlar in är din e-postadress.

2. Användning av personuppgifter

Vi använder de personuppgifter du tillhandahåller oss enbart för att skicka vårt nyhetsbrev till dig och informera dig om våra senaste uppdateringar, erbjudanden och relaterad information. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål.

3. Laglig grund för behandling

Behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke, vilket du ger oss när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avbryta prenumerationen och återkalla ditt samtycke genom att följa instruktionerna i varje nyhetsbrev eller kontakta oss direkt.

4. Lagring av personuppgifter

Vi lagrar dina personuppgifter så länge du är prenumerant på vårt nyhetsbrev. Om du avbryter prenumerationen kommer vi att ta bort dina personuppgifter inom en rimlig tid, såvida inte annan lagstiftning kräver att vi behåller dem under en längre period.

5. Säkerhet för personuppgifter

Vi vidtar rimliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring. Vi använder oss av säkra kommunikationsprotokoll och håller oss uppdaterade om de senaste säkerhetsåtgärderna för att skydda din information.

6. Mailchimp

För att hantera och skicka vårt nyhetsbrev använder vi oss av tjänsten Mailchimp, som tillhandahålls av The Rocket Science Group LLC. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer din e-postadress att överföras till Mailchimp för behandling i enlighet med deras integritetspolicy och användarvillkor. Vi ansvarar inte för Mailchimps hantering av dina personuppgifter, men vi har valt en pålitlig leverantör och har säkerställt att de vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder.

7. Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, korrigera, begränsa eller radera de personuppgifter vi har om dig. Du har även rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och att begära att dina uppgifter överförs till dig eller en annan person eller organisation. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter eller har frågor om vår personuppgiftshantering, vänligen kontakta oss.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna personuppgiftspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna policy för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.

Senast uppdaterad: [2023-05-19]

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.