Fårskinn bäst i test – de bästa fårskinnen inom 7 kategorier

Fårskinnet som inredning är något du aldrig ångrar. Med fårskinn så får du en känsla av lyxig komfort, tidlös elegans såväl som mys, men vilket ska du välja? I denna bäst i test jämförelse ser vi på Testproffs närmre på de bästa fårskinnen år 2024 så att du kan välja rätt.
BÄST I TEST
Testproffs Toppbetyg Vit 2024
nordic sheep-merino

Merino fårskinn

5/5
PRISVÄRD
faarskinn-tibet

Fårskinn från Tibet

4.5/5
BÄST PREMIUM
fårskinn himalaya premium

Fårskinn från Himalaya

5/5

Introduktion om fårskinn

Vi på Testproffs har sett närmre på flera fårskinn för att hitta det som kan passa dig bäst med tanke på viktiga parametrar som pris, kvalitet, färg och ursprung. För att få fram de bästa fårskinnen har vi fokuserat på användarupplevelsen och ställt oss viktiga frågor som rör användning, hållbarhet såväl som design. Om du är intresserad av fårskinn och inredning har vi även ett populärt bäst i test av fårskinnsfåtöljer.

TestProffs Logotyp Header

Vilket är det bästa fårskinnet?

Testvinnaren blev Nordic Sheeps Merino fårskinn som erbjuder vacker design med mjukhet och komfort. Varje skinn i denna serie är unikt och du kan välja mellan olika färger för att matcha med din inredning. En stor fördel med detta fårskinn är att det kan användas på ett flexibelt sätt. Du väljer själv om det ska ligga på golvet, i en fåtölj eller draperas över en stol.

Vi kan med vårt fårskinn test konstatera att de fina recensionerna från de som köpt detta merinoskinn stämmer. Detta är det bästa valet för dig som eftersöker en kombination av hög kvalitet och vacker design.

ATT TÄNKA PÅ

Att tänka på vid köp av fårskinn

Det finns flera saker att tänka på när du ska köpa ett fårskinn. Om du vill få en produkt som du blir nöjd med så kan följande punkter vara bra att hålla i åtanke.

Syfte

Var medveten om varför du köper ett fårskinn. Som heminredning kan ju fårskinnet användas på olika sätt och det är inte varje storlek och form som passar varje möbel och golv. När du är säker på hur du ska använda fårskinnet blir det lättare att välja rätt sort.

Storlek och form

Storlek och form bör passa dina behov. Drömmer du om att ligga och vila på fårskinnet framför den öppna brasan? Då ska du välja ett fårskinn som passar som matta. Mät upp stolen du ska ha fårskinnet på och jämför med storleken som anges i produktbeskrivningen i butiken online.

Färg

Färgat fårskinn eller inte, det är upp till dig. Du kommer att finna alla nyanser från svart till discorosa. Originella färger som inte alls känns naturliga är också möjligt för äkta fårskinn. Tänk lite på om du vill ha naturligt eller om det kanske kommer att passa bäst med något som är märkbart färgat.

När du köper färgat ska du också kontrollera att butiken ser till att färgbeständigheten är testad. Detta så att du inte får färg på kropp och kläder när du svettas.

Kvalitet

Ta också en titt på kvalitet. Det finns både enkla och dubbla fårskinn. Dubbla är två skinn som sys ihop. Ullen ska vara tät och jämn på ett fårskinn av hög kvalitet. Här bör du också se på längden på håren. När de är längre så blir det fluffigare.

Vad gäller garvningsprocess så kan det vara viktigt att välja ett fårskinn som har gravats på ett sätt som ger längre hållbarhet. Det är också av intresse att välja fårskinn som har garvats på ett miljövänligt sätt utan skadliga kemikalier. Ekologiska fårskinn är ett bra val om detta är viktigt för dig.

Etiskt fårskinn

Du bör också ta en titt på certifikat som visar att fårskinnet kommer från en leverantör som prioriterar etiskt behandling av djur.

Underhållskrav

Det finns fårskinn som kan tvättas i maskin eller för hand. Andra fårskinn måste skickas till kemtvätt som klarar detta material. Kontrollera alltid skötselråden innan du köper så att du vet att du kan hålla fårskinnet rent och fräscht.

Pris

Ett högre fårskinn pris är inte alltid samma sak som högre kvalitet. Dessutom kan du passa på och köpa ett riktigt dyrt fårskinn billigare då det blir rea. Undersök och jämför produkter för att se till att du får ett prisvärt fårskinn.

Känslighet och allergi

Fårskinn är hypoallergena men de kan ha behandlats med kemikalier och färgämnen som vissa individer är känsliga för. När du köper fårskinn bör du alltså ta en tutt på hur det har bearbetats om du vet att någon i ditt hushåll är känslig.

VÅRA TEST

Hur gick testet till?

På Testproffs redaktion så skapade vi en fårskinnsgrupp som tillsammans fick välja ut fårskinn att testa. Testet pågick under tre månaders tid. Varje testproffs fick använda samma mall för utvärderingen och fritt ge sin syn på varje enskilt fårskinn.

Efter genomförda produkttester från vår panel har vi på redaktionen sedan slutligen sammanställt samtliga tester i det här djupgående testet där vi också utser “Bäst i test”, “Prisvärd” och “Bäst premium”. Vi tydliggör vilken produkt som lämpar sig bäst inom de tre olika kategorierna eftersom vi vet från tidigare erfarenhet att detta är något som efterfrågats av våra kunder.

Vår värderingsmall innehöll punkterna:

 • Design
 • Känsla
 • Komfort
 • Pris
 • Egenskaper
 • Underhåll

När de tre månaderna var över så fick gruppen komma överens om vilket fårskinn som enligt de sammanslagna resultaten var bäst i test, bäst budget och bäst premium. I vår färdiga fårskinn bäst i test artikel kan du se dessa kategorier som sedan följs av de fårskinn som inte tog sig in på prispallen men som också har nämnvärda egenskaper.

Viktiga frågor vi har ställt oss är:

 • Hur enkelt är det att använda och inreda med fårskinnet?
 • Hur ter sig designen och färgen?
 • Vad kostar fårskinnet och kan det anses vara prisvärt?
 • Hur enkelt är det att hålla fårskinnet rent och fräscht?
Bäst i test

1. Merino fårskinn

Testproffs - Bäst i test 2024
nordic sheep-merino
5/5

Fördelar

Nackdelar

Ett mjukt och vackert fårskinn från Nya Zeeland

Det är svårt att imitera merinofårskinn för det känns omedelbart igen på sin unika struktur som ger mjukhet och komfort. Merinofåren kommer ursprungligen från Spanien men detta merinoskinn som vinner vårt fårskinn bäst i test är från Nya Zeeland. Det finns i 9 olika färger.

När det blir rea på detta fårskinn ska du passa på för det kan verkligen vara fint att ha flera. Designen är gjord för att du ska kunna använda fårskinnet som en mysig matta du även kan vila på. Det passar också perfekt för en fåtölj eller för stolen som annars känns för kal och hård.

Vackert och högst användbart

Om du, precis som jag, tycker att det är viktigt med inredning som känns personlig men som också är fin att visa upp är detta bästa fårskinn för dig. Det är elegant och unikt. I och med att det rör sig om äkta fårskinn så kan du lita på att varje skinn har sin egen form.

Jag noterade att det på vissa skinn från Nordic Sheep finns söm på baksidan. Detta kan förstås ses som ett minus. Men då ska du veta att denna söm inte märks på sidan du placerar uppåt. Därmed lär den inte vara något du funderar särskilt mycket på. Mig störde det inte alls!

Testproffs vinnare - dessutom i olika färger

Det kan förstås diskuteras huruvida det där med färg på fårskinn kan ses som en bra sak. När vi såg närmre på fårskinnen så gick våra åsikter isär om detta. Å ena sidan är det ju fantastiskt att få så många intressanta färgval, å den andra så är det ju något magiskt med ett helt obehandlat fårskinn. Själv tycker jag att många färgalternativ är bra för jag gillar att matcha nyanser.

Testproffs slutsats blev att detta är det bästa fårskinnet eftersom det erbjuder både kvalitet och skönhet. Komforten du får på golv och i stol är också något som gör att det samlade betyget ändå blir det högsta.

Bästa pris hos

Nordicsheep.se

2. Fårskinn från Tibet

Testproffs - Prisvärd 2024
faarskinn-tibet
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Ett mycket prisvärt fårskinn

Detta tibetanska fårskinn är aningen mindre än vår testvinnare men det är tillräckligt stort för att användas i en stol eller som matta på golvet. Dessutom finns det i många fler färger så du kan matcha din stil och inredning perfekt.

Efter att ha testat både på golv och i stol så kom jag fram till att detta fårskinn lämpar sig allra bäst i en stol. Jag vill ha lite mer utrymme att ligga på när fårskinnet används som en matta. Jag tycker att denna variant lämpar sig särskilt väl i stolar med handtag då det blir enkelt att drapera över rygg och sits utan att fårskinnet glider av.

När jag jämför mjukheten med testvinnaren och andra fårskinn med riktigt långa hår så ska det sägas att det märks skillnad. Fast de aningen kortare håren är ändå silkeslena och de ger stor komfort. Det är en viktig anledning till att detta fårskinn vinner kategorin budget. Du får hög komfort för pengarna.

Vilken färg väljer du?

Om du tillhör de som tycker att det är uppiggande och spännande med äkta fårskinn i annorlunda färg så kommer du att gilla alla val du får. Vad sägs om ett gammalrosa fårskinn, eller varför inte fårskinn med frisk mintfärg?

Jag tycker att det stora utbudet av färger är imponerande. Med nyanser som champagne, vitt och duva så finner du färgen som du gillar bäst. Detta och det låga priset är något som gör att du gott kan unna dig fårskinn i flera rum och i den färg som passar bäst in i sitt sammanhang. Kanske gult till påsk?

Bästa pris hos

Faarskinn.se

3. Fårskinn från Himalaya

Testproffs - Bäst Premium 2024
fårskinn himalaya premium
5/5

Fördelar

Nackdelar

Ett unikt och personligt fårskinn

För dig som har råd att lägga lite mer på ett fårskinn och tanken är att det ska fungera fint både som matta och i fåtöljer så är detta det bästa valet. Jag måste säga att det är svårt att se på bilden hur fantastiskt vackert detta fårskinn är. Det har ett väldigt fint skimmer och formen gör sig otroligt bra på golvet.

Om jag bara får välja ett fårskinn så blir det detta vackra och fylliga skinn från Himalaya. Det har perfekt storlek för att kunna användas som mysig matta på golvet, över soffan, fåtöljen eller på en stol.

Dessutom tycker jag att det är något magiskt med ett fårskinn som inte har behandlats för att få en viss färg eller form. Det passar mycket bra med andra naturmaterial i inredningen som trä och bomull.

Kort hårlängd ger intressanta mönster

En annan sak som jag vill påpeka är att de korta håren inte bara ger en fyllighet som känns mjuk och gosig. De går också att påverka med händerna. Du stryker handen över håren och så får du en form av mönster. Detta känns nästan lite meditativt.

Fårskinnet har olika partier med olika färgnyanser men du kan alltså påverka hur det till sist ser ut genom att stryka dina händer över den mjuka och fluffiga ytan. Om du vill ha naturligt, unikt och otroligt mjukt och fint så är detta bästa fårskinn för dig.

Priset är högre än andra skinn vi har sett närmre på i vårt fårskinn test. Men med tanke på vad du får så måste det ändå sägas att det kan anses vara ett rimligt pris. Kvaliteten är mycket hög och detta fårskinn kan du ha glädje av hur länge som helst om du bara sköter om det på rätt sätt.

Bästa pris hos

Naturescollection.se

4. Bästa fårskinn till matstolarna

4.6/5

Fördelar

Nackdelar

Bästa fårskinnet till fåtöljen eller matstolen

När det ska vara matstolar i hårda material där det inte finns någon stoppning i sitsen så behövs det en bra lösning. En spännande kudde för matstolen är den som utgörs av ett fårskinn!

Du sitter som en kunglighet och det känns mjukt och skönt runt ryggen. Jag tycker att detta fårskinn för stolar passar särskilt bra i karmstolar men visst går det att använda även på en enklare matsalsstol.

Många fina färger är en fördel

Det bästa med denna serie fårskinn från Nya Zeeland är att du får olika färger. Det kan ju behövas när du ska inreda flera stolar runt ett matbord. Tack vare färgningen så får du en enhetlig känsla.

Jag har också testat med fårskinnet som komplement i soffan och i fåtölj. Det fungerar fint så visst finns det viss flexibilitet vad gäller användningen. Med detta sagt så är det ändå så att formen är särskilt lämpad för stolar.

Det här är också ett bra val av fårskinn för kontorsstolen så du kan beakta det när du är ute efter något mysigt och bekvämt för din arbetsplats.

Bästa pris hos

Naturescollection.se

5. Bästa fårskinn till baby

5/5

Fördelar

Nackdelar

Populärt lammskinn för baby

Om du är ute efter ett fint fårskinn för barnvagn såväl som barnstol så kan detta vara ett bra val. Färgen är jämn och fin tack vare avfärgningen och skinnet har mjuk och len ull. Utöver naturlig färg finns ytterligare fina färger att välja mellan. Det kan användas utomhus i vagnen för att se till att bebisen har det varmt och gosigt i vagnen.

Detta baby fårskinn kan också användas direkt på det kalla golvet för bebin som behöver mer tid på magen eller håller på att lära sig att vända från mage till rygg. Det blir en mjuk och trygg yta att leka och utvecklas på. Detta lammskinn kommer från Nya Zeeland och är certifierat som äkta.

Enkelt att tvätta och hålla rent

Det går att tvätta i 30 grader men var noga med att använda de rekommenderade produkterna för rengöring av skinnet och ullen. Att detta är ett populärt lammskinn för bebis råder det inga tvivel om. Det är ofta slutsålt så passa på när det finns i butik igen!

Bästa pris hos

Faarskinn.se

6. Bästa fårskinn i färg

merino fårskinn färg
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Fårskinn i spännande färger

Personligen tycker jag att fårskinn i coola färger är spännande. Den här varianten ger dig äkta fårskinn som är mjukt och fluffigt fast i färger du aldrig kommer att se på får. Fårskinnen kommer från Nya Zeeland och är certifierade så det är riktigt hög kvalitet.

En stor fördel med färgade fårskinn är att de klarar fläckar galant. Förhoppningsvis är du försiktig med ditt fårskinn men det kan vara skönt att kunna torka bort spill och att detta sedan inte syns. Dessutom tycker jag att det är väldigt bra med färger som känns enhetliga.

Fårskinn från Nya Zeeland

Naturligt är underbart och vackert men färgat har sin plats. Det fina med dessa färgade fårskinn är att de trots ganska intensiva och udda färger ändå känns väldigt äkta. Detta beror på att de är gjorda av äkta Nya Zeeland fårskinn. Det är också något som bidrar till elegansen du får då du inreder med skinnen.

Bästa pris hos

Faarskinn.se

7. Bästa ekologiska fårskinnet

ekologiskt fårskinn
5/5

Fördelar

Nackdelar

Ekologiska fårskinn från Island

Det är svårt att inte bli imponerad av detta vackra och mysiga fårskinn från Island. Om det hade varit bättre lämpat för golvet så hade det helt klart varit en utmanare till fårskinn bäst i vårt test.

Jag skulle dock inte använda detta fårskinn på golvet såvida det inte rör sig om en myshörna med kuddar. Det passar allra bäst för stolen eller i soffan. Färgen du ser på bilden är inte nödvändigtvis exakt samma som du får, men ofta nästan identiskt.

Det blir alltid små variationer då det rör sig om naturliga fårskinn som inte har färgats. Men det här är ett fårskinn som har fått så många fina kundomdömen och inte minst för den fina naturliga färgen. Håren är riktigt långa och tjocka så detta fårskinn kan även passa utomhus.

Perfekt för balkongen eller på soffan

Jag testade på balkongen en kylig dag och det var helt klart ett plus att ha det varma och mysiga fårskinnet i stolen. Men det går förstås också att använda i stolar omkring matbordet eller kanske i favoritfåtöljen i vardagsrummet.

Jag vill flagga för att detta som ekologiskt fårskinn har en anings doft kvar av ursprunget. Om du sätter näsan i skinnet så kommer du att känna det. Det var dock inte tal om någon intensiv får-lukt men ändå något att påpeka.

Bästa pris hos

Nordicsheep.se

SAMMANFATTNING

Sammanfattning av fårskinnen

Märke

Betyg

Prissegment

Prisuppgift

Återförsäljare

1. Merino fårskinn - Nordic Sheep

5.0

Premium

Från 1190 kr

Rek. återförsäljare

2. Fårskinn från Tibet
 - Faarskinn.se

4.5

Medel

Från 1 149 kr

Rek. återförsäljare

3. Fårskinn från Himalaya -
Natures Collection

5.0

Premium

Från 1 499 kr

Rek. återförsäljare

4. Bästa fårskinn till matstolarna -
Natures Collection

4.5

Premium

Från 1 349 kr

Rek. återförsäljare

5. Bästa fårskinn till baby​ - Faarskinn.se

5.0

Medel

Från 1 348 kr

Rek. återförsäljare

6. Bästa fårskinn i färg - Faarskinn.se

4.5

Premium

Från 1 198 kr

Rek. återförsäljare

7. Bästa ekologiska fårskinnet​ -
Nordic Sheep

5.0

Premium

Från 1 469 kr

Rek. återförsäljare

FÅRSKINNSGUIDE

Att använda fårskinn – en kort guide

Med fårskinn får du naturlig värme och mjuk textur. Fårskinnen har använts i århundranden för flera olika ändamål. Du kanske köper skinnet för att ha det som en matta medan andra väljer det som inlägg i barnvagnen eller kanske som prydnadsföremål.

För att du ska få bästa möjliga användning av ditt fårskinn och se till att det förblir fint så länge som du vill ha det så bör du vara medveten om hur det ska hanteras och skötas om.

Så använder du fårskinn

Fårskinn kan se lika ut men de kan ha lite olika användningsområden. De bästa fårskinnen är flexibla och fungerar bra för olika platser och användningsområden.

Exempel på fårskinn som inredning är:

 • Mattor – Bredvid sängen, i vardagsrummet, framför den öppna brasan eller i barnets rum för en varm och mjuk lekplats.
 • Som pläd – Du kan lägga fårskinn på sängar och soffor som en form av pläd.

Exempel på fårskinn i kläder:

 • Kappor och jackor – Det är varmt och skönt med jackor som har fårskinn som foder.
 • Stövlar och tofflor – Fårskinnet kan också sitta på insidan av en stövel eller toffla. Kika gärna på vårt fårskinnstofflor test för att läsa mer om detta!

Exempel på tillbehör med fårskinn:

 • Överdrag till säten – I bilen så kan du använda fårskinnsöverdrag som är mjuk och sköna för längre turer. Dessutom kan ju fårskinnet användas i stolar i hemmet eller på kontoret för extra komfort.
 • För bebisar – Använd lammskinn eller fårskinn i barnvagnen såväl som i barnets vagga eller säng för att det ska bli varmt och gosigt. Fårskinnsdynan ger också fin dämpning i spjälsängen.

Exempel på fårskinn för hälsa:

 • Tryckavlastning – Du kan också använda fårskinn som en form av tryckavlastning. Det kan passa bra för en person är sängliggande såväl som i rullstolen.
SKÖTSEL

Sköt om ditt fårskinn på rätt sätt

Du kommer att märka att äkta fårskinn inte kan tvättas i tvättmaskin tillsammans med resten av dina kläder. Det betyder att du får hålla det rent med särskild cykel eller på annat vis.

Håll ditt fårskinn fräscht genom att:

 • Skaka det – skaka ur regelbundet för att få bort smuts och damm. Detta gör också att fårskinnet förblir fluffigt.
 • Borsta det – med en mjuk borste kan du kamma igenom ullfibrerna i fårskinnet. Detta ska du göra på ett försiktigt sätt för att behålla det mjuka utseendet.

Ta bort fårskinnsfläckar

Om du spiller så kan du ta en trasa som du fuktar och använda en mild tvål. Rengör på detta vis försiktigt där du har spillt. Ta bort tvålrester med en ny fuktad trasa som enbart har fuktats med rent vatten. Låt sedan lufttorka men inte i solljus eller nära en värmekälla.

När det går att tvätta i maskin eller för hand

Om du har köpt ett fårskinn som kan tvättas i maskin så gäller det att göra detta på rätt sätt. Börja med att se på etiketten för att ta reda på vad som gäller. Normalt sett så är det en kall cykel du ska välja.

Du bör också vara noga med att använda ett milt tvättmedel som rekommenderas för ull eller fårskinn.

 • Handtvätt – använd kallt vatten och skaka om fårskinnet försiktigt i detta. Undvik att gnugga och vrid inte ur fårskinnet. Krama försiktigt bort vatten och lägg sedan fårskinnet plant för torkning.

Fårskinn ska lufttorkas

Oavsett om du har tagit bort en fläck eller har sköljt av ditt fårskinn för hand så är det viktigt att du lufttorkar det. Anledningen till att du även ska undvika solljus och värmekällor är att dessa kan leda till att skinnet krymper eller skadas.

När du torkar bör du också sträcka ut fårskinnet. Se då och då till att forma och dra i skinnet så att det inte tappar sin ursprungliga form under torkningen.

Så förvarar du fårskinn

Om du inte kommer att använda ditt fårskinn eller produkt med fårskinn året om så är det viktigt att du förvarar på rätt sätt. Till att börja med ska du se till att skinnet är rent och torrt. Sedan kan du lägga undan det på en plats som är kall och torr. Aldrig i direkt solljus!

Du bör inte lägga ditt fårskinn i en plastpåse. Tygpåsar som andas är att rekommendera. Detta så att det inte byggs upp fukt i påsen som kan skada fårskinnet. Ett större fårskinn kan du rulla ihop med ullen utåt.

Fårskinn är magiska med sin blandning av lyx, komfort och funktionalitet. Om du använder fårskinnet på rätt sätt och dessutom sköter om det så kan det hålla många år framöver. Detta oavsett om du har fårskinnet som matta eller sveper det omkring din kropp som en pläd eller som foder i en fårskinnsjacka.

FAQ
Vanliga frågor

Med äkta fårskinn får du bästa isoleringen. 100% äkta fårskinn kommer att transportera bort fukt vilket är anledningen till att det passar så bra för stövlar och tofflor. Fårskinnet är otroligt mjukt, det är allergivänligt, resistent mot eld och statiskt elektricitet. Detta är exempel på naturliga fördelar som du inte får med syntetiska material som är imitationer av fårskinn.

Du har kanske hört att fårskinn passar bra både för vinter och sommar. Det beror på att det fungerar som en naturlig isolator och samtidigt andas. På vintern så kommer ullfibrerna som sitter tätt att fång upp varm luft och du förblir varm när du använder skinnet. På sommaren så bidrar fårskinnets struktur till att luften cirkulerar. Samtidigt kommer de fukttransporterande egenskaperna att få bort svett från huden så att du förblir sval.

Den mjuka och fina konsistensen och naturliga fibrer som andas är anledningar till att man ofta rekommenderar att använda lammskinn eller fårskinn i barnvagn och barnsäng. Det här är egenskaper som ger ett stöd till reglering av kroppstemperatur. Utöver detta så rör det ju sig om ett allergivänligt material som passar väldigt bra för känslig bebishud.

Rörelsehindrade personer och de som av olika skäl är sängliggande eller måste sitta långa stunder i rullstol kan dra stor nytta av fårskinnsunderlag. Det beror på att fårskinnet på ett helt naturligt sätt kommer att lindra tryckpunkter. Med mjuk textur som har en vadderande effekt så minskar därmed risken för liggsår och personen får en ökad komfort.

Färgning av fårskinn förändrar utseendet men inte de unika egenskaperna som isolerar, ger mjukhet och transporterar fukt. Om en giftfri färg som är lämplig för fårskinn används så kommer de naturliga egenskaperna att förbli intakta. Om du ska använda fårskinnet mot huden är det väldigt viktigt att det har färgats med en färg som är giftfri.

Det finns certifikat som bevisar att fårskinnet har producerats på ett etiskt sätt. När du ser certifikat som Woolmark, Furmark, OEKO-TEX och WRAP så vet du att gården som har framställt skinnet jobbar på ett hållbart och etiskt sätt.

Nej, fårskinn är skinnet på fåret där ullen finns kvar. Detta kommer normalt sett från ett mer moget får. Shearling är skinnet som kommer från ett nyklippt får. Här finns ullen också kvar men den är mycket kortare än vad som är standard för fårskinn.

Ja, det är ofta möjligt att tvätta äkta fårskinn. Men det gäller som vi förklarar i vår guide att göra detta med ett skonsamt och ullsäkert medel samt kallt vatten. Om maskintvätt rekommenderas så är det ett skonsamt program som ska väljas eller så får du tvätta för hand. Lufttorka för att behålla formen på fårskinnet.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

VILKA ÄR TESTPROFFS?

Vi på Testproffs är dedikerade till att hjälpa konsumenter att fatta informerade beslut genom att erbjuda objektiva och pålitliga bäst-i-test och recensioner. Våra ledord är följande:

 • Objektivitet – vi förbinder oss att vara oberoende och opartiska i våra tester och recensioner

 • Kvalitet – vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt innehåll till våra läsare

 • Autenticitet – vi är transparenta i vårt arbete och våra processer

ANDRA TESTER
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev