Test: Hobby365 – billiga hobbyprodukter online

Hobby365.se strävar efter att erbjuda sina kunder det bästa inom hobbyprodukter. Vi har testat virkgarn och ergonomiska virknålar. Se betyg och omdöme längre ner i testet.
BETYG
8.5 Testproffs
hobby365 - virkgarn
4.5/5
OM PRODUKTEN

Om Hobby365 benskydd

Hobby365.se är en onlinebutik som specialiserar sig på att erbjuda kvalitativa tillbehör för stickning, virkning och olika handarbeten. E-handeln grundades i september 2018 och bedrivs enbart online, kundtjänst via e-post finns tillgängligt även under helger. med e-postsupport som svarar även under helger. Som en online hobbybutik arbetar Hobby365.se för att erbjuda:
  • Bra och snabb kundservice via e-post. De prioriterar effektiv kommunikation med sina kunder och strävar efter att ge tillfredsställande hjälp.
  • Erbjuda de billigaste varorna på nätet. Butiken strävar efter att erbjuda kunderna de bästa priserna för deras önskade produkter och därigenom skapa en kostnadseffektiv shoppingupplevelse.
  • Snabb leverans när du handlar hos Hobby365. De värdesätter snabb frakt och strävar efter att säkerställa att kunderna får sina beställningar i tid.
I detta test har vi inhandlat bomullsgarn i två olika varianter samt deras ergonomiska virknålar. De första bomullsgarnet är Merc 8/4 200g (ljusgrön), de andra Merc Cablé 12/6 200g (lila). Virknålarna är ett set med 11 stycken ergonomiska virknålar i olika storlekar.
8.5

Testproffs betyg

4.5/5
Prisvärda hobbyprodukter från Hobby365

Hobby365 erbjuder ett brett utbud av hobbyprodukter, inklusive bomullsgarn och ergonomiska virknålar. Bomullsgarnet är tunt, mjukt och lätt att arbeta med. De ergonomiska virknålarna är bekväma, robusta och glider smidigt. Prisvärdheten är bra för både garn och virknålar. Kvaliteten på alla produkterna är hög, och de är användarvänliga.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av produkter från Hobby365

PRODUKTTEST

Test av virkgarnet Merc 8/4 i ljusgrön färg

Fint, tunnt bomullsgarn. Knappt några skarvar på, mjukt och följsamt. Garnet var tunnare än jag väntat mig, men av fin kvalité. Garnet river inte upp sig och är lätt att jobba med. Stark tråd som inte går av. Det är hatten som är virkad med detta garnet och jag upplever att de blev ett fint resultat.

Test av virkgarnet Merc 8/4 i ljusgrön färg

Något tjockare än den tidigare men fortfarande ett tunnare garn, mycket tunnare än vad de såg ut på bilden tycker jag. Också ett fint garn av bra kvalité, knappt skarvat och mjukt och följsamt. Då garnet var såpass tunt jobbade jag med dubbla trådar för att få viss stabilitet. De gjorde jag när jag virkade vattenflaskehållaren tex. Då blev resultatet väldigt slitstarkt. Tråden går inte av.
Dubblade trådar för extra stabilitet

Också ett fint garn av bra kvalité, knappt skarvat och mjukt och följsamt. Då garnet var såpass tunt jobbade jag med dubbla trådar för att få viss stabilitet.

Test av Ergonomiska virknålar

De här va över förväntan. Så fina nålar i alla olika storlekar som man kan tänkas behöva (strl 2-10). Sköna tjocka ergonomska skafft i bra gummi som är härliga att hålla i. Metallen vid kroken är hal vilket gör att garnet glider bra och inte hakar upp sig. Nålarna är stabila och upplevs tåliga. Gillar även att de är i olika färger så man kan hålla ordning på dom. Detta är mina nya favoritnålar och jag kommer inte vilja använda några andra efter detta.
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Hobby365?

Hobby365 erbjuder prisvärda produkter av hög kvalitet. De ergonomiska virknålarna är en favorit med bekväma skaft och smidig krok, medan bomullsgarnet är stabilt och slitstarkt. Vissa missvisningar om man bara kollar på bilderna i tjocklek och färg.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

85
Prisvärdhet
9
Material
8.5
Användarvänlighet
8
Design
8
Kvalitet
9
Hobby365 omdöme

Hobby365 erbjuder ett brett utbud av hobbyprodukter, inklusive bomullsgarn och ergonomiska virknålar. Bomullsgarnet är tunt, mjukt och lätt att arbeta med. De ergonomiska virknålarna är bekväma, robusta och glider smidigt. Prisvärdheten är bra för både garn och virknålar. Kvaliteten på alla produkterna är hög, och de är användarvänliga.

8.5
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Fraktfritt med Postnord. Gäller leveranser inom Sverige, Danmark, Finland och Island. Leverans inom 3 dagar till brevlådan eller närmsta utlämningsställe.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 3 dagars leveranstid

Hos Hobby365 används Klarna payments som accepterar kort, delbetalning, bank och faktura.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Emma
Emma

Emma är en engagerad förälder med två barn. Hon har erfarenhet av att välja och använda produkter inom barn- och familjeområdet, inklusive leksaker, kläder och barnvagnar. Emma gillar även att spendera tid i trädgården och naturen och har därför även varit gästskribent inom ämnet trädgård och verktyg.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.