Test: Faarskinn.se – alltid 100% naturliga material

Testproffs har valt ut faarskinn.se och deras premium fårskinn i detta test. Håller fårskinnet vad som utlovas? Läs denna recension och se vad betyget och omdömet landar på.
BETYG
Betyg 8.6/10
faarskinn.se produkt
4.4/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Faarskinn.se?

Faarskinn.se erbjuder ett brett utbud av interiör, hemtillbehör och mode tillverkat av fårskinn och andra skinnprodukter. Deras sortiment inkluderar allt från klassiska fårskinn till fårskinnskuddar och mattor, i både neutrala färger och färgstarka kombinationer. Företaget prioriterar miljön genom att återanvända spillmaterial och erbjuder även “zero waste” produkter tillverkade av återvunnet fårskinn. 

I det här testet har vår testperson testat ett premium fårskinn med kort lugg i storleken 90×60 cm och färgen “pearl”. Du finner också unboxing och bilder från testet nedan.

8.6

Testproffs betyg

4.6/5
Ett prisvärt mjukt, naturligt och vackert fårskinn

Imponerande kvalité, prisvärt och hållbart. Testet av deras premium fårskinn 90×60 i pearl färg hamnade högt över förväntan. Ett riktigt härligt äkta fårskinn fullt certifierat och prisvänligt. Vackert och stilrent med flera olika användningsområden.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing från Faarskinn.se och deras fårskinn premium

PRODUKTTEST

Fårskinn Premium med kort lugg i storlek 90x60 cm

Ett otroligt lyxigt fårskinn som kan användas på många olika sätt. Antingen enbart för dekoration, då de är fantastiskt vackra att titta på. Men också som sitt och- liggunderlag eller en som en matta på golvet.

Då jag äger ett antal fårskinn skiljer sig just detta från Faarskinn.se rätt rejält. Mina andra som jag köpt har jag hittat via försäljare på facebook och när jag hämtat ut dem på posten har jag alltid blivit lite besviken. Kvaliteten är inte alls som lovat, färger som skiftar sig och kala fläckar på skinnet.

När jag fick hem mitt fårskinn från faarskinn.se så var det ÖVER förväntan. Det var precis som på bilden men tyngden och kvalitén var riktigt bra. Det är även tryggt att köpa hos dem då de garanterar att skinnet är en restprodukt från matproduktion, och inte bara för skinnets skull. Alla deras skinn är certifierade, inklusive Woolmark, och faarskinn.se upprätthåller strikta certifieringskrav för sina produkter.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Faarskinn.se?

Hög kvalitet och över förväntan i detta test med fårskinn från faarskinn.se. Deras fårskinn är vackra, stilrena och hållbara, utan avvikelser i färg och form. Dessutom är de mysiga, sköna och perfekta som underlag. Fårskinn gör de mesta mysigare, precis som fårskinnstofflor, fårskinnsfåtölj och kuddar.

Fem saker som vi gillar

En sak som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

86
Prisvärdhet
9
Kvalitet
8
Design
9
Användarvänlighet
9
Hållbarhet
8
Faarskinn.se omdöme

Imponerande kvalité, prisvärt och hållbart. Testet av deras premium fårskinn 90x60 i pearl färg hamnade högt över förväntan. Ett riktigt härligt äkta fårskinn fullt certifierat och prisvänligt. Vackert och stilrent med flera olika användningsområden.

8.6
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar och sker via Postnord.

På faarskinn.se går det att betala med: betalkort, Klarna, Applepay, Googlepay och Shoppay.

Ja, deras certifikat kommer från: OEKO-tex, TÜV ZÜD & Woolmark.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.