Test: Natures Collection Strap fårskinnstofflor

Letar du efter ett par sköna fårskinnstofflor? Natures Collection är ett av de populärare företagen inom fårskinn, därför har vi valt att testa deras Straps fårskinnstofflor. Hur gick testet? Se vårt Testproffs omdöme och betyg nedan.
BETYG
8.1 Testproffs
natures-collection-fårskinnstofflor
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Natures Collection?

NATURES Collection, grundat i Danmark år 2010, är ett företag som strävar efter att skapa minimalistiska och naturliga produkter men med ikoniska detaljer som ger produkterna liv. De låter sig inspireras av konceptet “the New Nordic Living”, som har sina rötter i Danmark.

Alla Natures Collections produkter är designade på plats hos deras danska företag. Dessa produkter distribueras sedan genom ett nätverk som sträcker sig över 70 olika länder världen över. I detta test har vi valt ut deras populära fårskinnstofflor.

8.1

Testproffs betyg

4.4/5
Välarbetade och lyxiga fårskinnstofflor

Natures Collection fårskinnstofflor gick hem hos vår testperson. Tofflorna, tillverkade av tätt fårullsmaterial och med detaljer som ger en lyxig känsla, är välarbetade och passar under alla årstider. De är bekväma, har anti-slip-sulor och en bra passform. Sammantaget får Natures Collection bra betyg.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Straps Fårskinnstofflor från Natures Collection

Första intrycket av Natures Collection och produkten var kvalité, vilket också resulterat i topp placeringar för bäst fårskinnstofflor. Väldigt fin kvalitet på både förpackningen och tofflorna. Jag är själv väldigt kvalitetsorienterad och därför är denna del viktigt för mig. Naturpappret i själva förpackningen var ett extra plus. Så väldigt passande för mig som testare.

Skönt fårullsmaterial med hög komfort

Jag ska vara ärlig, jag har en fäbless för naturmaterial och fårskinnstofflor. Så jag kände direkt när jag stoppade in fötterna i tofflorna att det var väldigt tätt fårullsmaterial. Det kändes exklusivt och fint för mig. Det var dessutom detaljer på tofflorna som tilltalade mig, en kvalitativ sula och passpoal runt själva sulan och runt själva fårskinnet som gör att det känns lite extra lyxigt.

De känns välarbetade och det är otroligt viktigt för mig som är så pass kvalitetsorienterad som person. Jag har inga problem att investera lite mer pengar för att uppnå en högre komfort, så det här var verkligen rätt typ av produkt för min del. Slitstarkt och bekvämt på samma gång.

Lyxiga fårskinnstofflor med premium känsla

Jag ska vara ärlig, jag har en fäbless för naturmaterial och fårskinnstofflor. Så jag kände direkt när jag stoppade in fötterna i tofflorna att det var väldigt tätt fårullsmaterial.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Natures Collection?

Jag känner mig väldigt nöjd, väldigt sköna och varma som jag kan ha nästan under vilken årstid som helst. De passar dessutom väldigt väl in i min inredning måste jag säga som är modern skandinavisk stil inkluderat de bästa fårskinnen. Det kan låta lite fåfängt men det är faktiskt något som jag tänker på när jag inhandlar produkter. Snygga att ha framme, ingenting man behöver stopp undan i en garderob!

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

81
Prisvärdhet
7
Kvalitet
9
Design
8.5
Användarvänlighet
8
Hållbarhet
8
Natures Collection omdöme

Natures Collection fårskinnstofflor gick hem hos vår testperson. Tofflorna, tillverkade av tätt fårullsmaterial och med detaljer som ger en lyxig känsla, är välarbetade och passar under alla årstider. De är bekväma, har anti-slip-sulor och en bra passform. Med höga betyg för kvalitet, design, hållbarhet och komfort anser vi att de är värda sin prisnivå.

8.1
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Skinntofflorna kostar 999 kr,  gratis frakt inkluderat.

Klarna, Paypal eller kontokort (VISA & Mastercard).

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Emma
Emma

Emma är en engagerad förälder med två barn. Hon har erfarenhet av att välja och använda produkter inom barn- och familjeområdet, inklusive leksaker, kläder och barnvagnar. Emma gillar även att spendera tid i trädgården och naturen och har därför även varit gästskribent inom ämnet trädgård och verktyg.

Andra omdömen

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.