Test: Färdiga matlådor från Träningsmat

Testproffs har smakat på Träningsmat. I det här omdömet går vi igenom vad vi tyckte om smaken, konceptet, innehållet och mycket mer. Egna bilder samt tre testade måltider.
BETYG
Testproffs 8.8
Träningsmat matlåda
4.4/5
OM PRODUKTEN

Vad är Träningsmat?

Traningsmat.se är ett företag med stor drivkraft och ambition. Matlådorna är utformade för människor med en aktiv livsstil som prioriterar hälsosam mat. Om du vill få en bättre förståelse för konceptet, läs igenom recensionen och kolla på videon. Träningsmat blev utsedd till bästa träningsmaten i vårt bäst i test för matkassar.

8.8

Testproffs betyg

4.5/5
Höga poäng av Testproffs

Träningsprodukter får höga betyg av våra testare eftersom maten är varierad och framtagen av professionella näringsfysiologer. Produkterna har naturliga och färska ingredienser vilket ger en god och hälsosam mat. Enkelheten och bekvämligheten är något som testaren värderat högt.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Träningsmat

Jag har nyligen testat Träningsmat och jag måste säga att jag är imponerad. Deras måltidsplaneringstjänst är verkligen ett steg upp från andra liknande tjänster på marknaden. Det breda utbudet av produkter gör det enkelt att äta hälsosamt och njuta av maten samtidigt. Det är verkligen en lyx att ha professionella näringsfysiologer som sammanställer och tillagar din mat. Visst, tjänsten är lite dyr, men jag skulle säga att det är 100% värt att testa.

Jag beställde “Klassisk matlåda” och “Sub 500 kcal matlåda” och blev positivt överraskad av både smaken och enkelheten i rätterna. Maten var välbalanserad och jag kunde verkligen känna att den var näringsrik. Dessutom var de enkla att värma upp och servera.

Stort utbud med färska ingredienser

Jag uppskattade verkligen det breda utbudet av produkter som Träningsmat erbjuder. De har en mängd olika matlådor att välja mellan, inklusive vegetariska och proteinrika alternativ. Detta gör det enkelt att hitta rätter som passar ens specifika behov och smakpreferenser.

En annan sak som jag tycker är fantastisk med Träningsmat är att de använder naturliga och färska ingredienser. Detta ger inte bara maten en underbar smak, utan jag känner också att jag äter mat som är bra för min hälsa. Det är också en fröjd att veta att min mat är tillagad av professionella kockar och näringsfysiologer.

Professionella kockar

Det är också en fröjd att veta att min mat är tillagad av professionella kockar och näringsfysiologer.

Jag måste också nämna att Träningsmat levererade mina måltider i tid och på ett smidigt sätt. Detta gjorde det enkelt att planera min dag och veta när jag kunde förvänta mig min matleverans. Dessutom har de en användarvänlig app som gör det enkelt att hantera mina beställningar och se min måltidsplan.

Dyrare tjänst men värt priset

Det enda negativa jag kan säga om Träningsmat är att det är en lite dyrare tjänst. Men jag skulle säga att det är värt priset, speciellt om man tar hänsyn till kvaliteten på maten och den tid man sparar på att inte behöva planera och laga mat själv. Dessutom tror jag att det är en investering i ens hälsa och välbefinnande.

Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Träningsmat och skulle definitivt rekommendera denna tjänst till någon som vill äta hälsosamt och njuta av maten samtidigt. Deras breda utbud av produkter, användarvänliga app och leverans i tid gör det verkligen enkelt att ta hand om sin hälsa på ett bekvämt och effektivt sätt. Så om du är beredd på att investera i din hälsa, då är Träningsmat verkligen värt att testa!

Träningsmat biff stroganoff
Uppvärmning av Biff Stroganoff från Träningsmats Sub 500 kcal-serie
Träningsmat klassik pannbiff
Träningsmat stir fry
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Träningsmat?

Här är fem saker vi gillar med Träningsmat och deras måltidsplaneringsprodukter:

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Smak
9
Prisvärdhet
8.5
Kvalitet
9.5
Design
9
Hållbarhet
8
Träningsmat

Träningsprodukter får höga betyg av våra testare eftersom maten är varierad och framtagen av professionella näringsfysiologer. Produkterna har naturliga och färska ingredienser vilket ger en god och hälsosam mat. Enkelheten och bekvämligheten är något som testaren värderat högt.

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor
För att garantera att maten hålls fräsch levereras den med en specialbil som håller rätt temperatur ända fram till din dörr. Innan leveransen får du information om en tidsram på 1,5 timmar. När leveransen närmar sig kan du använda en online-tjänst för att följa förarens exakta position i realtid.
När du når kassan kommer du att kunna se de specifika tidsramarna för ditt postnummerområde. Dessutom kommer du att få ett SMS från vår pålitliga leveranspartner, Gordon Delivery, på fredagen före leveransen. I SMS:et kommer det att finnas ett mer precist tidsfönster för din leverans. Samma dag kommer du också att få ett SMS som möjliggör realtidsuppdateringar om chaufförens position.
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.