Test: Söderberg & Partners – Företagsförsäkring och strategisk hjälp

Dags att teckna en företagsförsäkring? Testproffs tar en närmare titt på Söderberg & Partners. Hur ser deras försäkringsutbud ut? Se betyg och omdöme i denna recension.
BETYG
9.5 Testproffs
söderbergs & parterns
4.8/5
OM TJÄNSTEN

Vilka är Söderberg & Partners?

Söderberg & Partners är försäkringsförmedlaren som besitter kunskap och expertis inom alla typer av branscher och verksamheter. De har rådgivare med lokal närvaro runt om i landet och kan ta hand om allt som har med försäkringar att göra om man så önskar, men de förmedlar även försäkringar digitalt. De ses allmänt som en pålitlig partner för företagare och egenföretagare och har ett starkt fokus på skräddarsydda lösningar och expertis över olika områden. Därför har de blivit en föredragen destination för den som söker pålitlig försäkringstäckning för sitt företag.

9.5

Testproffs betyg

4.8/5
Trygga företagsförsäkringar med bra service

Söderberg & Partners har imponerat på oss med sin breda portfölj av företagsförsäkringar och vi ger dem ett sammanlagt betyg på 9,5/10. Deras engagemang för kvalitet, omfattande täckning och förmåga att anpassa sig efter olika företagsbehov gör dem till bästa företagsförsäkringen i vårt bäst i test enligt oss på Testproffs.

Fördelar

Nackdelar

TJÄNSTENS INNEHÅLL

Vårt intryck av Söderberg & Partners

söderberg-partners-hemsida

Vilka företagsförsäkringar erbjuder Söderberg & Partners?

Söderberg & Partners erbjuder en rad olika typer av företagsförsäkringar och tillägg. Här är en lista med det vanligaste försäkringarna:

 • Egendomsförsäkring: Skyddar företagets fysiska tillgångar, såsom byggnader, inventarier, utrustning och annan egendom, mot skador orsakade av brand, stöld, eller andra olyckor.
 • Ansvarsförsäkring: Ger skydd mot skadeståndsanspråk från tredje part, till exempel om en olycka inträffar på företagets egendom och någon skadas.
 • Företagsavbrottsförsäkring: Hjälper till att täcka förlust av intäkter och andra kostnader som uppstår när företagsverksamheten avbryts på grund av täckta händelser, som till exempel en brand eller översvämning.
 • Transportförsäkring: Skyddar företagets varor och utrustning under transport, vare sig det är inrikes eller internationell frakt.
 • Sjukförsäkring för anställda: Ger företagets anställda tillgång till sjukvårdsförmåner och kan hjälpa till att minska sjukskrivningstiden.
 • Cyberförsäkring: Skyddar mot förluster och kostnader relaterade till dataintrång, hackerattacker och andra cyberhot.
 • D&O-försäkring (Styrelse- och ledningsansvarsförsäkring): Skyddar företagets ledning mot personligt ansvar i samband med sina beslut och handlingar som företrädare för företaget.
 • Gruppförsäkringar: Inkluderar olika försäkringsprodukter som kan erbjudas som en del av de anställdas förmåner, såsom livförsäkringar och olycksfallsförsäkringar.

Det är viktigt att notera att Söderberg & Partners kan skräddarsy försäkringslösningar efter företagens specifika behov och branschkrav. De kan även erbjuda branschspecifika paket för att möta särskilda utmaningar och risker inom olika sektorer.

För att få exakt information om vilka företagsförsäkringar som erbjuds och vilka som passar bäst för ett specifikt företag, är det bäst att kontakta Söderberg & Partners direkt.

Så här får du en offert på företagsförsäkring hos Söderberg & Partners:

 1. Klicka på “Till Söderberg & Partners” vilket tar dig till deras hemsida.
 2. Sen trycker du antingen på “Kontakta oss” eller går till formuläret längst ner på sidan.
 3. Fyll sedan i uppgifterna som behövs: Namn, E-post, Telefon, Organisationsnummer, Ort samt skriv kort vilken tjänst du vill få offert på.
 4. När formuläret är ifyllt tryck “Jag vill bli kontaktad” så hör Söderberg & Partners av sig inom kort med ett pris att ta ställning till.

Fler företagsförsäkringar från Söderberg & Partners

Det är svårt att inte baxna när man botaniserat runt hos Söderberg & Partners ett tag och upptäckt alla deras försäkringar för oss företagare. Här är några av de mindre kända företagsförsäkringarna som de också erbjuder och vad de avser att skydda:

 • Båtförsäkring: Ger försäkringsskydd för olika typer av båtar, inklusive ansvarsskydd, skador på båten och stöld.
 • Enskild motor: Försäkring för enskilda fordon, som motorcyklar och mopeder.
 • Entreprenadförsäkring: Ger täckning för bygg- och entreprenadprojekt, inklusive ansvarsskydd och egendomsskydd.
 • Entreprenadmaskiner: Försäkrar maskiner och utrustning som används i bygg- och entreprenadverksamhet.
 • Evenemangsförsäkring: Ger försäkringsskydd för evenemang och möten, täckande allt från ansvar till avbrott på grund av olyckor eller oväntade händelser.
 • Fastighetsförsäkring: Skyddar fastighetsägare mot skador på byggnader och egendom, samt ansvar gentemot tredje part.
 • Flytande fordonsavtal: Ger försäkringsskydd för flytande fordon, som båtar och fartyg.
 • Fordonsavtal och Fordonsförsäkring: Täcker fordon som personbilar, lastbilar och andra fordon, inklusive ansvar och skadeersättning.
 • Fullgörandeförsäkring: Ger trygghet för avtal och överenskommelser där det finns en risk för att kontraktet inte uppfylls.
 • Garantiförsäkring: Skyddar mot ekonomiska förluster vid brott mot garantier eller krav i samband med försäljning av företag.
 • Konsultansvarsförsäkring: Ger skydd för yrkesmässiga konsulter mot anspråk från klienter på grund av fel eller försummelse.
 • Kreditförsäkring: Skyddar mot uteblivna betalningar från kunder och täcker förluster i samband med kreditgivning.
 • Kriminalitetsförsäkring: Skyddar mot ekonomiska förluster orsakade av brott som stöld, bedrägeri eller förskingring inom företaget.
 • M&A-försäkring: Används i samband med företagsförvärv för att minska riskerna och öka tryggheten för parterna.
 • Maskinförsäkring: Skyddar maskiner och utrustning mot skador och förluster.
 • Patientansvarsförsäkring: Ger skydd för vårdgivare mot anspråk relaterade till vårdgivning och medicinska fel.
 • Personbil och lätt lastbil: Försäkring för personbilar och mindre lastbilar.
 • Professionsansvarsförsäkring: Skyddar yrkesutövare mot anspråk på grund av fel eller försummelse i yrkesutövningen.
 • Recallförsäkring: Ger skydd mot kostnader och förluster vid återkallande av produkter från marknaden.
 • Sjukvårdsförsäkring för anställda: Ger anställda försäkringsskydd för sjukvårdskostnader.
 • Skogsmaskiner: Försäkring för utrustning som används inom skogsbruket.
 • Transportförsäkring: Skyddar varor och utrustning under transport, både nationellt och internationellt.
 • Transportöransvarsförsäkring: Ger ansvarsskydd för transportföretag och täcker skador på gods som transporteras.
 • Tung lastbil och släp: Försäkring för tyngre lastbilar och släp.
 • Utställningsförsäkring: Ger skydd för konst och värdefulla föremål under utställningar och evenemang.
 • Varuförsäkring: Skyddar företagets varulager mot skador och förluster.
 • Åkeriförsäkring: Ger täckning för transportföretag och deras fordon.
söderberg-partners fördelar

Ersättning från Söderberg & Partners företagsförsäkring

Ersättningprocessen från Söderberg & Partners företagsförsäkring är snabb och smidig. Vi har funnit att deras team arbetar effektivt för att underlätta processen vid eventuella skador eller förluster. Och inte jagar hål i ens historia för att undvika att betala ut premien, vilket man alltid är rädd för så klart.

Vad kostar en företagsförsäkring hos Söderberg & Partners?

Söderberg & Partners prissättning för företagsförsäkring är konkurrenskraftig och balanserad. De erbjuder olika nivåer av täckning för att möta olika budgetar som företagare har. Transparenta priser gör det möjligt för företag att förstå kostnaden för sina försäkringslösningar och välja en plan som passar deras ekonomiska kapacitet.

Vad är självrisken på Söderberg & Partners företagsförsäkring?

Självrisken på Söderberg & Partners företagsförsäkring är rimlig och justerbar baserat på vilken årspremie man är villig att betala. Företag har därför möjlighet att välja självrisknivåer som passar deras risktolerans och ekonomiska situation. Detta ger en extra dimension av anpassning och gör att företagen kan balansera kostnader och fördelar på ett optimalt sätt.

Måste ett företag ha företagsförsäkring?

Söderberg & Partners understryker vikten av företagsförsäkring och dess roll i att skydda företags tillgångar och verksamhet. Även om det inte är lagstadgat, erbjuder företagsförsäkring en oumbärlig säkerhetskudde för att hantera oväntade händelser och minimera potentiella förluster. Och riskminimering är en av företagsledarens viktigaste prioriteringar för att säkra aktieägarnas investering.

söderberg-partner-försäkring

Hur byter man försäkringsbolag som företagare?

Att byta försäkringsbolag till Söderberg & Partners (eller någon annan aktör) är en relativt enkel process. Genom att kontakta deras kundtjänst eller besöka deras hemsida kan företag diskutera sina nuvarande behov och få skräddarsydda erbjudanden. Söderberg & Partners erbjuder stöd under övergångsprocessen för att göra det så smidigt som möjligt för företagen.

Passar Söderberg & Partners företagsförsäkring även för egenföretagare?

Söderberg & Partners är en utmärkt valmöjlighet för egenföretagare. Deras förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar och förstå de unika utmaningarna för småföretag gör dem till en idealisk partner. De ger inte bara försäkringsskydd utan också expertrådgivning för att hjälpa egenföretagare att fatta välgrundade beslut för framtiden när de växer.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Söderberg & Partners?

Sammanfattningsvis, så levererar Söderberg & Partners en överlägsen företagsförsäkringserfarenhet. Med en imponerande bredd i täckningen, konkurrenskraftig prissättning, och dedikerad kundsupport, får de starka 9,5/10 i vårt omdöme om deras tjänst. Sedan är det även ett plus att de inte bara är en försäkringsleverantör utan en strategisk partner för företag som strävar efter hållbarhet och tillväxt. Utöver det, så erbjuder de dessutom förmögenhetsförvaltning och HR-stöd för dig som företagare. Som företagare känner man sig väl omhändertagen av Söderberg & Partners helt enkelt.

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

95
Prisvärdhet
8.9
Produktutbud
9.8
Support
9.5
Trovärdighet
9.5
Villkor
9.8
Söderberg & Partners omdöme

Söderberg & Partners har imponerat på oss med sin breda portfölj av företagsförsäkringar och vi ger dem ett sammanlagt betyg på 9,5/10. Deras engagemang för kvalitet, omfattande täckning och förmåga att anpassa sig efter olika företagsbehov gör dem till bästa företagsförsäkringen enligt oss på Testproffs.

9.5
FAQ
Vanliga frågor

Ja, Söderberg & Partners företagsförsäkring är avdragsgill för aktiebolag. Detta gör att företagare kan dra nytta av förmånliga skatteavdrag samtidigt som de investerar i omfattande försäkringsskydd. Detta är en betydande fördel som underlättar ekonomiska bördor och ger extra incitament för företag att välja Söderberg & Partners som sin försäkringsleverantör.

Söderberg & Partners erbjuder stöd under övergångsperioden så att allt ska gå smidigt och enkelt.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Niklas
Niklas

Niklas är utbildad ekonom och har ett stort intresse för ekonomi och finansiella tjänster. Han är vår givna expert när det kommer till försäkringar, lån och kreditkort. Niklas strävar efter att hitta kostnadseffektiva lösningar och att dela med sig av sina erfarenheter och tips till Testproffs läsare.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.