Test: Servicefinder – offerter från tjänsteföretag

Ska du bygga om i hemmet? Testproffs tar en närmare titt på Servicefinder. Hur fungerar deras offerttjänst? Se betyg och omdöme i denna recension.
BETYG
Testproffs 9.1 Poäng - 2024
servicefinder-logo
4.7/5
OM TJÄNSTEN

Vilka är Servicefinder?

Servicefinder grundades 2006 och ända sen dess har dem hjälpt personer att hitta pålitliga företag när man behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller inom bostadsrättsföreningen. Med Servicefinders tjänst gör dem det lättare för dig att hitta rätt företag för ett hemmaprojekt. Du slipper ta referenser och jämföra flera olika offerter från olika företag. Servicefinder är en digital tjänst som hjälper dig att jämföra och hitta det bästa företaget för ditt projekt. Du lämnar en förfrågan och sedan sköter dem resten och matchar ihop dig med ett kompetent, lokalt företag.

Alla deras anslutna företag är godkända för F-skatt och momsregistrerade, du kan även du ta del av omdömen som tidigare kunder har lämnat om företagen. Oavsett om du vill anlita flytthjälp eller hitta en hantverkare till din renovering kan Servicefinder hjälpa dig! Vill du jämföra hur Servicefinder står sig jämfört med liknande tjänster kolla in bästa plattform för att hitta hantverkare.

9.1

Testproffs betyg

4.7/5
Gratis offerter från tjänsteföretag

Servicefinder får höga betyg av oss på Testproffs eftersom de har samlat mängder av olika tjänster som du kan få hjälp med oavsett om det är måla om i ett rum eller med flyttstädning. Allt sköts smidigt och digitalt, du skickar din förfrågan och beskriver vad du vill ha hjälp med sen sköter dem resten. Via deras app kan du chatta med företagen om du har frågor som du undrar över, det tycker vi är bra!

Fördelar

Nackdelar

TJÄNSTENS INNEHÅLL
servicefinder-hemsida

Servicefinders tjänster

Hos Servicefinder hittar du över 70 olika tjänster du kan få hjälp med, alltifrån bokföring till markarbeten till webb och it. Dem har samlat många olika branscher där du kan få hjälp inom det du behöver. Lämna en förfrågan så kommer du få olika offerter tillbaka från olika företag, det är enkelt, smidigt och effektivt. Att göra en förfrågan om offert för ditt projekt är gratis.

10 vanligaste tjänsterna hos Servicefinder

Köksrenovering: Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare.

Badrumsrenovering: Ska du bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – kan du hitta duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum.

Flyttstädning: Om du ska flytta kan du anlita en städfirma som fixar flyttstädningen.

Målare: Få hjälp att måla om eller tapetsera ett rum.

Totalentreprenad: Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation kan du hjälp att hitta rätt företag. 

Hemstädning: Vill du ha en storstädning eller återkommande hemstädningar kan du få hjälp hos Servicefinder att jämföra offerter och omdömen från flera städfirmor, helt gratis och utan förpliktelser.

Fasadmålning: Ungefär vart femte till vart tionde år är det dags att måla fasaden oavsett om det är huset eller garaget som behöver fixas – ta hjälp av Servicefinder för att kunna jämföra flera olika företag.

Flytthjälp: Ska du flytta? Låt en flyttfirma göra jobbet åt dig.

Trädfällning: Behöver du såga ner ett träd på din tomt, ta hjälp av en erfaren arborist (trädfällare) för att undvika olyckor.

Elektriker: Om du behöver fixa något elarbete eller elinstallation ta hjälp av en utbildad och certifierad elektriker som kan utföra elarbeten på ett tryggt och säkert sätt.

servicefinder tjänster

Hur fungerar Servicefinder?

Servicefinder är enkelt – med deras digitala tjänst kan du få flertal olika offerter inom 24 h så du kan jämföra olika företag. Du kan även se tidigare omdömen från de företagen som tidigare kunder skrivit så du kan se vilka företag som har goda recensioner. Du slipper kontakta alla företag själv och be om offerter utan med Servicefinder är det ett knapptryck bort och dem hittar lokala företag för dig. Det är gratis att be om offerter och du har ingen förpliktelse att du måste välja ett företag – bra va?

  1. Beskriv projektet –Skriv vad du behöver hjälp med och sen kommer dem skicka vidare ditt uppdrag till relevanta företag.
  1. Få offerter – Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig. Jämför företag, kolla priset och även tidigare omdömen för att hitta det bästa företaget för dig och ditt projekt.
  1. Sätt igång – När du valt vilket företag är ditt projekt på gång! När jobbet är klart – lämna ett omdöme så andra kunder kan få ta del av eran upplevelse om jobbet.
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Servicefinder?

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

91
Serviceutbud
9.4
Prisvärdhet
9.5
Användarvänlighet
8.5
Support
9
Servicefinder omdöme

Servicefinder får höga betyg av oss på Testproffs eftersom de har samlat mängder av olika tjänster som du kan få hjälp med oavsett om det är måla om i ett rum eller med flyttstädning. Allt sköts smidigt och digitalt, du skickar din förfrågan och beskriver vad du vill ha hjälp med sen sköter dem resten. Via deras app kan du chatta med företagen om du har frågor som du undrar över, det tycker vi är bra!

9.1
FAQ
Vanliga frågor

Ja, det är ett krav att dem måste vara det.

Ja, alla anslutna företag har genomgått en intervju och kvalitetssäkring där man kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Dem har också rutinkontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs.

Nej, du som kund har inga förpliktelser att du är tvungen att välja någon av de företag du får offert från.

Kostnaden för ditt projekt beror på många olika faktorer, bland annat:

  • Hur omfattande är ditt projekt?
  • Vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med?
  • Hur lång tid ditt projekt tar?
  • Hur stora är materialkostnaden?

Servicefinder erbjuder två olika alternativ för att komma i kontakt med dem, det är via mail och telefon. Telefonen är öppen vardagar mellan kl 9-17 (lunchstängt kl 12-13). Via deras app, som finns både i App store och Google play kan du följa din förfrågan och hantera kontakten med de företag som vill utföra ditt projekt. Chatta med företagen, ta emot offerter och få notiser direkt i appen när du får ett nytt meddelande.

  • Mail: info@servicefinder.se
  • Telefonnummer: 08-653 00 00
  • App – Servicefinder
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Niklas
Niklas

Niklas är utbildad ekonom och har ett stort intresse för ekonomi och finansiella tjänster. Han är vår givna expert när det kommer till försäkringar, lån och kreditkort. Niklas strävar efter att hitta kostnadseffektiva lösningar och att dela med sig av sina erfarenheter och tips till Testproffs läsare.

Andra omdömen

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.