Test: Partna – gratis offert från flera digitala byråer

Testproffs tar en närmare titt på Partna. Ett företag som samlar offerter från flera digitala byråer inom allt från webb och marknadsföring till IT eller design. Se vårt Testproffs omdöme och betyg nedan
BETYG
8.8 Testproffs
partna
4.5/5
OM TJÄNSTEN

Vad är Partna?

Partna erbjuder en samlingsplats för företag att hitta byråer och digitala proffs för dina behov som företagare. De gör detta under parollen “hitta digitala proffs för ditt projekt idag”. Du kan enkelt lämna in ett uppdrag för att bygga en hemsida, en app eller en webbshop. Men du kan även få hjälp med UX-design, varumärkesplattform och grafisk design. För att nämna ett par av deras många tjänster som de erbjuder. 

Det tar mindre än tre minuter att lämna in sitt uppdrag och du får sedan svar från upp till fem byråer som Partna granskat på förhand och som de går i god för. Man kan likna tjänsten vid ett Offerta (den stora offertjämförelsesiten som ägs av Fortnox för hantverksprojekt), fast för IT-projekt.

8.8

Testproffs betyg

4.5/5
En samlingsplats som sparar tid och pengar

Partna är en pålitlig IT-tjänstjämförelseservice som erbjuder enkla och användarvänliga lösningar för att bygga hemsidor och webbshoppar. Med deras breda täckning av e-handelsplattformar har du friheten att välja den som passar bäst för dina behov. Partna känns genomgående som ett smart alternativ för att enkelt och kostnadseffektivt få hjälp inom den digitala världen utan att behöva betala för mycket.

Fördelar

Nackdelar

TJÄNSTENS INNEHÅLL

Enkelt process för att fylla i uppdrag

partna hemsida

Få hjälp med att bygga hemsidor

Om du letar efter en pålitlig jämförelseservice av IT-tjänster för att hjälpa dig med att bygga din egen hemsida, kan vi varmt rekommendera Partna. Jag behövde själv hjälp med att skapa en Shopify-sida eftersom jag aldrig gjort detta tidigare. Jag fick seriösa svar från tre stycken firmor på kort tid. Jag upplever att oavsett om du är nybörjare eller har viss erfarenhet av webbutveckling, så erbjuder Partna all den hjälp du behöver för att göra din hemsida till verklighet.

Genom att erbjuda praktiska resurser och vägledning under hela processen, ger de dig självförtroendet att ta steget och etablera din online-närvaro och därmed ta del av de stora vinster som finns att hitta online.

Byråer och frilansare för att bygga webbshop

En av de mest tilltalande aspekterna med Partna som jag upplever är deras omfattande nätverk av byråer och frilansare specialiserade på att bygga webbshoppar. Oavsett om du har en befintlig e-handel eller om du planerar att starta en från grunden, kan du hitta den perfekta samarbetspartnern genom Partna. 

Deras partners är kvalificerade och erfarna, och de förstår vikten av att skapa en attraktiv och funktionsrik webbshop för att locka kunder. Annars är man helt chanslös när det kommer till att driva försäljning i dagens tuffa e-handelsklimat i allt från lån till företagsförsäkring. Enkelt uttryckt, med deras hjälp kan du snabbt och enkelt ta din e-handel till nästa nivå.

WooCommerce, Shopify, Abicart, Prestashop, Magento, Quickbutik - alla de vanligaste plattformarna täcks

En av de mest imponerande aspekterna av Partna är det breda utbudet av e-handelsplattformar som täcks. Oavsett vilken plattform du föredrar; WooCommerce, Shopify, Abicart, Prestashop, Magento eller Quickbutik, så finns de alla tillgängliga via Partna. Detta ger dig enastående flexibilitet när du väljer den bästa lösningen för din webbshop.

Grafisk design och apputveckling

Partna imponerar inte bara när det gäller webbutveckling och e-handel utan erbjuder även tjänster inom grafisk design och UX-design. Genom att samarbeta med skickliga grafiska formgivare och frontend-utvecklare kan de ge din webbplats och appar en modern och attraktiv design. Särskilt för mindre företag, så är det otroligt svårt att lyckas med det här när man springer på tusen andra bollar samtidigt. 

Med deras hjälp kan du outsourca den här delen och ge ditt företag en professionell och sammanhängande visuell identitet som kommer att sticka ut på marknaden. Det är till och med en hygienfaktor vågar jag påstå i dagens konkurrensutsatta klimat att ha detta på plats. En extra dimension av kreativitet och funktionalitet är definitivt ett plus för alla som vill göra ett varaktigt intryck på sina kunder.

Få hjälp att utveckla din app

React Native eller Flutter kanske? Partnas IT-byråer löser din app oavsett vilket kodspråk du föredrar. Men de två vanligaste på marknaden är ändå React Native och Flutter. På så vis kan du utveckla en app med ett och samma kodspråk och få ut det både i App store (för Iphone-användare) och i Google Play story (för Android). Man vill nå kunden där den är och med ett konstant ökande mobilanvändande, så är en app ett krav för att få till en viktig touchpoint med din kund.

partna-signup

Det är så här man upphandlar IT-tjänster för att få bästa pris

Efter att ha fått in tre riktigt bra offerter till mitt Shopify-projekt så känner jag mig övertygad om att det här verkligen är rätt väg att gå när man försöker få till ett proffsigt slutresultat till ett vettigt pris. Jag blir belamrad av olika outsourcing-firmor på LinkedIn som känns så fruktansvärt oseriösa, så att Partna kom in i bilden var verkligen efterlängtat. Priset var vettigt och själva slutresultatet blev även det i enlighet med min förväntan.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Partna

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

SLUTSATS

Sammanfattning av Partna

Partna är en pålitlig IT-tjänstjämförelseservice som erbjuder enkla och användarvänliga lösningar för att bygga hemsidor och webbshoppar. Genom samarbete med professionella byråer kan du förbättra den visuella upplevelsen för dina användare, bygga nya IT-projekt, e-handelslösningar och mycket mer. 

Det man kanske skulle önska via Partna är att de även har med en projektansvarig som följer upp mitt projekt men jag förstår att de inte har utrymme för det kostnadsmässigt. Men det är något som hade varit uppskattat från min sida i alla fall. Jag skulle även önska en något mer utförlig dokumentation kring vilka krav som ställs på deras anslutna byråer sett till dokumentation, F-skatt/moms osv. Men även om det finns utrymme för några mindre förbättringar, så är Partna definitivt en tjänst att överväga för dem som söker en smidig och pålitlig partner för sina IT-behov. Jag kommer att komma tillbaka nästa gång jag behöver hjälp!

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Pris
9.5
Kvalitet
8
Användarvänlighet
9
Design
8.5
Produktutbud
9
Partna omdöme

Partna är en pålitlig IT-tjänstjämförelseservice som erbjuder enkla och användarvänliga lösningar för att bygga hemsidor och webbshoppar. Med deras breda täckning av e-handelsplattformar har du friheten att välja den som passar bäst för dina behov. Partna känns genomgående som ett smart alternativ för att enkelt och kostnadseffektivt få hjälp inom den digitala världen.

8.8
FAQ
Vanliga frågor

Det är gratis att lägga ut ditt uppdrag och jämföra offerter online från byråer i Partna.

Ja, alla företag som är kopplade till Partna är individuellt verifierade. Dessutom krävs BankID för att logga in på Partnas plattform.

Ett uppdrag kan genera upp till fem offerter från byråer och proffs som visat intresse. 

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Andra omdömen

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.