Test: Matkomfort – kockförberedda matkassar

Testproffs testar Matkomforts hälsolåda. Hur är ingredienser, recept och allt runt omkring matkassen från Matkomfort? Se betyg och omdöme för testet längre ner på sidan.
BETYG
8.8 Testproffs
matkomfort-matkasse
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vad är Matkomfort?

Matkomfort är ditt ultimata sätt att förenkla vardagen och samtidigt njuta av hälsosam mat. Med deras breda sortiment av produkter, inklusive Matkomfort Premium, Hälsolådan, Vego Premium, Familjefavoriter och Bas, blir det verkligen enkelt att leva hälsosamt och samtidigt uppskatta den mat du äter.

Låt oss utforska denna fantastiska hemmalagade matplaneringstjänst och upptäcka varför det är ett lyxigt nöje att ha professionella dietister som skapar recept åt dig.

8.8

Testproffs betyg

4.5/5
Matkomfort omdöme

Matkomfort imponerar med sitt breda utbud av produkter, inklusive Matkomfort Premium, Hälsolådan, Vego Premium, Familjefavoriter och Bas. Här får du enkelt möjligheten att njuta av näringsrik och välsmakande mat utan att behöva planera och handla själv. Fri frakt, ingen bindningstid och genomtänkta recept är ett par fördelar som väger upp för priset. Allt detta gjorde att Matkomfort hamnade högst upp i vårt matkasse bäst i test.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt första intryck av Matkomfort

Lyxen att ha professionella dietister som förbereder recepten åt dig är verkligen en unik fördel med Matkomfort. Deras expertis och kunskap om näringsämnen säkerställer att varje måltid är balanserad och hälsosam. Du kan lita på att du får rätt mängd näringsämnen och att du äter en varierad kost som främjar din välmående.

När vi testade produkterna, så var måltiderna både goda och enkla att preparera. Man fick allt man behövde, vilket annars kan vara en punkt att kritisera med liknande tjänster (exempelvis att inte alla ingredienser som behövs för receptet faktiskt inkluderats i försändelsen hem).

Matkomfort Premium: Ett överflöd av valmöjligheter

Matkomfort Premium är det perfekta alternativet för dig som söker mångsidighet och variation i dina måltider. Med en stor samling av läckra och hälsosamma recept erbjuder Matkomfort Premium enastående mångfald, vilket gör det enkelt att undvika tråkiga och repetitiva måltider. Från läckra rätter med färsk fisk till härliga vegetariska alternativ, har du möjlighet att utforska en värld av smaker och uppleva nya kulinariska äventyr varje vecka.

Matkomfort Premium

Matkomfort Premium är det perfekta alternativet för dig som söker mångsidighet och variation i dina måltider.

Hälsolådan: Optimalt hälsostöd

Hälsolådan är Matkomforts svar på dina behov av hälsostöd. Med noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet och enastående recept utformade för att främja hälsa och välbefinnande, kan du vara säker på att du ger din kropp det bästa. 

Genom att erbjuda balanserade måltider som innehåller en mängd olika näringsämnen, gör Hälsolådan det enkelt att upprätthålla en sund livsstil utan att kompromissa med smak och njutning.

Vego Premium: En grön oas för vegetarianer

För de som föredrar en vegetarisk livsstil är Vego Premium ett oumbärligt val. Med innovativa och välsmakande vegetariska recept garanterar denna produkt att du får i dig alla viktiga näringsämnen utan att behöva kompromissa med smaken. Vego Premium erbjuder enkla och inspirerande vegetariska rätter som låter dig utforska spännande smaker från hela världen.

Familjefavoriter: En måltidsupplevelse för hela familjen

Matkomfort förstår vikten av att erbjuda näringsrika måltider som hela familjen kan njuta av tillsammans. Familjefavoriter är en produkt som fokuserar på att tillgodose behoven hos hela familjen, från små barn till vuxna. Med barnvänliga rätter och en mängd olika smaker är Familjefavoriter det perfekta valet för att hålla hela familjen nöjd och hälsosam.

Bas: Enkelhet och bekvämlighet

För de dagarna när du vill ha en enkel och snabb måltid, är Bas det perfekta alternativet. Med Bas får du välbalanserade rätter som är lätta att tillaga utan att kompromissa med kvalitet och näringsvärde. Detta är ett utmärkt val för att spara tid utan att behöva ge avkall på din hälsa och smakupplevelse.

Lite dyrare än traditionell matlagning

Det är viktigt att nämna att Matkomforts tjänst är något dyrare än traditionell matlagning. Men när du tänker på fördelarna med att spara tid och energi genom att slippa planera och handla, samt att äta hälsosam och välsmakande mat, är det verkligen värt varenda krona. Att testa Matkomfort är en investering i din hälsa och bekvämlighet som du inte kommer att ångra.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Matkomfort?

Sammanfattningsvis erbjuder Matkomfort en imponerande bredd av produkter som gör det enkelt att leva hälsosamt och njuta av maten du äter. Med deras expertis inom nutrition och enastående recept kan du vara säker på att du får näringsrika och välsmakande måltider varje dag. Även om tjänsten är lite dyr, är det definitivt värt att ge den ett försök. Ge dig själv lyxen att uppleva bekvämligheten och njutningen av Matkomforts hemlagade matplaneringstjänst redan idag!

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Prisvärdhet
8
Kvalitet
8
Användarvänlighet
9
Hållbarhet
9
Ingredienser
10
Matkomfort omdöme​

Matkomfort imponerar med sitt breda utbud av produkter, inklusive Matkomfort Premium, Hälsolådan, Vego Premium, Familjefavoriter och Bas. Här får du enkelt möjligheten att njuta av näringsrik och välsmakande mat utan att behöva planera och handla själv. Fri frakt, ingen bindningstid och genomtänkta recept är ett par fördelar som väger upp för priset.

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Det är alltid fri frakt när du beställer matkassar från Matkomfort.

Matkomfort har ingen bindningstid på rullande abonnemang. Möjlighet till leverans varje vecka, varannan vecka eller de veckor som passar dig. Du kan byta som du vill mellan våra olika menyer och storlekar på lådorna. För att boka på, boka av eller ändra en leverans har Matkomfort 7 dagars framförhållning.
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.