Test: Footnet.se fotvårdsprodukter

Footnet.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter som de garanterar kommer göra skillnad för dina fötter. I detta omdöme provar vi på Testproffs ett urval Footnets produktutbud. Se betyg och omdöme nedan!
BETYG
Testproffs 8.8 Poäng - 2024
footnet
5/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Footnet.se?

Footnet.se har funnits sedan 2011 och drivs av en person som arbetat med medicinsk fotvård i närmare 25 år. Det borgar för kvalitet och kunskap. Footnet.se vill erbjuda kvalitetssäkrade produkter som faktiskt gör skillnad för dina fötter. De väljer varumärken med omsorg och du kan faktiskt köpa produkter hos Footnet.se som annars bara säljs exklusivt hos medicinska fotterapeuter. Vi uppskattar verkligen att grundarna bakom Footnet.se har djup kunskap och lång erfarenhet. Det gör att man som kund kan känna sig trygg.
9.2

Testproffs betyg

4.9/5
Välgjorda, fina och pedagogiska leksaker

Vi uppskattar det välvalda sortimentet och de exklusiva produkterna som du ofta bara kan köpa via medicinska fotvårdare. Vi tycker också att det är en trygghet att grundarna har nästan 25 års professionell erfarenhet av medicinsk fotvård – det borgar för att de verkligen har både kunskap, erfarenhet och ett intresse av att sprida bättre fothälsa.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av Footnet.se fotvårdsprodukter

PRODUKTER

Nåva nagelgel

Nåva nagelgel är en produkt som verkligen fungerar. Nåva Nagelgel har en unik sammansättning av aktiva substanser och fungerar mot nagelsvamp på både händer och fötter. Ingredienserna både motverkar och förebygger – samt självklart även behandlar nagelsvamp. Dessutom är ingredienserna inte bara snälla mot dig utan även mot naturen. Den är skonsam nog att användas under både graviditet och amning.

Nåva Nagelgel har utvecklats av ett innovativt svenskt företag som har en passion för att ta fram högkvalitativa produkter. Den aktiva substansen är 1,5 Pentanediol som är verksamt mot mikroorganismer såsom nagelsvamp, bakterier och virus. Den verkar genom osmos (vätskeutjämning) men är samtidigt mild mot huden. Gelen innehåller också fuktighetsbevarande och antimikrobiell propylenglykol. Propylengkykol är också lätt surt vilket motverkar tillväxt av nagelsvamp. I vårt bäst i test av nagelsvampsbehandlingar hamnade Nåva gel på första plats.

Ringblom special

Ringblom Special är för dig som verkligen har torr, besvärlig hud med förhårdnader. Jag upplever verkligen effekt med denna. Jag använder den främst för fötterna, men även händerna mår bra av en omgång då och då. Den innehåller både ringblomma och camelinaolja. Camelinaolja kallas även oljedådra och det är en gammal svensk kulturväxt. Camelinaoljan är väldigt fin som hudvårdsolja och passar alla hudtyper. Den är speciellt bra för torr hud och som anti age olja. Doften i Ringblom Special kommer från äkta eterisk olja av bergamott och eukalyptus. Jag upplever att den snabbt och lätt går in i huden, inget kladd och klet. Och fötterna blir verkligen märkbart mjukare. Krämen är också tacksamt dryg!

Nagelolja eterisk

Jag älskar den här lyxiga eteriska nageloljan. Den vårdar och bleker naglarna naturligt, med hjälp av en hög koncentration av eteriska oljor. Massera gärna in den för bästa resultat. Kan användas på både händer och fötter.

Nageloljan ökar också tillväxttakten. Naglarna mår helt enkelt bra av denna. För mig som ofta får sprickor i naglarna är denna verkligen fenomenal. Den vårdar verkligen naglarna. Jag har märkt allra störst skillnad på händerna.

Dessutom doftar den ljuvligt. Toppnoten är citrus och basdoften är patchouli, som är lite sötare och kryddig. Själva oljorna är jojobaolja och risgroddsolja. Båda tränger snabbt in i naglarna och liknar kroppens eget hornlager. Nageloljan innehåller även eterisk citronolja, och ska därför inte utsättas för för mycket solljus. Citrusdoften kommer från citronmyrten som luktar mer citrus än citronen själv och dessutom är fem gånger mer antiseptisk än tea tree, men mycket mildare mot huden. Detta är en exklusiv, dyr olja.

Fot- och handsalva special

Här har du min bästa vän för de riktigt krävande områdena, som ytliga sprickor, torrhet eller hemska förhårdnader. Den funkar verkligen! Den innehåller karbamid, bivax, jojobaolja, aloe vera och eteriska oljor från bergamott och eukaluptus. Du får också ovanligt koncentrerad aloe vera. Jag har haft hemska hälsprickor och har flagniga, torra händer. Denna hjälper utmärkt! Den är dryg dessutom. Används två gånger per dag tills huden förbättrats och därefter en gång per dag.

Användarfilm - Footnet.se fotvårdsprodukter

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Footnet.se?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Prisvärdhet
9
Kvalitet
9
Användarvänlighet
8
Produktutbud
8
Expertis
10
Footnet.se omdöme

Footnet.se får höga betyg av Testproffs. Vi uppskattar det välvalda sortimentet och de exklusiva produkterna som du ofta bara kan köpa via medicinska fotvårdare. Vi tycker också att det är en trygghet att grundarna har nästan 25 års professionell erfarenhet av medicinsk fotvård – det borgar för att de verkligen har både kunskap, erfarenhet och ett intresse av att sprida bättre fothälsa.

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.