Test: FineSmile IQ – snygg sonisk eltandborste

FineSmile IQ är en kompakt eltandborste som integrerar avancerad teknologi och nytänkande design. Denna eltandborstehar som syfte att förbättra tandvården och göra den mer bekväm och effektiv för användaren.
BETYG
Testproffs 8.8
finesmile-iq-eltandborste
OM PRODUKTEN

Vilka är FineSmile?

FineSmile är ett spännande företag som utmanar konventionerna inom eltandborstindustrin. Företaget har skapat en unik hybrid av traditionell och elektrisk tandborste som både är liten och kompakt, väger bara 51 gram, vilket gör den idealisk att ta med överallt.

Ett minst sagt lyxigt utseende, ger FineSmile IQ höga designpoäng i badrumsskåpet. Förutom design tror företaget starkt på att god allmänhälsa börjar med bra tandhälsa, och deras vision är att göra det enklare för människor att ta hand om sina tänder. Deras eltandborste är utrustad med moderna funktioner för att passa alla behov, vare sig det gäller grundläggande tandvård, plackbekämpning, tandköttsinflammation eller kaffe-, te-, tobaksmissfärgningar. I Testproffs senaste eltandborste bäst i test rankar FineSmile IQ på första plats.

8.8

Testproffs betyg

4.9/5
Eltandborste som är både snygg och funktionell

FineSmiles satsning på kvalitetsdesign och flexibilitet märks i deras intelligent designade FineSmile IQ eltandborste. När du väl provar den kommer du att känna och se skillnaden vilket gör att den får höga betyg.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av FineSmile IQ

Finesmile IQ är en eltandborste som imponerar med sin imponerande kompakta design. Med en storlek som är 45 % mindre än andra elektriska tandborstar på marknaden, är denna tandborste perfekt för bland annat resor. Känslan är av kvalité och genomgående elegant.

Synliga resultat efter två veckor

FineSmile IQ är inte bara en tandborste, den är också utrustad med en speciell vitningsformula som för oss ger synliga resultat på tänderna. Efter bara några veckors användning kan jag redan se en märkbar förändring i mina tänders färg. Dessutom erbjuder tandborsten flera olika lägen som kan anpassas efter individuella behov.

En aspekt av FineSmile IQ som bör nämnas är dess hastighet. Med 32 000 mikrovibrationer per minut erbjuder den en effektiv rengöring. Dock bör det noteras att vissa konkurrenter har högre hastigheter. Om du är ute efter maximal hastighet kan detta vara en faktor att överväga. För mig personligen har dock inte detta varit ett problem eftersom tandborsten fortfarande ger en effektiv rengöring.

En elegant och välfungerande eltandborste

FineSmile IQ har verkligen imponerat mig med sin kompakta storlek och resevänliga design. Dess estetiska tilltalande utseende och effektiva vitningsformula gör den till en fantastisk tandborste för daglig användning. Trots att vissa konkurrenter har högre hastighet, anser jag att FineSmile IQ fortfarande är en utmärkt produkt som starkt rekommenderas till alla som söker en pålitlig och resvänlig elektrisk tandborste.

FineSmile IQ tillbehör med olika typer av laddningsuttag och nyanskarta
finesmile-iq-tandborste
finesmile-iq-tandborstning
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om FineSmile IQ?

FineSmile IQ är en elegant och praktiskt eltandborste som överlag möter alla våra behov. Här är ett par saker som vårt testproffs gillar och saknar.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Prisvärdhet
8
Kvalitet
9
Design
10
Användarvänlighet
9
Hållbarhet
8
FineSmile IQ omdöme

FineSmiles satsning på kvalitetsdesign och flexibilitet märks i deras intelligent designade FineSmile IQ eltandborste. När du väl provar den kommer du att känna och se skillnaden vilket gör att den får höga betyg. En eltandborste vi verkligen kan rekommendera!

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Rekommenderat pris är 1199 kr men vid rea och liknande har priset legat på 999 kr. Frakten är gratis över 599 kr.

FineSmile IQ håller i 6-8 veckor på en laddning. Vilket är bra om du reser då ingen laddare egentligen behövs.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.