Test: WILL sportbags – slitstarka ryggsäckar

Är Willbag Pro den bästa träningsväskan på marknaden? Vi testar ryggsäcken för att se om den motsvarar förväntningarna, läs hela recensionen med omdöme och betyg.
BETYG
8.7 Testproffs
will sportsbag-produkt
4.5/5
OM PRODUKTEN

Om Will sportbags

WILL sportbags siktar på att kombinera högkvalitativ konstruktion, innovativ design och användbara funktioner för att erövra hjärtan hos både professionella idrottare och friluftsentusiaster. 

Vår testperson tar med väskan till gymmet, jobbet och på diverse resor för att se om Willbag Pro motsvarar förväntningarna. Kommer det bli den enda ryggsäcken som behövs vilket Will sportbags utlovar? 

8.7

Testproffs betyg

4.5/5
Högkvalitativ ryggsäck för en aktiv livsstil

Willbag Pro från Will sportbags är en ryggsäck som imponerar med sin rymlighet och smarta förvaringsutrymmen. Den är perfekt för både kontorsarbete och aktiv fritid, och kan enkelt anpassas genom justerbara remmar. Designen är stilren och funktionell, men kan fås i olika färger för att passa individuell smak. Denna ryggsäck en pålitlig följeslagare i vardagen och på resor. Prisvärd och av god kvalitet resulterar i höga betyg.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Willbag Pro

Jag har testat en Willbag Pro från Will sportbags och måste börja med att säga att jag överlag är väldigt nöjd med produkten. När man som jag jobbar på kontor har det alltid varit ett gissel att packa på morgonen för att få med sig allt som krävs under dagen för både förvärvsarbete och en aktiv fritid.

Att släpa runt på både portfölj och träningsväska blir ingen glad av och tidigare träningsväskor har antingen inte varit speciellt estetiskt tilltalande eller saknat rymd och möjligheter att på ett bra sätt få plats med all man behöver under dagen. Nu är det problemet ett minne blott.

Smarta fack och gott om plats

När det kommer till just rymd och olika packmöjligheter är den här ryggsäcken exemplarisk (45 liter kan ju nästan konkurrera med en klassisk vandringsryggsäck!), inte minst om man som jag uppskattar ordning och reda och vill säkerställa att mellanmålet och löparskorna kan förvaras skilda från varandra. Det finns en uppsjö av smarta fack och olika ändamålsenliga förvarningsutrymment, och jag vågar nästan garantera att jag ännu inte hittat alla ännu trots idogt användande. 

Men rymd kan också ha en baksida om det gör att ryggsäcken blir onödigt klumpig. Men det är något jag tycker man löst på ett bra sätt med remmar på utsidorna som kan förminska storleken på säcken, om man t.ex. har vilodag från gymmet eller vill ägna sig åt någon form av barfotaträning.

Allting i samma väska och smarta dragkedjor

I vardagen är ryggsäcken en uppskattad kompanjon men som småbarnsförälder behöver man packa minst lika mycket för en aktiv helgdag. Historiskt har vi släpat runt på diverse tygpåsar fyllda till bristningsgränsen av blöjor, ombyten, matsäckar, hink & spade och you name it. Nu hamnar allt på ett komfortabelt sätt på ryggen (och träningskläderna kan följa med av bara farten ifall andan faller på). Två spännen fram till gör att vikten inte är ett problem heller, även en fylld väska bärs med hög komfort. 

När man packar för flera olika syften så är det också ett stort plus att man kan öppna dragkedjorna 180 grader så at man lätt för en bra överblick av vad som finns där inne (vem har inte upplevt frustrationen av att behöva tömma en ryggsäck i jakt efter något som självklart av outgrundlig anledning hamnat längst ner). 

Designen är clean och funktionell och om man är åt det färgstarka hållet finns många alternativ. Kanske borde skaffa en till som inte är svart för att kunna alternera?

Willbag Pro funktioner

 • Full kardborresida för möjlighet till ett personligt utseende
 • Justerbara bröst- och midjeband
 • Molle konstruktion för att ge en stark och estetisk sammansättning
 • Kapacitet på 45L med flera fack, påsar och blixtlåsfickor som enkelt rymmer 2 par skor, handduk, gymkläder, matlåda och små träningsredskap
 • Dedikerat laptop-/enhetsfack (för enheter upp till 17 tum)
 • Ergonomiskt utformade justerbara kompressionsremmar för bekväm bärning
 • Ryggsäcken kan öppnas helt platt, 180 grader, för enkel packning och uppackning
 • Alla fack har tvåvägsöppningar, stormflikar och dragflikar för enkel åtkomst
 • Kardborreband för att lägga till en patch (alla ryggsäckar levereras med standard-Will-patch, som kan tas bort).
  2 hållare för flaskor på sidorna
 • Passar som handbagage, med måtten 48cm x 34cm x 29cm (Vänligen kontrollera med ditt flygbolag)
will bag
will sport bag
will sportsbag väska

Given resväska för äventyr

Till sommaren blir det backpacking i Afrika och min nya ryggsäck är en given resekompis. Om man bara reser med handbagage vill man säkerställa att allt som man behöver ändå får plats samt att man enkelt kommer åt pass, pengar osv. utan att behöva dyka ner och gräva bland kläder, skor allsköns prylar som man behöver när man skall på äventyr. Jag hoppas att jag kan hitta lokala kardborreemblem som jag kan dekorera ryggsäcken med som ett gemensamt reseminne för oss båda.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Willbag Pro?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

87
Kvalitet
9
Användarvänlighet
10
Prisvärdhet
8
Design
7.5
Material
9
Willbag Pro omdöme​

Willbag Pro från Will sportbags är en ryggsäck som imponerar med sin rymlighet och smarta förvaringsutrymmen. Den är perfekt för både kontorsarbete och aktiv fritid, och kan enkelt anpassas genom justerbara remmar. Designen är stilren och funktionell, men kan fås i olika färger för att passa individuell smak. Denna ryggsäck en pålitlig följeslagare i vardagen och på resor. Prisvärd och av god kvalitet resulterar i höga betyg.

8.7
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Willbag Pro rymmer 45 liter och är testad att klara upp till 15 kg.

Leveranstiden är cirka 2 arbetsdagar inom Sverige.

Ja, Willbag Pro finns även i blå, rosa, röd och grön.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.