Test: Thunder Fitness träningsprodukter

Thunder Fitness är ett svenskt hälsovarumärke från 2019. Testproffs testar två populära produkter, balansplattan och minibanden. Se betyg och omdöme i testet.
BETYG
Betyg 8.4/10
thunder-fitness
4.6/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Thunder Fitness?

Thunder Fitness är ett hälsovarumärke som startades 2019 ur en önskan om att erbjuda kvalitativa träningsprodukter och utrustning för den svenska marknaden. Deras flaggskeppsprodukt är deras viktväst men de har idag ett 30-tal olika produkter inom funktionell träning och styrketräning.

Vi på Testproffs har däremot fått möjligheten att testa deras motståndsband (inkluderat påse) och deras balansplatta. Men det är alltså bara en bråkdel av vad Thunder Fitness har att erbjuda i stort. Kanske får vi även möjligheten att göra ett bredare test i framtiden? 

8.4

Testproffs betyg

4.6/5
Thunder Fitness träningsredskap som imponerar

Thunder Fitness motståndsband och balansplatta imponerade med sin robusta kvalité och design. Motståndsbanden erbjöd hela motståndsskalan och kom i en praktisk och svettbeständig förpackning. Balansplattan var lätt att använda. Prisvärdhet, kvalitet, användarvänlighet, design, hållbarhet fick alla positiva betyg.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av Thunder Fitness produktpaket

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Thunder Fitness balansplatta

Balansplattan presenteras i en fin himmelsblå färg och gummimaterialet undertill är både stabilt och repar inte upp golvet, vilket är väldigt viktigt för oss som har ganska dyra golv.

Jag kände att det var enkelt att få till balansen och att det skapade den bål- och sätesaktivering som man är ute efter när det gäller balansplattor. Jag har svårt att hitta något allvarligt fel i den. Snål som jag är, så vill man alltid få ned priset lite men 499 kr är den faktiskt värd i min bok. Även om den säkert skulle kunna få bredare genomslag vid en prisnivå om ca 299 kr. Men jag tycker ändå att den är värd pengarna.

Den kändes inte skör på något sätt och har under de 30 dagar som testet utfördes hållit väl för påfrestningen av mina 88 kg. Balansplattan kommer få en permanent plats inne på hemmakontoret när jag ska aktivera kroppen och få en mikropaus mellan mina olika arbetspass.

Thunder Fitness Miniband - Resistance Loop Bands

Fina färger, prisvärt upplägg och hela motståndsskalan på en och samma gång. Det var även väldigt uppskattat att få en fin förpackning för alla banden som dessutom är framtagen i ett poröst material, vilket är väldigt bra eftersom det här är utrustning som troligtvis kommer få sin beskärda del svett på sig. Så det är en stark rekommendation från min sida faktiskt att köpa in dessa till hemmaträningen.

Perfekt för hemmaträning

Så det är en stark rekommendation från min sida faktiskt att köpa in dessa.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Thunder Fitness?

Av de begränsade urvalet av träningsprodukter som testades är omdömet positivt. Hög kvalité, prisvärd och smidig balansplatta samt snygga och enkla motståndsband.

Fyra saker som vi gillar

Två saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt samlade omdöme

84
Prisvärdhet
8
Kvalitet
9
Design
9
Användarvänlighet
8
Hållbarhet
8
Thunder Fitness omdöme

Thunder Fitness motståndsband och balansplatta imponerade med sin robusta kvalité och design. Motståndsbanden erbjöd hela motståndsskalan och kom i en praktisk och svettbeständig förpackning. Balansplattan var lätt att använda. Prisvärdhet, kvalitet, användarvänlighet, design, hållbarhet fick alla positiva betyg.

8.4
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Thunder Fitness använder DHL och Schenker. Tjänsterna heter DHL Service Point och Schenker Ombud och det erbjuds även hemleverans med Schenker. Frakten är gratis inom Sverige.

På Thunder Fitness går det att betala med: Klarna, kortbetalning, Google Pay och Apple Pay samt Swish.

Deras täcke kan enkelt tvättas i 60 grader eller kallare. 

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.