Test: Rosettbutiken – stilfull paketinslagning

Rosettbutiken är din destination för stilfull paketinslagning och rosetter. Från bilrosetter till tematiska paket, upptäck en värld av kreativitet och enkelhet som imponerat Testproffs med sin prisvärdhet.
BETYG
9.0 Testproffs
Rosettbutiken logotyp
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vad är Rosettbutiken?

Rosettbutiken startade med en idé om att tillverka och sälja bilrosetter, något som är populärt utomlands men som vi tyckte saknades i Sverige. I dag säljer Rosettbutiken allt som har med paketinslagning att göra och de utökar ständigt sitt sortiment. Här finns allt från färdiga paket med olika teman till enkla och smarta rosetter som verkligen gör pricken över i:et. Rosettbutiken hjälper gärna till om du söker något extra, något utöver ordinarie sortiment.

9.0

Testproffs betyg

4.5/5
Rosettbutiken får höga betyg
Rosettbutiken får högt betyg av Testproffs Rosettbutiken får högt betyg av Testproffs eftersom vi uppskattar enkelheten. Du kan snabbt klicka hem färdiga kit – eller själv välja fritt – och kan sedan skapa fantastiskt fina paket hemma. Priserna är väldigt humana, det är bra att alltid ha dessa varor hemma och kul pyssel med barnen.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Unboxing av produkter från Rosettbutiken

Vårt intryck av Rosettbutiken

Testproffs.se testar en mängd olika produkter från Rosettbutiken. Allt ifrån paketinslagningsprodukter utifrån tema, till eleganta rosetter som du fixar genom ett enkelt ryck. Vi har aldrig kunnat fixa så här fina paket förut, ofta har vi knappt haft omslagspapper hemma. Det har varit väldigt skönt att ha material för att kunna fixa allt ifrån snabba barnkalaspresenter till lite finare gåvor. För att inte tala om julklappar!

Våra favoriter är rosetterna

Våra favoriter är helt klart de olika rosetterna. Man förstår att Rosettbutikens ägare har en stark förkärlek till just rosetter. Vi har inte sett något liknande förut. Rosetterna fälls ut genom ett enkelt ryck i ett snöre och vips ser det ut som en extremt professionell inslagning.

Man förstår att Rosettbutikens ägare har en stark förkärlek till just rosetter. Vi har inte sett något liknande förut. Rosetterna fälls ut genom ett enkelt ryck i ett snöre och vips ser det ut som en extremt professionell inslagning.

När man har tillräckligt med material – och dessutom genomtänkt och väl utprovat material – blir det extra roligt att slå in paket. Särskilt med barnen. Vi har haft flera fina stunder när vi tillsammans slagit in och pysslat.

Rosettbutiken 13

Fina kort och bra priser

Rosettbutiken erbjuder även fina kort och matchande kuvert. Du kan enkelt hålla din inslagning till olika teman, men också vara mer kreativ. Du väljer själv.

Priserna är extremt humana, billigare lär du inte hitta denna typen av varor. Sen är det som med alla typer av förbrukningsvaror att de är sköna att ha hemma. Så att du slipper skämmas och låta barnet komma med en present inslagen i tidningspapper till klasskompisens kalas …

Rosettbutiken 10
Rosettbutiken 1
Rosettbutiken 2

Rosettbutiken erbjuder rosetter av alla dess former, även klassiska amerikanska bilrosetter. Här finns också olika former av presentpåsar, etiketter samt alla möjliga tillbehör till kalas och fest. De säljer också vackra papper och kuvert samt olika etiketter och stickers.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om rosettbutiken?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

90
Prisvärdhet
10
Kvalitet
9
Användarvänlighet
9
Design
9
Material
8
Rosettbutiken Omdöme

Rosettbutiken får högt betyg av Testproffs eftersom vi uppskattar enkelheten. Du kan snabbt klicka hem färdiga kit – eller själv välja fritt – och kan sedan skapa fantastiskt fina paket hemma. Priserna är väldigt humana, det är bra att alltid ha dessa varor hemma och kul pyssel med barnen.

9
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Ja, Rosettbutiken har i skrivande stund 60 dagars öppet köp med obruten förpackning

Rosettbutikens leveranskostnad beror på produkt men när vi lade in 3 rosetter i webbutiken var priset 49 kr.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Emma
Emma

Emma är en engagerad förälder med två barn. Hon har erfarenhet av att välja och använda produkter inom barn- och familjeområdet, inklusive leksaker, kläder och barnvagnar. Emma gillar även att spendera tid i trädgården och naturen och har därför även varit gästskribent inom ämnet trädgård och verktyg.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.