Test: Novakid – lär ditt barn engelska

Novakid erbjuder digitala lektioner i engelska för barn i åldern fyra till tolv år. Funkar deras undervisning? Testproffs minsta testar språkundervisning med hjälp av Novakid. Se omdöme och betyg i recensionen.
BETYG
9.1 Testproffs
novakid
4.8/5
OM TJÄNSTEN

Vad är Novakid?

Novakid är en språkskola på nätet som fokuserar på att lära ut engelska till barn i åldrarna 4-12 år. Företaget grundades i San Francisco 2017 av en grupp språkexperter och mjukvaruingenjörer som såg en möjlighet att förbättra sättet som barn lär sig engelska på. 

De levererar både nybörjarkurser och avancerad inlärning, så att du kan få ditt svenska barn att tala som om engelska vore deras modersmål. Detta är så klart en tydlig fördel som barnet får i livet, i och med att engelska nu talas på i princip varje arbetsplats. Det är en fin gåva att ge dem helt enkelt.

9.1

Testproffs betyg

4.7/5
Höga betyg för Novakids språkundervisning

Novakid är busenkelt att använda och levererar dessutom undervisningen på barnets nivå. Min dotter var stolt över sig själv över sina framsteg eftersom Novakid är duktiga på att ge beröm och små diplom utmed vägen när hon nådde nästa nivå i läroplanen. Jag kan varmt rekommendera Novakid om ni precis som mig vill lyfta ert barns engelskakunskap ytterligare en nivå.

Fördelar

Nackdelar

TJÄNSTENS INNEHÅLL

Hur fungerar Novakid?

novakid-hemsida

Lektioner med en privatlärare

Det som särskiljer Novakid sätt att undervisa på är att de betonar live, en-till-en-lektioner med engelsktalande lärare som har engelska som modersmål. Det handlar alltså inte om att sälja en förinspelad kurs och sedan på egen hand svara på lite frågor, vilket tenderar att vara tillvägagångssättet för den här typen av plattform. Det personliga tillvägagångssättet gör det möjligt för lärarna att skräddarsy lektionerna efter varje barns individuella behov och förmåga, vilket gör inlärningsupplevelsen mer effekt. Och dessutom skapar de relation med läraren i fråga, vilket naturligtvis är ytterligare en fördel.

Hemsidan fungerar som huvudportal för föräldrar och elever som vill ha tillgång till programmet med privatlärare. Webbplatsen i sig är användarvänlig och ger omfattande information om Novakids tjänster, inklusive läroplanen, priser och lärarprofiler. På webbplatsen finns också recensioner från nöjda föräldrar (som mig) som vittnar om programmets effektivitet.

Pedagogiska artiklar som hjälp på vägen

Hemsidan har även en blogg med pedagogiska artiklar och tips som föräldrar kan använda för att hjälpa sina barn att förbättra sin engelska utanför klassrummet. Man får alltså verktyg för att brygga över tiden mellan varje enskild lektion, vilket jag tycker var väldigt hjälpsamt för mig under den här perioden som jag testade på plattformen tillsammans med min dotter. Novakids plattform är lätt att använda och kräver endast en dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

novakid-pedagogik
TESTPROFFS TYCKER

Vårt samlade intryck

Jag är van att utvärdera digitala tjänster och läroplattformar och tycker att Novakid tickar många boxar för min del. De gör lärandet roligt med olika belöningar och diplom utmed vägen för barnen. Men det jag gillar allra mest, som verkligen gör att Novakid var en så pass bra upplevelse för min dotter var att hon faktiskt fick en privatlärare. En privatlärare från Kanada som både var duktig på språket men även en god pedagog. Så min dotter blev glad och stärkt i sin självkänsla för varje lektion hon tog i princip, så det är därför jag verkligen vill rekommendera andra att använda tjänsten. Det funkar!

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

91
Pris
8.9
Kvalitet
9.4
Användarvänlighet
9.2
Design
9.1
Produktutbud
8.9
Novakid omdöme

Novakid är busenkelt att använda och levererar dessutom undervisningen på barnets nivå. Min dotter var stolt över sig själv över sina framsteg eftersom Novakid är duktiga på att ge beröm och små diplom utmed vägen när hon nådde nästa nivå i läroplanen. Jag kan varmt rekommendera Novakid om ni precis som mig vill lyfta ert barns engelskakunskap ytterligare en nivå.

9.1
FAQ
Vanliga frågor

Novakid uppmanar alla föräldrar att vara med under den första lektionen, men det krävs inte under kommande lektioner.

Novakids program är utformat för enskilda lektioner med modersmålstalare. 

En lektion på Novakid är 25 minuter lång. 

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Louise
Louise

Louise brinner för naturen och ett jordnära och stressfritt liv. Även om hon är utbildad ekonom så är hennes dröm är att flytta ut på landet och komma bort från ekorrhjulet. Louise är vår testare när det kommer till hälsoprodukter, allt från yogamattor till CBD. På fritiden uppskattar Lousie att vara ute i naturen samt vara med familjen.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.