Test: Nordicbox – mobiltillbehör på nätet

Testproffs tar en närmare titt på Nordicbox, en webbutik där du hittar allt inom reservdelar och tillbehör till mobiler, surfplattor och datorn. Hur är deras produktutbud, kundtjänst och priser? Se omdöme och betyg nedan.
BETYG
nordic-box
4.5/5
OM TJÄNSTEN

Vilka är Nordicbox

Nordicbox grundades 2015 och har genom åren haft fler än 300 000 nöjda kunder. Företagets ambition är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av mobiltillbehör och reservdelar för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Bolaget vänder sig inte endast till privatpersoner utan servar även företagskunder. Man sätter stort värde vid att kunna erbjuda de bästa och mest prisvärda produkterna som finns på marknaden inom sitt specifika ombårde – vilket är tillbehör för hemelektronik. Lager och kontor finns i Enköping, strax utanför Uppsala.

6.9

Testproffs betyg

3.7/5
En webbutik för allt inom mobiltillbehör

Nordicbox imponerar med sitt stora utbud av olika reservdelar och tillbehör till mobil, surfplatta samt dator. Dessutom finns ytterligare en rad olika produkter inom andra områden. Priserna är långt under många konkurrenter och leveransen är snabb. Hemsidan hade kunnat vara lite modernare men sammantaget är utbud, priser, leverans och frakt riktigt konkurrenskraftigt.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTUTBUD

Köp alla tillbehör för mobilen

Att säga att utbudet inom tillbehör är brettt på Nordicbox är inte att förhäva sig. Man kan förhöja sina träningspass med sportarmband som har justerbara spännen. Man kan även kombinera sitt sportarmband och mobil med deras breda utbud av hörlurar; allt från in-ear med mikrofon, trådlösa hörlurar med bluetooth, sporthörlurar till barnhörlurar. De har även en stort portion iPhone-hörlurar. Det finns även ett bra omfång av andra tillbehör som är mobilspecifika, exempelvis USB-kablar, laddare och dockningsstationer för de mest kända märkena iPhone, Samsung och Sony.

Utöver reservdelar för alla typer av skador så rekommenderas det även från Nordicbox sida att man skyddar sin telefon med ett fodral, skal eller skärmskydd i härdat glas. Detta för att minska risken att få repor, sprickor och stötskador på sin dyra telefon. Det blir dessutom lite finare allmänt eftersom man kan dölja alla ytliga, fula märken med ett snyggt mobilfodral utan att behöva köpa nytt. Så att köpa in sitt mobilskydd från Nordicbox i förebyggande syfte är helt enkelt ett vettigt alternativ och något som jag får erkänna att jag ofta slarvar med.

nordicbox mobil

Veckans deals är sektionen för riktigt bra klipp

Ett hett tips att kolla in på Nordicbox hemsida är deras “Veckans deals”. Här samlas utgående varor och de varorna som Nordicbox kör ett rejält nedsatt pris på. Så under det här produkttestets veckor, så blev det något av en vana faktiskt att gå in på den här delen av hemsidan och få de bästa dealsen samlade på samma ställe. Riktigt snyggt faktiskt! Särskilt i de här tuffa tiderna vi lever i nu så är det ingen dum idé att spara pengar på allt från elektronik till mobiltillbehör om man faktiskt behöver köpa något.

nordicbox-veckans-deal
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Nordicbox

Nordicbox gör ett bra jobb med att erbjuda en uppsjö av tillbehör inom hemelektronik och mobiltelefoni. De stöttar nästan alla de stora varumärkena med sina tillbehör, vilket gör att Nordicbox har full potential att bli en s.k. “one stop shop” för alla ens behov relaterade till mobiltillbehör. Att de har en god historik med många nöjda kunder gör att man känner sig trygg med att handla här. Och jag själv blev busigt förtjust i sektionen “veckans deals” där jag verkligen hittade en hel del fynd under testets gång.

Saker som vi gillar

En sak som kunde varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

69
Prisvärdhet
7
Kvalitet
6
Användarvänlighet
7.5
Design
6
Produktutbud
8
Nordicbox omdöme

Nordicbox imponerar med sitt stora utbud av olika reservdelar och tillbehör till mobil, surfplatta samt dator. Dessutom finns ytterligare en rad olika produkter inom andra områden. Priserna är långt under många konkurrenter och leveransen är snabb. Hemsidan hade kunnat vara lite modernare men sammantaget är utbud, priser, leverans och frakt riktigt konkurrenskraftigt.

6.9
FAQ
Vanliga frågor

Leveranstiden står angiven när du beställer din vara. Vanligtvis 1-2 arbetsdagar men kan vara längre.

Frakten som privatkund kostar 29 kr.

Det finns 30 dagar öppet köp, se deras hemsida för villkoren.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.