Test: Mor & Dotter

Mor & Dotter erbjuder ett brett utbud som sträcker sig från vardagliga plagg till festligare alternativ för en mångsidig garderob till alla olika tillfällen.
BETYG
Testproffs 9.3 Poäng - 2024
4.4/5
OM BUTIKEN

Vilka är Mor & Dotter?

Mor & Dotter startade som en klädbutik som är belägen i Kungsängen Butiken erbjuder damkläder från skandinaviska märken. Men idag har man även en webbshop och erbjuder liveshopping. Med ett brett utbud som sträcker sig från vardagliga plagg till festligare alternativ, erbjuder de en mångsidig garderob för alla olika tillfällen. Butiken är känd för sin personliga service, vilket ger varje kund en unik och skräddarsydd shoppingupplevelse.

9.3

Testproffs betyg

4.4/5
Mor & Dotter omdöme

Mor & Dotter får höga betyg av oss på Testproffs för sitt breda utbud av damkläder och accessoarer. Oavsett om du är ute efter kläder för vardagsbruk eller speciella tillfällen kommer du garantera hitta något hos Mor & Dotter. De erbjuder unika märken som du inte hittar överallt, vilket ger dig möjligheten att uttrycka din personliga stil. Dessutom finns det kläder i olika prisklasser, vilket gör att alla kan hitta något som passar din budget och stil. Hos Mor & Dotter finns det något för alla smaker och plånböcker, och det är därför en butik vi varmt rekommenderar till alla modeintresserade kvinnor.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vad hittar man hos Mor & Dotter?

Hos Mor & Dotter hittar man ett brett sortiment av kläder, smycken, skor och väskor från unika varumärken från både Sverige och Danmark. De erbjuder allt från vardagsplagg till mer festligare blusar och klänningar. Mor & Dotter har allt du behöver för att kunna uttrycka din personliga stil.

Det som verkligen skiljer Mor & Dotter från mängden är deras noggrant utvalda sortiment, personliga service och deras “familjekänsla” som de utstrålar – det är faktiskt ett familjeföretag som drivs av just mor och dotter. Varje plagg och accessoar är handplockade för att garantera hög kvalitet och stil. Med märken i olika prisklasser strävar butiken efter att tillgodose alla behov och budgetar.

Den personliga servicen får man verkligen i deras butik och oavsett om du letar efter en klassisk vit skjorta, ett trendigt smycke eller ett par bekväma skor, kommer du få den hjälpen du behöver och du kommer säkert att hitta något som passar din stil hos Mor & Dotter.

Jeans: My Essential Wardrobe

Dessa jeans är en rak modell vilket jag gillar i en härlig bomullskvalitet. Älskade även tvätten på dessa då de inte är för mörka eller för ljus – det blir perfekt nu i vår!

Skjorta: JDY

En krispig bomullsskjorta är ett måste för mig och denna från JDY var både snygg men också otroligt prisvärd! En skjorta är ett plagg som man både kan klä upp och klä ner. Det perfekta basplagget alla borde ha i sin garderob.

Sjal: Black Colour

En underbar sidensjal i randigt mönster i sand och rött! Tyckte den gjorde hela outfiten lite roligare! Men att ha en perfekt basgarderob är verkligen nyckeln och sen adderar man lite roliga accessoarer och färg som denna mini scarf.

Vad är liveshopping?

Liveshopping är en e-handelsmetod där butiker livestreamar produktpresentationer i realtid. Under liveshopping-evenemanget kan tittarna interagera genom att ställa frågor, lämna kommentarer och genomföra köp direkt från videon. Det ger en interaktiv och engagerande shoppingupplevelse och möjliggör för tittarna att få en närmare titt på produkterna innan de köper dem.

Mor & Dotter sänder live på deras Instagram och Facebook en gång i veckan från deras butik vilket möjliggör kunder runt om i hela Sverige att kunna handla sina kläder. Man får se alla plagg på och får en tydligare bild av plagget än om man beställer från en webbshop. Man som kund kan också ställa frågor direkt till Mor & Dotter som besvaras direkt under liven. Ett roligare sätt att shoppa kläder på – om man har tid!

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Mor & Dotter?

Mor & Dotter har gjort ett bra jobb med att samla ett brett sortiment av damkläder från olika varumärken. För mig som älskar att shoppa kläder är Mor & Dotter en given nyfunnen destination. Dessutom erbjuder de tre olika shoppingmöjligheter, butik, webbshop och liveshopping, vilket gör shoppingen smidig och bekväm. Med deras varierade utbud är Mor & Dotter definitivt ett av mina förstahandsval när jag letar efter plagg från unika märken.

Saker vi gillar

Två saker som kunde förbättras

Vårt samlade omdöme

93
Prisvärdhet
9.2
Kvalitet
9.4
Design
9
Användarvänlighet
9.5
Produktutbud
9.4
Mor & Dotter omdöme

Mor & Dotter har gjort ett bra jobb med att samla ett brett sortiment av damkläder från olika varumärken. För mig som älskar att shoppa kläder är Mor & Dotter en given nyfunnen destination. Dessutom erbjuder de tre olika shoppingmöjligheter, butik, webbshop och liveshopping, vilket gör shoppingen smidig och bekväm. Med deras varierade utbud är Mor & Dotter definitivt ett av mina förstahandsval när jag letar efter plagg från unika märken.

9.3
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Andra omdömen

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.