Test: LittleUnBox – en låda med överraskningar

LittleUnBox är roliga boxar som skickas ut varje månad med kvalitetssäkrade och stimulerande överraskningar. Allt är unikt utvalt till dig som gravid eller ditt barns utveckling och ålder.
BETYG
Betyg 8.6/10
little-unbox
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vad är LittleUnBox?

LittleUnBox är en månadsprenumeration på bebisboxar, gravidboxar och boxar för småbarn. LittleUnBox grundades i Danmark av småbarnsmamman Camilla för att inspirera och överraska små barn och deras föräldrar med smakfulla och kvalitetssäkrade produkter i en bebisbox. Produkterna är unikt utvalda för barnets utveckling samt vad som passar för dig som är gravid. Enligt LittleUnBox är värdet av boxens innehåll minst 50 % mer.

8.6

Testproffs betyg

4.5/5
Höga betyg för LittleUnBox av Testproffs

Det var bra information i boxen om produkterna och allt kändes lyxigt med hur det var upplagt. Produkterna var över min förväntan då jag trodde att det endast skulle vara ”bebisprylar”, men icke, snyggt!

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av LittleUnBox Gravid box

Little Unbox kommer med posten direkt till dörren och tar cirka 2-6 dagar från att man beställt den. Deras box för barn eller gravida kostar 298 kr i månaden och är en prenumeration men utan bindningstid. Så det går också bra att bara köpa en box om man vill. Produkterna var i vårt fall väl inslagna i lila papper och kändes generellt ändå lite som vardagslyx vilket är kul. Paketet som vi fick innehöll fyra olika produkter.

Blandade saker i boxen

I vår Little Unbox fanns en liten stilren flaska, nappflaska, anti-age serum och ett skönt linne. Kändes produkterna är genomtänkta och kul att det finns något för alla.

Roligt att öppna boxen och gå igenom produkterna

Det var roligt att öppna och gå igenom boxen och försöka förstå tanken bakom varför de valt de olika produkterna.

Stilren och smidig flaska från Me som använts flititgt.
anti-age-littleunbox

Vårt intryck av LittleUnBox för småbarn

Älskar idé och det är en perfekt present att ge till ex. gudbarn, barnbarn eller unna sig sin familj. Det var mycket enkelt att beställa hem och perfekt för att både få inspiration och lite lyx i vardagen. Alltid roligt med överraskningar som förgyller! Själva produkterna som var inne i boxen var mycket användbara och min dotter leker med dem nästan varje dag. Perfekt med smakprover på saker som sedan går att köpa. Vore fint om man fick böcker ibland också!

Det var som en trevlig överraskning som väntade på mig varje gång. Jag kunde knappt bärga mig att öppna den och se vilka fantastiska produkter som fanns däri. Det var som att få en liten dos av lyx och inspiration direkt till min dörr.

Förtjusande leksaker och uppskattade smakprov

Själva produkterna var användbara och av hög kvalitet. Min dotter blev särskilt förtjust i leksakerna som fanns i boxen. Hon älskar att spendera tid med dem och de har verkligen blivit en del av hennes dagliga lek. Det är härligt att se hur glädjen sprider sig när hon utforskar och låter sin fantasi flöda.

En annan aspekt som jag verkligen uppskattade var smakproverna. Att få möjlighet att prova på olika produkter innan man faktiskt köper dem är verkligen en fördel. Det sparar både tid och pengar och hjälper mig att välja rätt.

Men som sagt, så skulle vara fantastiskt att få böcker ibland också. Att få upptäcka nya författare och världar genom böcker är något jag verkligen uppskattar. Det skulle vara en perfekt komplettering till de redan bra produkterna i boxen.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om LittleUnBox?

Little Unbox är en väldigt rolig idé och påminner om julaftonskoncept med små överraskningar som kommer med posten en gång i månaden. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera denna box till alla som vill ha en dos av inspiration och lyx i vardagen. Det är en överraskning som sprider glädje och ger användbara produkter. Med lite extra variation, som till exempel böcker, skulle den bli ännu mer komplett. Jag ser fram emot att fortsätta beställa hem dessa boxar och upptäcka nya spännande saker.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

86
Prisvärdhet
6
Kvalitet
9
Design
9
Användarvänlighet
10
Hållbarhet
9
LittleUnBox omdöme

Väldigt bra produkter i stort. Det var roligt att öppna och gå igenom boxen och försöka förstå tanken bakom varför de valt de olika produkterna. Alla produkter var av bra kvalité och kan användas av samtliga inom familjen, vilket är bra och gör att den uppskattas av fler!

8.6
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Little Unbox kostar 298 kr i månaden. Det är en månatlig box med produkter som följer barnets utveckling och ålder. Boxen för gravid kostar även den 298 kr i månaden. Finns också olika typer av presentboxar i varierande prisklass.

Det är alltid gratis leverans och ingen bindningstid.

Paketet från LittleUnbox skickas inom 2-6 arbetsdagar efter att din beställning har bekräftats. Deras leverans går via Postnord och skickas direkt hem till dig, om inte annat anges. Eftersom det är en månadsprenumeration kommer nästa box att skickas samma datum en månad senare.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Andra omdömen

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.