Test: Lili & Lala träskor – handgjorda från Sverige

Svensktillverkade handgjorda träskor? Lili & Lala har tagit fram stilrena och hållbara träskor som vi på Testproffs går igenom. Se betyg och omdöme längre ner i testet.
BETYG
Betyg 8.6/10
lili-lala-tofflor
4.6/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Lili & Lala?

Lili & Lala grundades av svenska Alexandra Giertz som ett kvinnligt modevarumärke i Indien år 2014. Idag är Lili & Lala baserat i Stockholm och drivs av Sofie Egebrant. Skomärket tillverkar träskor på ett sätt som är hållbart och rättvist för omvärlden med naturliga material och färg. Skorna är gjorda från en tydlig hantverkstradition men med en uppdaterad träsula. Lili & Lals träskor tillverkas för hand i södra Sverige av Christian Stoltz, en tredje generationens träskotillverkare.

8.6

Testproffs betyg

4.5/5
Träskor som sticker ut med hållbarhet och design

Lili & Lala är en svensktillverkad träsko som sticker ut med snygg design och kvalité. Skorna är handgjorda och hållbara vilket märks i detaljerna men även priset, från 850 kr.. En lyxig träsko för många olika outfits som vår testperson verkligen gillade.

Fördelar

Nackdelar

Lili & Lala träskor - Malmö mossgrön och guld

PRODUKTTEST

Vårt första intryck av Lili & Lala träskor

Jag hade tidigare inte hört om Lila & Lala och om deras produkter. Efter att ha fått hem skorna känner jag direkt att jag vill tipsa vidare och visa upp dem för vänner och bekanta. Otroligt snygga skor och de har verkligen tagit träskor till en HELT ny nivå. Att skorna dessutom görs hållbart och rättvist gör att dessa skor nu blivit min favorit.

Från när jag plockade fram skorna ur kartongen och kände hur de tungt vilade i mina händer, till hur galet snyggt de satt på mina fötter, var jag helt såld. Lila och Lala har tagit träskor till en helt ny nivå. Från de lantliga grusvägarna till utelivets glada gator. Dessa skor har blivit mina favoriter till kjolen, klänningen och jeansen och jag har fått otroligt många komplimanger redan.

Jag beställde ett par svart/silvriga skor med klack och ett par gröna (Malmö moss green and gold), mer klassiska, träskor och jag använder båda lika mycket. Skorna i sig kan pigga upp en vardaglig klädsel till en rolig kväll på stan. Jag har nog aldrig haft ett par träskor i denna klass. Imponerande!

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Lili & Lala träskor?

Efter att jag testat Lili & Lala så är omdömet övervägande positivt, med många bra saker. Framförallt att tyngden i skon, med snygg design och färg. Men även att kvalitén känns gedigen och passar många typer av outfits. Skon kan upplevas något smal så tänk på det om du har breda fötter.

Fem saker som vi gillar

En sak som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt samlade omdöme

86
Prisvärdhet
8
Kvalitet
8
Design
10
Användarvänlighet
8
Hållbarhet
9
Lili & Lala omdöme

Lili & Lala är en svensktillverkad träsko som sticker ut med snygg design och kvalité. Skorna är handgjorda vilket märks i detaljerna och priset. En lyxig träsko för många olika outfits som vår testperson verkligen gillade.

8.6
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Leveranstiden är upp till fem arbetsdagar och sker via Postnord eller UPS.

Hos Lili & Lala går det att betala med: betalkort, Klarna, Paypal och Shopifypay.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.