JobOut – ergonomiska produkter till kontoret

JobOut erbjuder ergonomiska produkter för en bättre hälsa på jobbet. Hur fungerar deras produkter? Testproffs tar en närmare titt på deras populära skrivbords- och ståmatta samt deras twistbar. Se omdöme och betyg i recensionen nedan.
BETYG
8.9 Testproffs
jobout-produkt
4.7/5
OM PRODUKTEN

Vad är JobOut?

JobOut är verkligen ett imponerande varumärke för produkter relaterade till arbetsplatsen och hemmakontoret. Med deras breda sortiment av produkter gör de att arbete hemifrån inte bara blir hälsosamt utan också mer njutbart. Det blir en större tillfredställelse att arbeta allmänt, eftersom det skapar en mer behaglig arbetsmiljö hemma.

Vi har verkligen kommit långt från dagarna när vi satt vid köksbordet med en dator och kämpade för att hitta en bekväm position. Tack vare JobOuts produkter är det nu enkelt att hitta en bekväm och hälsosam position. Genom att använda JobOuts produkter kan man skapa en arbetsmiljö hemma som är både funktionell och bekväm.

8.9

Testproffs betyg

4.7/5
Investera i en hälsosam arbetsmiljö

JobOut erbjuder ett brett urval av produkter som hjälper att förebygga eller rehabilitera hälsoproblem kopplade till arbetsplatsen. Här finns övningar och verktyg som alla kan använda och bidra till bättre hållning, ökad energinivå och att orka mer under arbetsdagen. Vi på Testproffs gillade verkligen deras hjälpmedel och rekommenderar fler företag och hemmakontor att testa på deras produkter.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Unboxing av JobOuts produkter för hemmakontoret

Vårt intryck av JobOuts produkter

Eftersom jag arbetar med datorn stora delar av dagen var jag tidigare orolig för att få ont i handlederna. Men tack vare JobOuts produkter kan jag nu arbeta bekvämt och smärtfritt under hela dagen. Det har verkligen gjort en stor skillnad för mig och min produktivitet att ha en härlig och mjuk ståmatta istället för det annars så hårda golvet som gör att jag är helt slut i fötterna efter en lång dag.

Förebygg musarm och tennisarmbåge

JobOut har också ett brett utbud av produkter som hjälper till att göra arbetsplatsen hemma mer trevlig och produktiv. Deras foamrollers för både handleder och kroppen i stort gör att man kan ta en snabb mikropaus för maximal återhämtning och sedan återgå, helt återställd, till jobbet igen.

Men trots deras imponerande sortiment av produkter finns det fortfarande vissa behov som JobOut inte helt och hållet täcker. Till exempel skulle jag vilja se fler alternativ för förvaring och organisering på arbetsplatsen hemma. Detta är dock en liten kritikpunkt, eftersom jag är mycket nöjd med de produkter jag har från JobOut.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om JobOut?

Sammanfattningsvis är JobOut ett utmärkt varumärke för alla som arbetar hemifrån och vill skapa en hälsosam och bekväm arbetsmiljö. Deras sortiment av produkter är omfattande och hjälper verkligen till att öka produktiviteten och trivseln på arbetsplatsen hemma. Många av de produkter jag har från JobOut har verkligen gjort en stor skillnad för mig och min arbetsdag.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

89
Kvalitet
9
Användarvänlighet
9
Prisvärdhet
8
Design
9.5
Material
9
JobOut omdöme​

JobOut erbjuder ett brett urval av produkter som hjälper att förebygga eller rehabilitera hälsoproblem kopplade till arbetsplatsen. Här finns övningar och verktyg som alla kan använda och bidra till bättre hållning, ökad energinivå och att orka mer under arbetsdagen. Vi på Testproffs gillade verkligen deras hjälpmedel och rekommenderar fler företag och hemmakontor att testa på deras produkter.

8.9
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar.

Vid köp över 500 kr är frakten gratis, annars tillkommer en mindre leveranskostnaden beroende på adress.

Ja, JobOut har 60 dagars öppet köp.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Andra omdömen

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.