Infused Liquid presentbox

Infused Liquid presentbox är inkluderar hantverksmässigt framställda drinktillbehör i en spännande och innehållsrik box. Hur är smaken? Passar Infused Liquid som present? Testproffs undersöker närmare, se vårt omdöme och betyg.
BETYG
8.8 Testproffs
infused-liquid
4.4/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Infused Liquid?

Infused Liquid erbjuder hantverksmässigt framställda drinktillbehör, så att du kan blanda förstklassiga drinkar eller cocktails hemma – både med och utan alkohol. Infused Liquids produkter gör att vem som helst kan fixa förstklassiga cocktails hemma. De skapar varje produkt för hand och med färska ingredienser, vilket garanterar bästa möjliga smak. Bryggeriet ligger i Johanneshov i Stockholm och de brygger, tappar och packar alla sina varor på plats.

Infused Liquid grundades av Mikael Behrenfors efter att han druckit en fullkomligt enastående Old Fashioned i Florens. Han upptäckte oanade nivåer av smak, magin i rätt kombinationer och vad genuint mixologihantverk kan göra. Så han byggde om garaget hemma i Enskede till bryggeri och isfabrik. Efter hundratals batcher av gummisockerlag, syrups, tonics och ton av handsågad is var det några recept som stod ut och verkligen uppskattades av hans omgivning. Infused Liquid var fött. Bolaget investerade i bättre utrustning och större bryggtankar och producerar nu alla sina produkter i Johanneshov i Stockholm.

8.8

Testproffs betyg

4.4/5
En presentbox som känns prisvärd och kul

Infused Liquid är ett intressant koncept, presentboxen med hantverksmässiga drinktillbehör imponerar med sin mångsidighet och goda smaker. Allt är alkoholfritt, och produkterna kan användas i både matlagning och drinkar vilket vi gillar. Trots en lite opolerad trälåda som presentbox tycker vi detta är en spännande och omtänksam present som passar många.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av Infused Liquid presentbox

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Infused Liquid presentbox

Vi har haft nöjet att testa Infused Liquids presentbox, som innehåller allt du behöver för att blanda fantastiska cocktails eller mocktails. Presentboxen levereras i en låda av äkta trä och den innehåller flera olika tonics, soda shrubs och garnityr.

Det är väldigt roligt och spännande att dyka ner i denna låda. Shrubsen går att använda till lite allt möjligt. Blanda ner i drinkar, i salladsdressing eller marinader. Vi testar den till både en sommarsallad, till grillkvällens lamm och kan konstatera att den förmår ge det där lilla extra och lyfter smakerna rejält. På ett väldigt enkelt och naturligt sätt, dessutom.

Infused Liquid shrub

För att inte tala om smakexplosionen av en av de läckra tonic-flaskorna, tillsammans med lite av den medföljande garnityren. Och deras heavy soda, som de utvecklat tillsammans med Cocktailgruppen, är något alldeles extra. De utlovar det ”ultimata” mineralvattnet för drinkar och cocktails, med extra mineraler och kolsyra för en livfull och kraftig smak. Och det stämmer. Vilken kraft, vilken stuns. Bara heavy tonic med en slurk valfri shrub, mmm. Den ska även funka fint vid baksmälla …

Vad finns i en Infused Liquid presentbox?

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Infused Liquid?

Vi tror att denna box passar fint som present till väldigt många. Både inbitna drinkfantaster men även folk som redan ”har allt”. Lådan engagerade alla i familjen, även barnen tyckte att det var väldigt kul att smaka på olika (alkoholfria!) drycker. Och inte visste jag att torkade citrusfrukter var så otroligt gott att sitta och smutta på efter en läskande drink. Den fina trälådan sparar vi – och har målat jugendgrön. Den får bli familjens nya telåda.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Prisvärdhet
8
Smak
10
Användarvänlighet
9
Design
8
Hållbarhet
9
Infused Liquid omdöme

Infused Liquid är ett intressant koncept, presentboxen med hantverksmässiga drinktillbehör imponerar med sin mångsidighet och goda smaker. Allt är alkoholfritt, och produkterna kan användas i både matlagning och drinkar vilket vi gillar. Trots en lite opolerad trälåda som presentbox tycker vi detta är en spännande och omtänksam present som passar många.

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Infused Liquid använder sig av Shopify vilket gör det möjligt att betala med de vanligaste betalningsmetoderna.

Gratis frakt på köp över 500 kr annars tillkommer 19 kr i fraktavgift.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.