Test: Hill Ceramic – specialister på kakel och klinker

Letar du efter Klinkers? Hill Ceramic är specialister på kakel och klinkers. Testproffs får hem en beställning som vi går igenom. Se betyg och omdöme i testet.
BETYG
8.8 Testproffs
Hill Ceramic logotyp
4.5/5
OM PRODUKTEN

Om Hill Ceramic

Hill Ceramic är specialister på produkter inom kakel och klinker med ett imponerande sortiment på över 10 000 produkter. Bolaget har sitt säte i Tvååker i Hallands län och har tjänat konsumenter i jakt på kvalitetsmaterial i över 10 år. Vi på Testproffs fick möjligheten att testa deras klinkers i samband med en badrumsrenovering och var verkligen inte besvikna.
8.8

Testproffs betyg

4.4/5
Hill Ceramic erbjuder hög kvalité

Hill Ceramic får goda betyg av Testproffs eftersom produkten motsvarade förväntningarna och därtill. Klinkern var både snygg och väl förpackad samtidigt som kvalitén upplevdes hög och leveransen var snabb. Extra plus till personalen på Hill Ceramic som hjälpsamma och lösningsorienterade, riktigt bra kundtjänst!

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Hill Ceramics klinkers

De känns gedigna. Med klinkers så handlar det om två saker, både att de ska vara snygga men även att det är raka och snygga kanter. Detta är oerhört viktigt inför själva appliceringen naturligtvis. Klinkersen vi beställt från Hill Ceramic är inte laserskurna men det har ändå varit väldigt jämna mått, vilket jag har upplevt som ett problem från andra leverantörer vid tidigare inköp när jag renoverat hemma.
Spela video om Hill Ceramic - Utvald bild

Skydd för varje platta

Ytterligare ett kvalitetstecken som jag upplevde när jag testade var att de sprutat ut en lösning som skyddar varje platta från att skava mot varandra. Särskilt eftersom det här är klinkers med marmormönster, så är utseendet extremt viktigt och att de då gått den extra längden att skydda varje platta från varandra tycker jag är gediget kvalitetstecken.

Litet misstag i leveransen men snabb lösning

En sak som var lite besvärande kring upplevelsen initialt var att jag inte fick rätt tillbehör vid första tillfället. Jag fick bara undre delen till applicering av klinkersen men inte själva skruven. Det löstes dock direkt när jag pratade med deras kundtjänst, väldigt hjälpsamma och fixade allting utan minsta problem. Det är sådana här upplevelser som kan påverka förtroendet till ett företag men också öka tilliten när saker löser sig smidigt.

Superbra service från kundtjänsten hos Hill Ceramic

Det löstes dock direkt när jag pratade med deras kundtjänst, väldigt hjälpsamma och fixade allting utan minsta problem.

Före och efter badrumsrenoveringen

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Hill Ceramic ?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

88
Prisvärdhet
8.5
Material
9
Kvalitet
9
Användarvänlighet
8.5
Design
9
Hill Ceramic omdöme

Hill Ceramic får goda betyg av Testproffs eftersom produkten motsvarade förväntningarna och därtill. Klinkern var både snygg och väl förpackad samtidigt som kvalitén upplevdes hög och leveransen var snabb. Extra plus till personalen på Hill Ceramic som hjälpsamma och lösningsorienterade, riktigt bra kundtjänst!

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor
Alla lagervaror levereras inom 1-3 vardagar, beställer du en beställningsvara så tar det mellan 10-14 dagar. Leveranstid framgår på varje produktsida.

Fraktkostnaden är 395 kr om för vanliga produkter.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.