Test: Happyfeel – kristaller på nätet

Happyfeel är din portal till en värld av harmoni, inre balans och andlig utveckling med hjälp av vackra och kraftfulla kristaller. Med ett imponerande utbud av kristaller och tillbehör. I detta test tittar vi närmare på 4 produkter från Happyfeel.
BETYG
Testproffs 6.5 Poäng - 2024
Happyfeel Logotyp
3.7/5
OM HAPPYFEEL

Vad är Happyfeel?

6.5

Testproffs betyg

3.7/5
Happyfeel omdöme

Happyfeel får blandade betyg av Testproffs. Här finns allt du behöver för ett liv i balans – ett liv där ditt själsliga liv får ta plats och växa. Det är lätt att hitta rätt kristall eftersom sortimentet är väl kategoriserat och det också finns smidiga färdiga kit.

Happyfeel vill få oss att må lite bättre och få oss att värna mer om vår inre hälsa och spiritualitet, med hjälp av främst kristaller. Kristaller är vackra, magiska och mystiska. De har länge använts för att förbättra vår hälsa, stärka vår andliga kraft och för att skapa balans och harmoni i våra liv.

Kristaller bildas när mineraler löser sig i vatten och bildar geometriska former. De är ofta färgade och har en glänsande yta. Äkta kristaller skapas naturligt i jordskorpan. Kristaller har använts i århundraden för att hjälpa människor att fokusera energi och för att skapa balans. De används ofta för att hjälpa till att lösa problem och lindra stress. Kristaller kan också användas för att förbättra koncentration och för att öka kreativitet.

Fördelar

Nackdelar

Det finns många olika typer av kristaller och de används för olika ändamål. Några vanliga typer av kristaller är rosenkvarts, ametist, kvarts, turmalin, jaspis och rökkvarts. Varje kristall har sin egen unika energi och vibration som kan hjälpa dig med vad du just nu är i behov av.

Kristaller har en unik struktur som gör att de kan absorbera och fokusera energi. Denna förmåga gör att de kan användas för att balansera och förbättra energiflödet i våra liv. Kristaller kan användas för att skapa en positiv atmosfär i hemmet, för att hjälpa till att lösa problem men också för att utveckla din andliga sida. Kristaller kan även vara ett bra hjälpmedel vid meditation för att fokusera din energi och för att ta del av dess magiska egenskaper.

Hur använder man kristaller?

Det finns inga rätt och fel i hur du använder dina kristaller – följ din magkänsla och vad som känns bäst för dig. Du kan med fördel använda kristaller under meditation, vid healing eller ha med dig som ett stöd under dagen. Du kan också inreda ditt hem med kristaller.

Beroende på vad den specifika kristallen har för egenskaper så kan den också användas på olika sätt. Kristaller med beskyddande egenskaper, exempelvis Rökkvarts, kan gärna placeras i hallen för att skydda hemmet mot negativ energi.

Rosenkvarts sprider kärleksfulla energier och kan gärna bäras med sig under dagen för att dra till sig en kärlekspartner. Ametist sprider lugn och hjälper oss att stressa ned och kan därför gärna placeras i sovrummet eller bäras med oss under dagen för att minska stress. Du kan också använda dina kristaller till att programmera dom med dina intentioner och drömmar du vill manifestera in i ditt liv.

I denna recension testar vi

Hur sköter man kristaller?

Kristaller ska helst inte utsättas för direkt solljus och många kristaller tål inte heller vatten. Kristaller kan dock gärna renas och laddas med jämna mellanrum då energier lätt kan fastna i dem. Du renar enklast dina kristaller med rökelser, exempelvis Palo Santo eller Salvia. Du kan också rena och ladda dina kristaller under månljus, speciellt under full- eller nymåne då energierna från månen är extra starka. Du kan också rena kristaller med andra kristaller som har renande egenskaper, exempelvis Vit Selenit eller Bergskristall.

Vilka kristaller är bra för nybörjare?

Det finns många olika kristaller som kan vara bra för nybörjare att börja med. En bra kristall att börja med är rosenkvarts, som har en lugnande och balanserande energi. Rosenkvarts är en universell kristall som kan hjälpa till att öka känslan av kärlek och välbefinnande, och som kan stödja olika områden i livet. Andra kristaller som kan vara bra för nybörjare inkluderar ametist, citrin och kalcedon. Dessa kristaller har också generellt lugnande och balanserande egenskaper, och kan hjälpa till att stärka och balansera vårt energifält. Det är viktigt att välja kristaller som känns rätt för dig

Testproffs betyg

Unboxing av Happyfeel

PRODUKTTEST

Rökkvarts – den mest kraftfulla kristallen

Rökkvarts sägs vara kristallvärldens kraftfullaste sten. Dessa Rökkvarts-klot från Happyfeel är otroligt vackra – med regnbågar i. Rökkvarts är en extremt kraftfull sten och skyddar dig mot negativ energi. Det är också en bra sten att ha med i vardagen och skyddar mot energitjuvar under dagen. Många lägger också en rökkvarts i hallen för att skydda hemmet mot dåliga energier. Rökkvarts kan också hjälpa dig att bli av med negativa tankemönster. Den är också bra vid meditation, för att grunda dig. Tänk på att rena din Rökkvarts med jämna mellanrum då den kan dra åt sig av den negativa energin som den renar. Palo Santo eller Salvia är populära rökelser att använda för att rena kristaller med.

En otroligt vacker kristall

Jag älskar denna magiskt vackra rökkvarts-kristall. Den är otroligt vacker att titta in i och den har en stark kraft och energi. Jag har använt den vid meditation och den ger en tyngd och en grundning i meditationen som jag älskar. Man känner styrkan.

Kristallkit Chakra

Ett kristallkit med 7 kristaller, ett för varje chakra. Dessa kristaller hjälper dig att balansera alla dina chakran för mer balans och harmoni i livet. Kitet innehåller:

  • Bergskristall – Kronchakra
  • Ametist – Pannchakra
  • Amazonit – Halschakra
  • Smaragd – Hjärtchakra
  • Gul Kalcit – Solar Plexus
  • Karneol – Navelchakra
  • Svart Obsidian – Rotchakrat

Bra med ett färdigt kit

Detta kit hjälper dig att balansera dina chakran och skapar därmed mer harmoni i livet. Jag tycker att det känns bra att kunna köpa ett färdigt kit som känns väldigt komplett, fullt med vackra och kraftfulla kristaller. Rekommenderas absolut, priset är oslagbart.

PRODUKTTEST

Rosenkvarts Touchstone

Detta är en stor härlig rosenkvarts, som gjord för att ligga i handen, både under meditation men även under andra ritualer. Detta är mångas absoluta favoritkristall och det är lätt att förstå. Rosenkvarts har en väldigt mjuk och fin energi. Den står för kärlek, self love och stärker alla former av relationer,

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg men sprider framförallt kärleksfulla vibrationer. En fantastisk kristall för nybörjare och just denna är väldigt tacksam eftersom den ligger perfekt i handen.

PRODUKTTEST

Palo Santo rökelse

Palo Santo är en rökelse som renar energi och har en väldigt lugnande doft. Palo Santo kallas även för “Holy Wood” (Heligt träd) och den har använts av urbefolkningen i Sydamerika under många år. Du kan använda din Palo Santo för att rena ditt hem, dina kristaller eller din egen energi. Jag tycker också att den funkar fint inför både meditation och yogapass, man kommer helt klart i rätt stämning. Tänd rökelsen och låt den brinna några sekunder. Skaka sedan Palo Santo-stickan så att lågan slocknar och använd röken för att rena det du vill.

Det känns väldigt bra att Happyfeel endast utvinner Palo Santo ur naturligt fallna och döda träd. Ingen trädfällning sker alltså i tillverkningen.

TESTPROFFS TYCKER

Saker som vi gillar

Saker som kunde förbättras

VÅRT BETYG

Vårt samlade omdöme

65
Prisvärdhet
6.5
Kvalitet
7
Användarvänlighet
7
Design
6.5
Produktutbud
5.5
Happyfeel

Happyfeel får höga betyg av Testproffs. Här finns allt du behöver för ett liv i balans – ett liv där ditt själsliga liv får ta plats och växa. Det är lätt att hitta rätt kristall eftersom sortimentet är väl kategoriserat och det också finns smidiga färdiga kit. Allt till bra priser och med snabb frakt!

6.5
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Beställningar till Sverige tar cirka 1-5 arbetsdagar.

Pris: 39 SEK på alla paket under 2kg

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Louise
Louise

Louise brinner för naturen och ett jordnära och stressfritt liv. Även om hon är utbildad ekonom så är hennes dröm är att flytta ut på landet och komma bort från ekorrhjulet. Louise är vår testare när det kommer till hälsoprodukter, allt från yogamattor till CBD. På fritiden uppskattar Lousie att vara ute i naturen samt vara med familjen.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.