Test: Hairlust – hårvårdsprodukter för hälsosamt hår

Testproffs går igenom 11 olika produkter från Hairlust. Deras hårvårdsprodukter för ett hälsosamt hår testas i denna recension. Här finner du vårt samlade betyg och intryck av Hairlust.
BETYG
9.4 Testproffs
Hairlust Logotyp
4.7/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Hairlust?

Håret är onekligen en viktig del av vårt utseende och att ta hand om det på rätt sätt kan verkligen göra en stor skillnad. Därför är det en fröjd att introducera Hairlust – ett varumärke som erbjuder lyxiga hårvårdsprodukter.

I den här recensionen kommer vi att utforska Hairlusts fina design och deras grymt breda sortiment av produkter som verkligen gör det enkelt att förbättra hälsan på ditt hår. Efter att jag och min flickvän testat hela deras produktlinje under nästan två månaders tid, har vi verkligen sett en positiv effekt på våra hår.

I denna recension testar vi

9.4

Testproffs betyg

4.7/5
Prisvärda hårvårdsprodukter med bra resultat

Hairlust är verkligen ett märke att räkna med när det kommer till hårvård. Produkterna har en smart design som dessutom gör en glad med sin fina färgskala. Sortimentet av produkter är lika brett som konsumentens behov och fokuset på hållbar produktion gör att de passar en kräsen publik. Det är ett idealt val för den som vill ta hand om sitt hår på bästa vis helt enkelt. Priserna är dessutom inte helt hutlösa givet värdet man får, så varför inte ge ditt hår den kärlek det förtjänar?

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av Hairlust hårprodukter

PRODUKTTEST

Grow Perfect™ Shampoo

Kylande och uppfriskande effekt eftersom schampot innehåller menthol. Jag använde schampot under två veckors tid och upplevde absolut att mitt naturliga håravfall minskade. Dessutom tyckte jag att det fick en bra och naturlig lyster, tillsammans med att man doftade gott efter användning. Så ett bra basschampo för mig som har något tunnare hår.

Scalp Delight™ Detox Scrub

Rolig och lite annorlunda produkt, som man med fördel kan para ihop med deras massageborste. Jag har då och då haft problem med mjäll och torr hårbotten. Inte på något allvarligt plan men jag har i perioden därför använt Head & Shoulders för att bli av med mjällen. De har lite tveksamma ingredienser och därför kändes det väldigt mycket att använda den här skrubben för att bli av med mjäll under torrare perioder (exempelvis nu under höst/vinter). 

Jag tyckte det var en unik produkt som fick jobbet gjort och tillsammans med massageborsten kändes det faktiskt lyxigt. Så, definitivt en produkt att rekommendera för den med torr eller oljig hårbotten.

Moisture Hero

Moisture Hero blev under testet mitt basschampo. Jag sportar väldigt mycket och behöver tyvärr därmed duscha lite oftare än vad som kanske är att rekommendera för att håret ska bibehålla sina naturliga oljor.

Därför behöver jag ett fuktschampo som tillåter mig duscha ofta med bibehållen hårkvalitet. Skön och fräsch känsla efter varje dusch. Precis som övriga produkter i deras linje, håller den hög kvalitet.

Hairlust Curl Crush

Detta var min flickväns favorit som hon fick använda då hon har lite mer lockigt hår och självfall än mig. Otroligt fräsch doft av färsk mango och en fräsch känsla i håret efter användande. Självfallet blev väldigt bra med fin studs i håret. Det blev en fin och naturlig look när hon använde Curl Crush helt enkelt.

Enriched Blonde Duo

Väldigt bra silverschampo och balsam som levererar det som utlovas, nämligen att man slipper gula nyanser när man blonderat sig. Jag själv gjorde lite slingor över sommaren och har lyckats bibehålla nyansen tack vare de här produkterna nu in i höstmånaderna. Luktar dessutom väldigt gott, lite godisliknande, vilket bidrar till en fin användarupplevelse.

Split Fix Duo

Utför arbetet som de ska och min flickvän upplevde att hon blev av med hennes normalt ganska kluvna toppar som hon får efter hon slingat håret varje år. Doftar som lyxigt badskum och är trevligt att använda. Fin förpackning.

Bamboo Towel Pillowcase

Väldigt skön och lyxigt material som gjorde att vi slapp gå och lägga en handduk över våra örngott efter vi hade duschat på kvällen. Särskilt jag som tränar efter jobbet nästa varje dag tyckte att det blev ett rejält lyft att ha de här örngotten istället för mina vanliga. Det här är den typen av lyxprodukt jag aldrig skulle unnat mig att köpa på förhand, men nu när jag testat det så kan jag definitivt rekommendera det för andra.

Hair Formula Gummies och Tablets for Men

Skön produkt för mig som man att äta eftersom jag verkligen hade noll koll på vilka näringsämnen som jag behövde för att ge håret mer lyster och livfullhet. Väldigt goda gummies också som jag inte behövde vara särskilt pliktskyldig för att äta. Upplever också att mitt hår allmänt blev bättre under testperioden, tillsammans med övriga produkter från Hairlust då så klart.

Hair Formula Gummies och Tablets for Women

Enkelt och bra sätt att tillgodose kroppen med de näringsämnen man behöver för att få god kvalitet i sitt hår, vilket faktiskt är ganska tätt förknippat med ett gott självförtroende givet att det utgör en stor del av utseendet. Väldigt goda gummies med bra konsistens. 

Min flickvän beskrev det som att hon kunde lura sig själv till att hon åt godis och ersatte därmed under en period sitt sockerberoende med Hairlusts olika kosttillskott för håret. Hon upplevde också att kosttillskotten fick önskad effekt och hon fick en hel del komplimanger för håret när hon åt dem. 

Mineral Clay Wax​

Det här blev mitt dagliga vax som jag använde för att styla håret. Det allra bästa med det var att jag fick en matt look på håret, vilket jag gillar. Tids nog så blev produkten ganska torr dock efter att den hade fått 1-2 månader av syre i förpackningen. Det här är ingen stor sak naturligtvis men ändå värt att nämna. Jag har tidigare använt mattvax från Schwarzkopf och skulle säga att resultatet med Hairlusts produkt var lite bättre.

Wonder Beard™ Bundle

Min skäggväxt är inte allför imponerande, så jag kan inte stoltsera med några allför djupgående före/efter-bilder men produkterna var väldigt fina, doftade gott (päron) och är definitivt värda att testa för dig som har lite mer behåring vid hakan. Jag får skatta mig lycklig att jag istället har en ganska sund kalufs som jag kommer behålla hela livet tror jag.

TESTPROFFS TYCKER

Vårt sammanfattade intryck

Saker som vi gillar

Saker som kunde varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt samlade omdöme

94
Prisvärdhet
8.8
Kvalitet
9.6
Rengöring
9.5
Design
9.7
Hållbarhet
9.4
Hairlust omdöme

Hairlust är verkligen ett märke att räkna med när det kommer till hårvård. Produkterna har en smart design som dessutom gör en glad med sin fina färgskala. Sortimentet av produkter är lika brett som konsumentens behov och fokuset på hållbar produktion gör att de passar en kräsen publik. Det är ett idealt val för den som vill ta hand om sitt hår på bästa vis helt enkelt. Priserna är dessutom inte helt hutlösa givet värdet man får, så varför inte ge ditt hår den kärlek det förtjänar?

9.4
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

De allra flesta av Hairlusts produkter produceras inom Danmarks gränser. Men bl.a. tillbehör tillverkas i EU och Asien.

Hairlust använder Klarna, Trustly och Paypal.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.