Test: Grizzly Gym Wear – stilrena träningskläder

Är Grizzly Gym Wear det rätta valet när det kommer till träningskläder? Vi har dykt djupt in i deras kollektion för att se om de lever upp till förväntningarna. Läs vidare för vår fullständiga recension och betyg.
BETYG
9.4 Testproffs
4.5/5
OM PRODUKTEN

Om Grizzly Gym Wear

Grizzly Gym Wear är ett relativt nystartat svenskt bolag som tar fram och säljer unika träningskläder.

Grundaren har alltid varit träningsintresserad och haft en stor passion för träning och hälsa. Målet med Grizzly Gym Wear är att inspirera fler till att börja träna och bli de bästa versionerna av sig själva – med hjälp av snygga, smickrande och funktionella träningskläder.

9.4

Testproffs betyg

4.5/5
Genomtänkta och sköna träningskläder

Grizzly Gym Wear får höga betyg av Testproffs. Produkterna är genomtänkta och väldesignade och skapade för att du ska kunna bli ditt bästa jag i gymmet. Detta är kläder för träningsentusiaster, skapade av träningsentusiaster – och det märks! Vi uppskattar att kläderna både sitter bra och dessutom ser bra ut.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Grizzly Gym Wear

Träningskläder herr

Herrset 7
Herrset 6

Detta träningsset består av en figurformad t-shirt av snävare kvalitet – som visar upp din kropps konturer precis lagom mycket. Den är i ett mjukt stretchigt material som andas ordentligt. Är du stolt över din utveckling i gymmet är detta rätt t-shirt för dig! Sitter som en smäck! Vår testare kommer att köpa fler färger, för denna tröja är riktigt bra.

Byxorna är sköna och välarbetade

Byxorna är enormt sköna och välarbetade. Tunna, otroligt stretchiga och andas bra. De har också fickor där du kan förvara exempelvis gymkortet. De har både resår och dragsko i midjan och sitter uppe ordentligt, även i exempelvis djupa knäböj. De är också väldigt snabbtorkande och känns luftiga.

De bästa träningskläderna vår manlige testare någonsin använt, så det får anses vara ett gott betyg!

Träningkläder dam

Damset 5
Damset 4

Detta är träningskläder i så kallad seamless kvalitet, alltså så gott som utan skavande sömmar. Det är rejält stretchigt tyg och sitter väldigt bra. Tightsen är 100 % squat proof, vilket verkligen inte är självklart. Alla tjejer som tränar vet att många tights glider ner under bland annat squats, men det gör inte dessa, de sitter ordentligt på plats. De håller in magen lagom mycket och skapar en fin midja och siluett. Dessutom är dessa tights i så kallad ”scrunch-modell” vilket ger dig en riktigt pigg och välformad rumpa. Tightsen både känns bra – och får dig att se bra ut. Tyget är i ett något tjockare och rejält material, vilket uppskattas. De ger en viss kompressionseffekt som är bra när man tränar och sitter väldigt bra.

Tränings-bh:n är enormt bekväm

Tränings-bh:n är enormt bekväm. Den är i en lite ”längre” modell så den döljer lite mer av magen än de allra kortaste varianterna. Men vill du ha den ännu kortare kan du justera axelbandens längd också, så det är inget problem. Jag har haft denna tränings-topp på mig hela dagen. Den är så skön och det finns liksom inget skäl att använda något annat. Sitter perfekt, inte för tight, inga axelband som kan glida ner, inga skavande sömmar, skönt material och uttagbara inlägg. Jag älskar den!

Jag ska vara ärlig: detta är de bästa träningskläder jag testat!

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Grizzly Gym Wear?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

94
Kvalitet
9
Kvalitet
9
Design
10
Material
9
Komfort
10
Grizzly Gym Wear Omdöme

Grizzly Gym Wear får höga betyg av Testproffs. Produkterna är genomtänkta och väldesignade och skapade för att du ska kunna bli ditt bästa jag i gymmet. Detta är kläder för träningsentusiaster, skapade av träningsentusiaster – och det märks! Vi uppskattar att kläderna både sitter bra och dessutom ser bra ut.

9.4
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.