Test: Eldstickan – tändstickor som inredningsdetalj

Testproffs riktar fokus på Eldstickan - brandsäkerhetsprodukter med stilren design och hög kvalité. Är det den ultimata presenten? Läs mer om vårt omdöme och betyg.
BETYG
8.4 Testproffs
eldstickan-produkter
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Eldstickan?

Eldstickan är en svensk designklassiker som föddes 2017 från idén att skapa en vacker och tidlös inredningsdetalj för att tända ljus. Grundaren Martina Sahl ville ge tändsticksasken en elegant och ny design, och konceptet med glasflaskan blev verklighet. Eldstickan har blivit populär och säljs nu i över 300 butiker i tio olika länder samt i deras egna webbutik.

8.4

Testproffs betyg

4.5/5
Stil och säkerhet kombinerat ger höga betyg

Eldstickan erbjuder vackert designade brandsäkerhetsprodukter som förenar stil och säkerhet. Deras breda produktvariation inkluderar brandvarnare, brandfiltar och brandsläckare som passar fint med flera olika inredningsstilar. Presentboxarna är en utmärkt presentidé tycker vi. Trots en något högre prissättning levererar Eldstickan pålitliga, stilrena och högkvalitativa produkter.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av Eldstickan brandsäkerhetsprodukter

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Eldstickan

Eldstickan är en fantastiskt designad serie av brandsäkerhetsprodukter som inte bara skyddar ditt hem utan också förhöjer din inredning. Med sitt breda utbud av produkter erbjuder Eldstickan både stil och säkerhet för ditt hem.

Bredda ditt utbud med Eldstickans "Lilla Eldstickan"

Dessa produkter smälter perfekt in i vilken inredningsstil som helst, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem både vackert och säkert. Vi har valt att ställa ett par på toaletten, ett annat vid köket och den sista i vardagsrummet. Var vi än ställt produkten så har våra gäster givit oss positiva kommentarer som “värmer” själen så klart.

Eldstickans presentboxar

En annan imponerande produktserie från Eldstickan är deras Presentboxar. Dessa är perfekta gåvor till dina nära och kära, då de kombinerar omtanke med brandsäkerhet. Presentboxarna innehåller en kombination av olika brandsäkerhetsprodukter, snyggt förpackade för att ge en elegant och tankeväckande gåva.

Med Eldstickans Presentboxar kan du visa din omsorg om dina nära och kära samtidigt som du hjälper dem att hålla sina hem säkra och skyddade.

Eldstickans brandfilt och brandsläckare

En viktig del av varje brandsäkerhetsarsenal är en pålitlig brandfilt, och Eldstickans Brandfilt är inget undantag. Denna brandfilt är tillverkad med högsta kvalitet och är både brandsäker och elegant. Dess stilrena design gör att den kan integreras sömlöst i vilken del av ditt hem som helst, och du kan vara trygg med vetskapen om att du har en pålitlig brandfilt inom räckhåll om olyckan skulle vara framme. Vi har den i köket, vilket känns fantastiskt tryggt om vi skulle bränna vid någonting i ugnen exempelvis.

Eldstickans brandsläckare är ett annat exempel på deras estetiskt tilltalande och högpresterande brandsäkerhetsprodukter. Dessa brandsläckare är tillverkade med fokus på både funktionalitet och design. Med sina olika färger och mönster kan du välja en brandsläckare som matchar din inredning och samtidigt vara säker på att du har en pålitlig och effektiv släckningsenhet till hands.

Stilfult och praktiskt en perfekt mix

Ett skämtsamt inslag i Eldstickans produkter är att de är så vackra och stilfulla att man knappt vill använda dem. Det är som att ha en dyrbar konstskulptur som också råkar vara en brandsläckare eller brandfilt. Man tvekar att röra vid dem för att inte förstöra den eleganta estetiken.

Det är verkligen ironiskt att ha säkerhetsprodukter som är så vackra att man knappt vill använda dem, men samtidigt ger det en känsla av trygghet att veta att man har dem i sitt hem. Med Eldstickans produkter kan man vara säker på att man har både stil och säkerhet i sitt hem.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Eldstickan?

Sammanfattningsvis erbjuder Eldstickan en imponerande serie av vackert designade brandsäkerhetsprodukter. Deras breda utbud, inklusive “Lilla Eldstickan”, presentboxar, brandfiltar, brandvarnarbox, tändull och brandsläckare, gör det möjligt för dig att hålla ditt hem säkert samtidigt som du förbättrar din inredning. Eldstickans produkter är en perfekt kombination av stil och säkerhet, och du kan vara säker på att du gör en smart investering för att skydda ditt hem och dina nära och kära.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

84
Kvalitet
9
Användarvänlighet
8
Prisvärdhet
7
Design
10
Material
8
Eldstickan omdöme​

Eldstickan erbjuder vackert designade brandsäkerhetsprodukter som förenar stil och säkerhet. Deras breda produktvariation inkluderar brandvarnare, brandfiltar och brandsläckare som passar fint med flera olika inredningsstilar. Presentboxarna är en utmärkt presentidé tycker vi. Trots en något högre prissättning levererar Eldstickan pålitliga, stilrena och högkvalitativa produkter. 

8.4
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Köp över 600 kr inkluderar fri frakt. Under detta belopp är kostnaden 59 kr.

Vanligtvis är leveranstiden 1-3 dagar hos Eldstickan.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Emma
Emma

Emma är en engagerad förälder med två barn. Hon har erfarenhet av att välja och använda produkter inom barn- och familjeområdet, inklusive leksaker, kläder och barnvagnar. Emma gillar även att spendera tid i trädgården och naturen och har därför även varit gästskribent inom ämnet trädgård och verktyg.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.