Test: Cocktailored – stilsäkra plagg med cocktailtema

Cocktailored skapar trendiga kläder och kepsar med cocktail teama. Testproffs tittar närmare på Cocktailored en mix av cocktails och design.
BETYG
8.9 Testproffs
cocktailored
4.6/5
OM BUTIKEN

Vad är Cocktailored?

Specialiserade på att skapa trendiga kläder och kepsar med en unik cocktail-tema design, ger Cocktailored en smakfull twist till modevärlden. Varje plagg är noggrant utformat för att återspegla elegansen och kreativiteten som förknippas med cocktailkulturen. Med färgglada mönster och snygga detaljer gör Cocktailored det enkelt att bära sin passion för cocktails med stolthet. Oavsett om det är för en avslappnad kväll ute eller för att sticka ut på festen, ger Cocktailored en smakfull och stilsäker touch till varje garderob.

8.9

Testproffs betyg

4.6/5
Cocktailored omdöme
Cocktailored är det ultimata klädmärket för dem som älskar mixen av stil och mixologi. Kläderna är trendiga och väcker enkelt uppmärksamhet och uppskattande kommentarer. Dessutom är hela utbudet prisvärt jämfört med övriga aktörer i branschen.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av Cocktailored keps

PRODUKTTEST

Cocktailored keps

Snygg och bekväm keps som gör vad den ska men som definitivt sätter ett leende på läpparna hos alla som ser den. Namn på drinkar som man placerar på bästa “sändningstid” i ansiktet. Är det dig dem referar till när de säger “hot shot” eller är det drinken i fråga? Det är upp till dig att tolka, jag vet hur jag väljer att se på det. Otroligt rolig serie och prisvärd keps som håller sig under 500 kr i regel, vilket gör att man med enkelhet kan unna sig ett par olika kepsar och färgkombinationer för olika tillfällen. 

Både sett till kepsens utformning och till trycket i sig. Så man kan verkligen låta dagsformen styra vilken keps man väljer och jag kommer definitivt att vara en långsiktig kund hos Cocktailored.

Cocktailored är mer än bara kepsar

I Cocktailoreds imponerande sortiment finner du inte bara kepsar och tröjor utan även hoodies, t-shirts, tote bags, badbyxor och badkläder – allt designat med noggrant utvalda cocktail-teman. Cocktailored tar det ett steg längre genom att erbjuda kunderna stilfulla posters och exklusiva manchesterprodukter för att skapa en enhetlighet i garderoben och blir därför mer av ett lifestyle brand. Varje plagg är en konstnärlig representation av mixologins elegans, och deras breda sortiment möjliggör en komplett garderob och livsstil präglad av kreativitet och smakfullhet.

cocktailored hemsida
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Cocktailored?

För mig är Cocktailored ett väldigt attraktivt modevarumärke för att man kan få ett roligt och snyggt plagg till ett vettigt pris. Särskilt i Sverige med svarta, uniforma klädsstilar så behöver man greppa varje möjlighet till att sticka ut någonting och där kommer Cocktailored att bli en bestående vän på vägen för min del. 

Självklart hade man önskat ett något större sortiment än som finns just nu och att frakten skulle vara fri vid 500 SEK istället för 700 SEK exempelvis. Men då får jag helt enkelt lov att shoppa i bulk och se till att injicera ännu mer personlighet i min garderob. Och det är även värt att nämna att de har en outlet-sida för utgående sortiment, vilket jag  verkligen uppskattar också.

Fem saker vi gillar

Två saker som kunde förbättras

Vårt samlade omdöme

89
Prisvärdhet
8.7
Kvalitet
9.2
Användarvänlighet
8.7
Design
9.5
Produktutbud
8.4
Cocktailored omdöme

Cocktailored är det ultimata klädmärket för dem som älskar mixen av stil och mixologi. Kläderna är trendiga och väcker enkelt uppmärksamhet och uppskattande kommentarer. Dessutom är hela utbutdet prisvärt jämfört med övriga aktörer i branschen.

8.9
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.