Test: Cellexir hälsotillskott

Testproffs går igenom två olika produkter från Cellexir. Deras innovativa Cellexir Endurance och Cellexir One. Hur funkar produkterna? Samtliga frågor besvaras med recension och betyg.
BETYG
9.0 Testproffs
4.5/5
OM CELLEXIR

Vilka är Cellexir?

Läkare Marcus Gitterle är en av medgrundarna till Cellexir. Han har skrivit boken ”Growing Young”, som blev startskottet till Cellexir. Jonas Bohr, en hårt tränande mastercyklist och Raine Gustafsson läste ”Growing Young” och blev fascinerade av kroppens åldrandeprocesser och hur vi kan bromsa och till och med reversera delar av åldrandet. De började följa råden i boken, inklusive de om kosttillskott. De märkte att de mådde bättre, hade mer energi och kunde träna hårdare.

Jonas och Raine började skissa på en idé. De ville skapa ett ultimat kosttillskott, med de mest potenta ingredienserna, med bäst effekt på våra kroppar och celler. De ville göra råden i ”Growing Young” både enklare och billigare att följa. Så de kontaktade Dr Marcus Gitterle, som skrivit boken och han tyckte att idén var lysande. Dr Marcus Gitterle är specialistläkare och klinikchef på ett topprankat sjukhus i USA och han har tagit fram formulan för Cellexir One – ett kosttillskott för våra celler. Cellexir One består av naturliga näringsämnen som stödjer och förbättrar våra fysiska funktioner.

9.0

Testproffs betyg

4.5/5
Cellexir får toppbetyg
Cellexir får höga betyg av Testproffs.se. Vi uppskattar de revolutionerande produkterna och är särskilt imponerade av Cellexir One som faktiskt kan bromsa och kanske till och med reversera åldrande – på cellnivå. Om du är intresserad av hur åldrande fungerar så vet du hur viktiga mitokondrierna är. Cellexir Ones främsta fokus är att stärka dina celler och dina mitokondrier. Vi uppskattar den smidiga prenumerationsformen – med bra rabatt. Cellexir Endurance är också högintressant för dig som tränar hårt och behöver extra energi under lång tid. Alla produkterna är framtagna i samarbete med ledande läkare, vilket är en trygghet för oss som konsumenter.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Unboxing av Cellexir

Cellexir One

I kroppen är det cellernas mitokondrier som producerar vår energi. Mitokondrier finns inte i alla celler utan förekommer mest i de celler som bygger upp vårt hjärta, lungorna, levern och musklerna. Mitokondrierna har en nyckelroll i det mänskliga åldrandet. När vi blir äldre minskar mitokondrierna i antal och blir tyvärr också mindre effektiva. Detta gör oss mindre energiska och gör också att vi åldras snabbare. Forskning visar dock att denna försämring kan fördröjas eller till och med reverseras med hjälp av träning, kost och vissa näringstillskott. Cellexir One innehåller ämnen som fokuserar på att stärka dina celler och mitokondrier.

1 dagsdos Cellexir One (två tabletter) innehåller:

Jag har länge varit intresserad av mitokondriernas roll i åldrandet och vad man faktiskt kan göra för att motverka det cellulära åldrandet på ett enkelt och effektivt sätt. Att få testa Cellexir One, som är ett unikt tillskott, utvecklat av en på området ledande läkare, är en ynnest. Jag, som hälsonörd, går givetvis igång på ingredienslistan, det är idel fina och potenta saker här. Och handen på hjärtat, ingen av oss klarar av att hålla reda på alla dessa olika parametrar och ser till att vi får i oss allt detta – i rätt mängd – i vår stressiga vardag. Att kunna ta två kapslar om dagen och veta att cellerna får det de behöver är väldigt enkelt – och skönt. Efter att ha ätit Cellexir i en månad känner jag mig piggare. Inte ens de nätter jag sovit för lite lyckas bringa mig ur fattningen, jag har tillräcklig energi ändå. Alla känner inte till mitokondriernas roll när det gäller åldrandet, men det är precis som en vanlig huvudvärkstablett. Du behöver inte förstå exakt hur den fungerar, så länge den hjälper mot huvudvärken är det gott nog.

Och när det gäller just åldrande och energi känner jag att det är en väldigt viktig faktor för att bibehålla en vettig livskvalitet även högre upp i åldrarna. Om man inte orkar och mest känner sig gammal och trött hela tiden blir livet inte så roligt. En prenumeration – dessutom med bra rabatt – på Cellexir One kan alltså vara ett billigt pris för att få ett liv med mer energi och ork, även högre upp i åldrarna. Att forskningen visar att du kan både bromsa men även vrida tillbaka åldrandet med hjälp av träning, bra mat och anpassade kosttillskott är faktiskt helt fantastiskt. Och vad kan vara viktigare än att ha ork och livslust?

Så om du vill öka din energinivå, bli piggare, återhämta dig bättre efter träning, eller ”bara” känna dig mer alert och skärpt är Cellexir ett klokt val.

Cellexir Endurance

Cellexir har också tagit fram en produkt speciellt anpassad till konditionsidrottare – Cellexir Endurance. Det är en unik produkt som innehåller 15 välvalda ingredienser som alla verkar positivt på mental och fysisk prestation vid uthållighetsidrott. Idén till Cellexir Endurance kom till eftersom det saknades en samlingsprodukt av prestationshöjare på marknaden som riktar sig mot konditions- och uthållighetsidrott.

Cellexir Endurance fick under 2022 uppdaterad och förbättrad formula och smak. Produkten är framtagen tillsammans med Dr Mikael Mattsson har nu förbättrats och innehåller numera den unika ingrediensen PEAK ATP®. Cellexir Endurance passar dig som vill prestera bättre, både fysiskt och psykiskt, under längre och hårdare träningspass och under tävling. Produkten innehåller självklart ingredienser som är godkända för att kunna användas av elitidrottare under tävling. Cellexir Endurance fokuserar på ämnen som visat sig verka uppiggande och öka fysiologisk och mental prestation.

En påse innehåller:

BCAA 4:1:1 (leucin, iso-leucin, valin) 3000 mg
L-Citruilin 2000 mg
Cetyl-L-carnitin 1000 mg
L-arginin 1000 mg
Taurin 1000 mg
Grönt teextrakt 700 mg
varav koffein 126 mg
varav (-)-epigallokatekin-3-gallat 49 mg
Rödbetsextrakt 500 mg
PEAK ATP (adenositrifosfat) 400 mg

Guaranaextrakt 300 mg
varav koffein 60 mg
Gingsengextrakt 100 mg
varav gingsenosider 10 mg
Vindruvkärnextrakt 100 mg
Vitamin C 760 mg (950% DRI)
Natrium 146 mg
Magnesium 58 mg (15,5% DRI)
Kalium 94 mg (4,7% DRI)

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Cellexir?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

90
Prisvärdhet
9
Kvalitet
10
Användarvänlighet
9
Smak
8
Cellexir omdöme​

Cellexir får höga betyg av Testproffs.se. Vi uppskattar de revolutionerande produkterna och är särskilt imponerade av Cellexir One som faktiskt kan bromsa och kanske till och med reversera åldrande – på cellnivå. Om du är intresserad av hur åldrande fungerar så vet du hur viktiga mitokondrierna är. Cellexir Ones främsta fokus är att stärka dina celler och dina mitokondrier. Vi uppskattar den smidiga prenumerationsformen – med bra rabatt. Cellexir Endurance är också högintressant för dig som tränar hårt och behöver extra energi under lång tid. Alla produkterna är framtagna i samarbete med ledande läkare, vilket är en trygghet för oss som konsumenter.

9
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Frakt inom Sverige är kostnadsfri.

Leveranstiden är cirka 1-5  arbetsdagar inom Sverige.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Louise
Louise

Louise brinner för naturen och ett jordnära och stressfritt liv. Även om hon är utbildad ekonom så är hennes dröm är att flytta ut på landet och komma bort från ekorrhjulet. Louise är vår testare när det kommer till hälsoprodukter, allt från yogamattor till CBD. På fritiden uppskattar Lousie att vara ute i naturen samt vara med familjen.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.