Test: Caeleste Beauty

Caeleste Beauty har fokuserat på ett handplockat sortiment av noga utvalda produkter inom naturlig skönhet och hälsa. Här hittar du exklusiva varumärken från hela världen. Testproffs har tittat närmare på deras kollagen och serum.
BETYG
Testproffs 9.0 Poäng - 2024
Caeleste Logotyp
4.8/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Caeleste Beauty?

Caeleste Beauty ger dig alltså det bästa inom naturlig hudvård. De kallar sig själva en ”etisk och ren skönhetsshop” och det sammanfattar ganska väl sortimentet. Du får det bästa, inom allt som på något sätt har med naturlig skönhet eller välmående att göra. För det handlar inte alls bara om smink eller hudvård – även om allt det också finns. Men här finns också allt för naturligt välbefinnande, som adaptogener, kosttillskott, aromaterapi. Det finns även allt du kan önska för din andliga utveckling, som rökelse, kristaller och tarot.

Du hittar även utvalda godbitar för hemmet, som otroliga doftljus eller något gott att äta eller dricka. En av deras senaste nyheter är vackra altarljus i rent bivax, komplett med torkade blommor – för dina personliga ritualer. För att sammanfatta det handlar det om en butik med ett helt otroligt sortiment av väl valda premiummärken. Med allt för allt för din yttre och inre skönhet, skulle jag nästan vilja säga. Det är bara att erkänna: sortimentet är imponerande och det finns många guldkorn och saker som skapar akut ha-begär här.

9.0

Testproffs betyg

4.6/5
Uppskattat högkvalitativt kollagenpulver
Caeleste Beauty får höga betyg av Testproffs. Vi uppskattar verkligen det enormt fina sortimentet, här hittar du handplockade premiumvaror för hela slanten. Teamet bakom Caeleste har verkligen förstått att yttre skönhet hänger ihop med inre välbefinnande och därför är det fantastiskt att se allt ifrån aromaterapi till hårprodukter säljas på samma ställe. Du får etiska, rena och riktigt kraftfulla produkter. Man kan nästan säga att du genom att handla här slipper gå på en massa minor. Här vet du att produkterna verkligen är utvalda för att de är bra – inte för att de varit med i någon reklamkampanj. Allt för verklig skönhet och inre välmående, alltså. Självklart med snabb frakt och betalning via Klarna.

Fördelar

Nackdelar

Vi kan inte komma på en enda liknande butik. Caeleste Beauty är verkligen unik! Kan ärligt säga att få andra nätbutiker ger mig sådant habegär. Och det är skönt att veta att allt verkligen är handplockat och noga utvalt, utan kompromisser. Det bästa av det bästa, inom allt från yttre till inre skönhet. För det är ju just så. Yttre skönhet är beroende av inre skönhet. Jag är trött på ren ytlighet och bara ”måla på och glöm allt under”. Vi har både en fysisk kropp att nära – här finns adaptogener och kosttillskott och andra viktiga produkter för det – men vi har också en själ som behöver harmoni och välmående. Därför är det kul att det finns lyxiga doftljus, rökelser och aromaterapi hos Caeleste Beauty. Och sen lite premium naturlig hudvård och smink som kronan på verket. Varför ser inte fler till helheten på detta inspirerande vis?

Ibland när vi har sökt produkter via Google och hamnar på Caelestes sida visas priserna i Euro. Men det är bara att ändra valuta längst ner på sidan om det skulle hända.

Vi har testat tre produkter från Caeleste, alla med någon koppling till kollagen, som ju är ett utmärkt exempel på just tonvikten på både skönhet och hälsa. Läs även vårt bäst i test kollagen här.

PRODUKTOMDÖME

Ancient+Brave True Collagen

Lättabsorberat, lättsmält och kliniskt undersökt

True Collagen är mycket lättsmält och pulvret absorberas enkelt. De innehåller 100 procent kliniskt undersökt typ 1 hydrolyserade kollagenpeptider. Kollagenpulvret är helt smak- och luktfritt och det funkar fint att blanda i varma eller kalla drycker. Du ger näring till huden inifrån, utan att det är jobbigare än att dricka ett helt vanligt glas vatten. Vi gillar det skarpt! När det gäller kollagen tar det lite tid innan du märker effekt. Det är ingen quick fix. Men vi märkte effekt efter ungefär en månad. Främst runt ögonen, där huden känns mycket spänstigare och mer ungdomlig. Fina linjer liksom slätas ut. En otroligt härlig känsla – äntligen får man åldras lite baklänges, så att säga!
Caelleste True Collagen Powder Testproffs Bild 2
Caelleste True Collagen Powder Testproffs Bild

Gräsbetesdjur – kollagen från djur som ätit artegen föda

Vill du ha ett helt tillsatsfritt kollagen, som dessutom är kliniskt undersökt och kommer från gräsbetesdjur? Då är det detta du ska välja. Många känner inte till hur enormt viktigt det är att djuren faktiskt får äta det som kallas artegen föda. Kor är inte gjorda för att äta kraftfoder eller soja. De är skapta för att äta gräs. Gräsbetesdjur mår därför metabolt bättre, har bättre fettsyreprofil med högre halt av Omega 3 och så vidare. Kollagen är ett viktigt strukturellt protein i kroppen och här får du högsta kvalitet och renhet, i en extremt snygg glasburk.

Vida Glow Natural Marine Collagene Sachets

Naturlig smak från frukt och stevia

Vill du ha smak på ditt kollagen? Då kanske detta dosförpackade kollagen från fisk är något för dig? Bara rent hydroliserat kollagen från havet, fruktpulver, fruktjuicepulver och stevia! Passar dig som vill ha kollagen som faktiskt smakar gott, men ändå vill undvika vanligt socker. Kollagenpulvret har dessutom hela 90 procent absorptionsgrad.
Caelleste Natural Marine Collagen Sachets Blueberry Testproffs Bild 2
Caelleste Natural Marine Collagen Sachets Blueberry Testproffs Bild 4
Vida Glow använder dosförpackningar, så det är verkligen perfekt att ha med på resan eller i handväskan. Dessutom får du en exakt dosering varje dag. Nackdelen är förstås att det skapar lite extra sopor. Men det smakar riktigt gott och fräscht. Alldeles lagom sötma och fruktighet. Dessutom är själva förpackningen både snygg och smart. Den kommer att sparas och användas till annat. Även tonårssonen älskar smaken av denna och dricker glatt Vida Glows kollagen, så det står härliga till. Bra att han får fin näring, men jag får nog skaffa en förpackning till, så att det räcker även till mig!

Vida Glow testar sitt kollagen mot tungmetaller och föroreningar

Vida Glow har valt att testa varje batch av sitt kollagen för att vara säker på att det inte förekommer tungmetaller eller andra föroreningar. Självklart en trygghet för dig som kund! Man använder råvara från hållbart odlad fisk. Kollagen från Vida Glow ger dig fast, ungdomlig hy, tjockare hår och starkare naglar. Produkten är utvecklad för att du lätt ska kunna absorbera kollagenpeptiderna och kunna dra nytta av alla hälsofördelar. Precis som med all annan kollagen tar det lite tid innan du märker resultat. Vi såg tydlig skillnad efter ungefär en månads användning och du kan säkert räkna med något liknande, lite beroende på din egen näringsstatus.

Ingredients Face Serum

Detta kan vara det lyxigaste serumet jag någonsin testat. Inte för att förpackningen är tjusig, påkostad eller lyxig. Inte för att märket är kreddigt eller påkostat. Märket heter faktiskt Ingredients. Varför? Lika enkelt som självklart. Det är tydligt att deras usp är just fenomenala ingredienser. Du får dessutom en exakt ingrediensförteckning, komplett med exakta mått – med två decimaler! Jag är helt blown away, har aldrig sett något liknande. Vad sägs om denna ingrediensförteckning – som ståtar på framsidan av förpackningen:

Caelleste Face Serum Testproffs Bild 2
Caelleste Face Serum Testproffs Bild 3

Vi pratar alltså rosenvatten, lactobaciller, extrakt från ringblomma, vegetabiliskt kollagen, extrakt från asp och aloe vera bland annat. Att vi får lactobaciller har med hudens mikrobiom att göra. Detta är riktigt imponerande ingredienser och att de ståtar på framsidan av förpackningen känns logiskt och självklart, när man väl börjat läsa.

Serumet är ekologiskt och väldigt återställande. Det innehåller antiinflammatoriska och antioxidanta näringsämnen som återfuktar och reparerar huden på djupet. Rose Hydrosol och eterisk olja lugnar huden och det kraftfulla Calendula-extraktet ökar kollagenproduktionen. Tremellasvamp är en växtbaserad hyaluronsyra som förbättrar hudens täthet. Den milda, effektiva formulan stödjer hudens mikrobiom och respekterar hudens naturliga pH-nivå 5,5.

Serumet går otroligt lätt in i huden och doftar helt fantastiskt av ros, från den eteriska oljan. En riktigt lyxig och fantastiskt fuktgivande produkt. Funkar perfekt under din dag- eller nattkräm. Du får en återfuktad grund och en lugn och nöjd hud. Och doften gör en verkligen lugn, den är väldigt rogivande och otroligt lyxig.

TESTPROFFS TYCKER

Vårt samlade intryck av Caeleste Beauty

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

90
Prisvärdhet
8
Kvalitet
10
Användarvänlighet
9
Design
9
Caeleste Omdöme

Caeleste Beauty får höga betyg av Testproffs. Vi uppskattar verkligen det enormt fina sortimentet, här hittar du handplockade premiumvaror för hela slanten. Teamet bakom Caeleste har verkligen förstått att yttre skönhet hänger ihop med inre välbefinnande och därför är det fantastiskt att se allt ifrån aromaterapi till hårprodukter säljas på samma ställe. Du får etiska, rena och riktigt kraftfulla produkter. Man kan nästan säga att du genom att handla här slipper gå på en massa minor. Här vet du att produkterna verkligen är utvalda för att de är bra – inte för att de varit med i någon reklamkampanj. Allt för verklig skönhet och inre välmående, alltså. Självklart med snabb frakt och betalning via Klarna.

9
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.