Test: Buddy Pet Foods

Buddy är ett bra val om du vill ha hälsosam samt god mat till din älskade hund/katt. Min erfarenhet efter testet gjorde att jag kommer ha Buddy som ett av mina alternativ när jag köper mat till min hund/katt.
BETYG
Testproffs 9.1 Poäng - 2024
4.5/5
OM PRODUKTEN

Om Buddy Pet Foods

Buddy Pet Foods jobbar mycket med kvaliteten och råvarorna i sina produkter. Företaget håller faktiskt en standard som överträffar förväntningarna och jämför man med liknande företag så blir jag imponerad. Kvalitet och hälsa verkar vara några av de sakerna som de verkligen bryr sig om och det får man en inblick direkt när man besöker deras webbplats där de snabbt och enkelt visar detta.

Buddy pet foods har djurens välmående i verkligen centrum. Mycket stilrena designer och bra priser, även en 10% rabatt om man prenumererar på sin mat därifrån och det gillar vi. Buddy har även en fin blogg på hemsidan som gör det enkelt att läsa om dem.

Sammanfattningsvis levererar Buddy Pet Foods inte bara hög kvalitet utan skapar också en positiv upplevelse för både djur och människa men sin stilrena hemsida. Med glädje kan jag rekommendera  Buddy Pet Foods till alla djurägare som söker ett bra alternativ för sina fyrbenta vänner. Gör ditt val med medvetenhet och välj Buddy Pet Foods för kvalitet och omtanke för dina fyrbenta vänner.

9.1

Testproffs betyg

4.5/5
Buddy Pet Foods betyg hos Testproffs

Buddy Pet Foods imponerade på mig med sina produkter som överträffade de förväntningar jag hade. Vi märkte direkt att Buddy erbjuder kvalitet och hälsa i sina produkter samt att de använder bra råvaror och undviker billiga fyllmedel vilket många andra företag tyvärr gör. De har skapat ett proteinrikt och hälsosamt recept som går hem oss och våra fyrbenta vänner och det märktes under testen av produkterna. En annan rolig sak är att Buddy håller nära kundrelationer vilket visade sig att de bryr sig om feedback och strävar efter förbättring. Buddy ger även intrycket att de är även noga med djurens hälsa och har en garanti som gör att man får tillbaka pengarna ifall hunden/katten inte gillar produkten, det gillar vi på Testproffs!..

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Buddy Pet Foods - Grass Fed Lamb

Grass Fed Lamb hundmat gav oss en bra upplevelse och har ett bra/enkelt innehåll. Den kändes naturlig och näringsrik och var tydligen väldigt god då den snabbt blev uppäten! Ett plus i kanten är de positiva aspekterna som kan komma ifall man jämför denna produkt med liknande är till exempel att den bidrar till glänsande päls samt en bra ämnesomsättning och det är enligt mig själv väldigt bra då jag ofta hör från vänner med hundar att diverse blötmat ger magproblem. En bra blötmat i konserv form som gör att den håller extra länge.

Under testets gång har grass fed lamb blivit en stor favorit för vår hund. Bitarna av maten är bra i storlek och det gjorde det enkelt för hunden att äta upp det, ibland kan det vara onödigt stora bitar i blötmat och då blir det svårtuggat för den lilla hunden. När det gäller pris så tycker vi att produkten är lite dyr men det känns samtidigt att man betalar för kvalitet.

PRODUKTTEST

Buddy Pet Foods - Duckalicious

Ducka-licious är ett hundgodis som har intressanta smaker, en blandning av de vanliga godsakerna vår hund gillar som till exempel lever och fiskolja men även en rolig smakförhöjare som rosmarin. Det gillar vi, lite nytänk är alltid roligt. Hundgodis kommer ofta i hårt format och det är ju absolut bra ifall man ska ta med sig det ut på en promenad eller liknande då man enkelt kan ha det i fickan. 

Ducka-licious är av det mjukare/fuktigare laget så det anpassade sig bättre för inomhusbruk, man kan ju självklart ta med sig en påse ut men vi valde att använda det som ett godis vår hund får efter maten eller när vi ville lära oss nya trick. Det är även roligt att produkten är tillverkad här i Sverige. Buddy själv skriver att produkten är så pass god att hundarna ska sluta jaga ankor i parken, det stämde tyvärr inte med vår hund men jag är säker på att ankorna får lite lugn och ro ifall man ger en liten godbit innan promenaden.

PRODUKTTEST

Buddy Pet Foods - Atlantic salmon

 VI testade även Atlantic Salmon som är ett torrfodret som passar lite äldre eller smått överviktiga katter som är över 5 år. Vår upplevelse av produkten är bra – den färska laxen från Atlanten, med 50% fiskinnehåll i maten, skapar ett läckert och bra torrfoder. Resultaten är bra, maten passar för oss som vill att våra katter ska må bra och vara hälsosamma. Produkten är även rik på Omega 3 vilket bidrar till en bra hälsa och även till en fin päls. Helt enkelt ett komplett och näringsrikt alternativ för oss som kattägare som vill ha det lilla extra till vår katt. Ett annat plus är att maten är fri konstgjorda tillsatser och gluten. Även denna produkt blev snabbt en favorit här hemma för våran älskade senior-katt Charlie..

PRODUKTTEST

Buddy Pet Foods - Yummy beef

Yummy Beef är produkt som gav en god smakupplevelse för vår hund. Med 80% högkvalitativt nötkött och 20% näringsrik blandning av grönsaker, frukt och superfoods, så vill jag ge denna produkt ett högt betyg. Jämfört med andra produkter i kategorin skiljer sig Yummy Beef genom sin sammansättning och näringsprofil. 

En bra balans mellan smak och näring är något som ofta är uppskattat hos oss hundägare och denna produkt är passande för alla vuxna hundar, även de med sina speciella krav som t.ex tandproblem. Vi alla hundägare vet att när man testar en ny mat dyker det ofta upp magproblem men i detta fall är det inte något vi märkte av. Jag tror det är så eftersom den är fri från tillsatser, spannmål och gluten. 

Även denna produkt blev en ny favorit, man känner att produkten håller väldigt hög kvalitet och man såg att de använde fina råvaror i receptet, känns verkligen som en “lyxig” blötmat för hundar. Ofta kommer produkter som dessa i alldeles för små förpackningar och det kan vara ett problem, men storleken på yummy beef är bra och ger inte för små portioner.

PRODUKTTEST

Buddy Pet Foods - Atlantic tuna mousse

Atlantic tuna mousse är den produkten från Buddy jag inte vill ge full pot. Det är en produkt som är av bra kvalitet men har sina förbättringsområden. Konsistensen är lite tråkig och gjorde det svår konsumerat för Charlie (katten på videon), vi fick hjälpa till att dela upp den i små bitar så hon kunde njuta av den. När hon väl kom igång så åt hon självklart upp hela och verkade vara nöjd. Jag är helt säker på att moussen kommer att bli bättre med tiden eftersom Buddy alltid är öppna för förbättring. Jag måste även nämna att doften kan förbättras, när vi öppnade förpackningen tog det verkligen över och Charlie var lite skeptisk till det.

TESTPROFFS TYCKER

Vårt samlade intryck av Buddy Pet Foods

Min slutsats på detta test är att Buddy Pet Foods prioriterar såväl produktkvalitet som konsumentens kundnöjdhet. Genom att välja ut bra råvaror skapar de produkter som inte bara imponerar genom sin smak utan även med sitt näringsrika innehåll . Deras engagemang och intresse för djurens välmående gör dem till ett företag som jag kan rekommendera eftersom jag vill det bästa för mina fyrbenta vänner. 

För att förhöja min kundupplevelse skulle konsistensen på kattmoussen kunna förbättras, eventuellt att den redan är uppdelad i förpackningen. Jag är nöjd med mina produkter från dem och kan rekommendera alla hund/kattägare att ge dem en chans! Ett plus i kanten är även deras hemsida, med en fin blogg och utskrivna innehåll på produkterna är det enkelt att välja rätt produkt för ditt djurs behov. Jag hade dock gillat ifall de hade en live chatt på hemsidan så man kan få svar på sina frågor direkt.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

91
Prisvärdhet
9
Kvalitet
9.2
Användarvänlighet
9
Design
8.9
Hållbarhet
9.4
Buddy Pet Foods omdöme

Buddy Pet Foods imponerade på mig med sina produkter som överträffade de förväntningar jag hade. Vi märkte direkt att Buddy erbjuder kvalitet och hälsa i sina produkter samt att de använder bra råvaror och undviker billiga fyllmedel vilket många andra företag tyvärr gör. De har skapat ett proteinrikt och hälsosamt recept som går hem oss och våra fyrbenta vänner och det märktes under testen av produkterna. En annan rolig sak är att Buddy håller nära kundrelationer vilket visade sig att de bryr sig om feedback och strävar efter förbättring. Buddy ger även intrycket att de är även noga med djurens hälsa och har en garanti som gör att man får tillbaka pengarna ifall hunden/katten inte gillar produkten, det gillar vi på Testproffs!

9.1
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Buddy Pet Foods levererar normalt ditt paket inom 3 arbetsdagar med Postnord.

Om sin hund mot förmodan inte tycker om maten går den att lämna tillbaka mot betalning av frakt inom 30 dagar. För att lämna tillbaka maten krävs att förpackningen har minst 80 % mat kvar.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Picture of Louise
Louise

Louise brinner för naturen och ett jordnära och stressfritt liv. Även om hon är utbildad ekonom så är hennes dröm är att flytta ut på landet och komma bort från ekorrhjulet. Louise är vår testare när det kommer till hälsoprodukter, allt från yogamattor till CBD. På fritiden uppskattar Lousie att vara ute i naturen samt vara med familjen.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.