Test: Söderberg & Partners – Bolån

Letar du efter ett bolån med bra ränta? Testproffs tar en närmare titt på Söderberg & Partners Bolån. Hur fungerar deras bolån? Se betyg och omdöme i denna recension.
BETYG
9.3 Testproffs
söderbergs & parterns
4.7/5
OM TJÄNSTEN

Söderberg & partners bolån

Söderberg & Partners är finansbolaget som tagit fram ett konkurrenskraftigt erbjudande inom nästan varje vertikal som har med finansiering att göra, särskilt så inom bolån. De är ett av de ledande företagen i hela Norden med kontor runtom i hela Sverige där man kan få personlig hjälp med bolånefrågor och mycker mer. I grund och botten, så handlar deras hela värv om att hjälpa företag och privatpersoner att fatta välinformerade och goda finansiella beslut.  De ses allmänt som en pålitlig partner har ett starkt fokus på skräddarsydda lösningar och expertis över olika områden.

9.3

Testproffs betyg

4.7/5
Tryggt bolån med Söderberg & partners

Söderberg & Partners är en trygg finansiell institution som verkligen leverar på bolånefronten. Räntan är konkurrenskraftig och den personliga rådgivningen finns på plats under hela ens bostadsresa. Att bolånet dessutom sömlöst integreras med deras portfölj av andra finansiella tjänster gör det smidigt att bli kund. Därför ger vi dem ett sammanlagt betyg på 9,3/10.

Fördelar

Nackdelar

TJÄNSTENS INNEHÅLL

Vad kännetecknar Söderberg & Partners bolån?

Vem är utgivare av Söderberg & Partners bolån?

Borgo heter hypoteksbolaget som ger ut själva bolånet under Söderberg & Partners flagg. Deras bolån distribueras inte enbart genom Söderberg & Partners utan flera andra ledande finansiella instituioner som ICA Banken, Ikano, Sparbanken Syd och Ålandsbanken. Genom de här partnerskapen når Borgo ut till en bred kundbas och möjliggör tillgång till sina bolån för olika grupper av låntagare.

Borgos fokuserar alltså främst på att samarbeta med olika finansiella institutioner och erbjuda bolån. Men de erbjuder även andra sparprodukter så som sparkonton. Bolaget har sitt säte i Sverige och har funnits sedan 2018.

Vad är räntan på Söderberg & Partners bolån?

Den effektiva räntan som Söderberg & Partners erbjuder varierar från period till annan och uppdateras var tredje månad. I skrivande stund, så erbjuder de en effektiv ränta på mellan 4,75-5,48%. Detta är en konkurrenskraftig räntesats jämfört med storbankerna och de ledande hypoteksbolagen i Sverige. Söderberg & Partners bolån står sig alltså väl i konkurrensen med alla andra bolån på marknaden.

Söderberg & Partners bolån ansökan hemsida
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Söderberg & Partners bolån?

Söderberg & Partners bolån faller oss på Testproffs i smaken mycket tack vare den personliga servicen. Söderberg & Partners rådgivare är riktigt kunniga och guidar en som låntagare genom hela processen. Och de finns där även “senare” i processen om man senare skulle vilja investera i en bostad eller utöka lånet för att renovera en bostad. De är där för att svara på frågor och se till att varje kund får det bästa möjliga avtalet. Och det är alltså inte bara för en viss typ av kund. Oavsett om du är förstagångsköpare, vill investera i fastigheter eller omförhandla ett befintligt lån, har de alternativ som passar.

Söderberg & Partners bolån har en ränta som är konkurrenskraftig och de erbjuder en anpassningsbarhet, bra villkor, personlig service och olika alternativ för olika kunders behov. Man känner sig väl omhändertagen och därför kan vi varmt rekommendera dem.

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

93
Prisvärdhet
9.3
Produktutbud
9
Support
9.5
Trovärdighet
9.4
Söderberg & Partners bolån omdöme

Söderberg & Partners är en trygg finansiell institution som verkligen leverar på bolånefronten. Räntan är konkurrenskraftig och den personliga rådgivningen finns på plats under hela ens bostadsresa. Att bolånet dessutom sömlöst integreras med deras portfölj av andra finansiella tjänster gör det smidigt att bli kund. Därför ger vi dem ett sammanlagt betyg på 9,3/10.

9.3
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Niklas
Niklas

Niklas är utbildad ekonom och har ett stort intresse för ekonomi och finansiella tjänster. Han är vår givna expert när det kommer till försäkringar, lån och kreditkort. Niklas strävar efter att hitta kostnadseffektiva lösningar och att dela med sig av sina erfarenheter och tips till Testproffs läsare.

Andra omdömen
Missa inte de senaste testerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant godkänner du vår integritetspolicy

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.