Test: Bobo Home – möbler och hemtillbehör till låga priser

Testproffs tittar närmare på BOBO Home och två av deras produkter. Följ med när djupdyker i COSY LIVING Dea väggspegel och CREATIVE COLLECTION Isnel pläd. Samtliga frågor besvaras med recension och betyg
BETYG
8.8 Testproffs
Bobo Home Logotyp
4.4/5
OM BUTIKEN

Vilka är BOBO Home?

BOBO Home är möbelbutiken online som grundades redan 2008 och som blivit en stor aktör på nätet för alla konsumenter på jakt efter kvalitativa och prisvärda möbler. 2008 så var det dock endast en fysisk möbelbutik av modell “far & son” och först 2010 gick butiken online och de modellerade då webbutiken efter deras fysiska butik. Idag så drivs butiken av brödraparet Christian och Nicolai Østergaard man man har idag försäljning i Danmark, Grönland, Färöarna och Sverige och planen är att starta upp i flera länder. Och ambitionen är högt satt – nämligen att bli Nordens största och bästa möbelwebbshop.

Hos BOBO Home behöver du inte sitta och vänta på att en vara ska komma på erbjudande om du hittar något du gillar eftersom de valt att köra fasta låga priser året runt på alla sin möbler och hela utbudet av hemaccessoarer. Skulle du mot förväntan hitta en av deras varor billigare någon annanstans så säkerställer deras prismatchning att du kan köpa varan till samma pris hos dem, vilket så klart är väldigt uppskattat. I det här testet så fick vi på Testproffs testa COSY LIVING Dea väggspegel och den färglada pläden CREATIVE COLLECTION Isnel.
8.8

Testproffs betyg

4.4/5
BOBO Home omdöme
Vi ger BOBO Home högt betyg tack vare deras prisvärda produkter, breda utbud, snabba och vänliga kundtjänst samt en pålitlig prismatchning mot andra e-handlare. Deras produkter, som COSY LIVING Dea väggspegel och CREATIVE COLLECTION Isnel pläd, levererade både kvalitet och personlighet. Sammantaget är BOBO Home en pålitlig och prisvärd möbelbutik med ett imponerande utbud.

Fördelar

Nackdelar

Unboxing av BOBO Home

PRODUKTTEST

Cozy Living COSY LIVING Dea

Bobo Home Spegel
Bobo Home Spegel 1

Rolig och unik form på denna moderna spegel från BOBO Home. Den var välpaketerad när den kom och därför löpte den ingen risk för att spricka. Den smyckar vår hall på ett väldigt personligt sätt. Man vill gärna komma ifrån känslan av att ha ännu en IKEA-hem och det hjälper verkligen BOBO Home till med, eftersom de har många unika produkter som man inte hade hittat i sin vanliga möbelaffär. Spegeln ger intryck av att vara i borstad mässing och kvaliteten på själva spegeln och reflektionen är väldigt bra.

Bra storlek och även om det inte är en helkroppsspegel så får man en stor och tydlig spegelbild. Den placerades just nu i entrén och får idel komplimanger när gäster kommer på besök vid första tillfället, just för att den har en lite mer unik utformning och därför säkerställer att man kan presentera något unikt för sina gäster. Det är inte bara en spegel. Det är både en spegel och en showpiece. Funktion och en utsmyckning, två i ett helt enkelt.

CREATIVE COLLECTION Isnel

Roliga och härliga färger. Det här är verkligen en filt som gör en pigg och på gott humör, en glad filt helt enkelt. Tvättinstruktionerna med 40 graders tvätt är tydliga och enkla att följa. 45% bomull, 34% polyester, 12% viskos och 9% akryl. Den sticks inte utan är väldigt skön för huden, vilket är extremt när det kommer till en fält av det här slaget. Så den utgör en naturlig och fin färgklick i hemmet samtidigt som den funkar perfekt för kyliga och lite mer mysorienterade kvällar. Färgkombinationen är något utöver det vanliga och kommer verkligen skapa en personlig touche som tillåter dig att skapa en unikitet i hemmet. Det här är
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om BOBO Home?

BOBO Home gör ett bra jobb med att erbjuda ett stort utbud av möbler till vettiga priser. Deras prismatching är riktigt lysande och något jag som konsument värderar högt. Särskilt i dessa högräntetider så är varje krona viktig och därför är vikten av att ha bästa möjliga pris när man väl unnar sig ett köp till hemmet något jag värderar högt. Den spegel och pläd som jag testade i det här testet levde båda upp till mina förväntningar och var rimligt prissatta.

Jag tycker även att BOBO Home hade packat allting på ett bra sätt, så att jag inte kände någon rädsla för att spegeln skulle ha skadats under frakten från Danmark hem till mig i Stockholm. Så produktupplevelsen var riktigt bra och bemötandet av företaget var också bra under hela resan. Är även lite betuttad i företagets historik. Man gillar den typen av far & son-företag i grunden, kombinerat med en ambitiös agenda om att bli Nordens ledande möbelbutik online. Sympatiskt och kul.

Fem saker vi gillar

Två saker som kunde förbättras

Vårt samlade omdöme

88
Prisvärdhet
9
Kvalitet
9
Användarvänlighet
8.5
Design
8.5
Produktutbud
9
BOBO Home omdöme

Vi ger BOBO Home högt betyg tack vare deras prisvärda produkter, breda utbud, snabba och vänliga kundtjänst samt en pålitlig prismatchning mot andra e-handlare. Deras produkter, som COSY LIVING Dea väggspegel och CREATIVE COLLECTION Isnel pläd, levererade både kvalitet och personlighet. Sammantaget är BOBO Home en pålitlig och prisvärd möbelbutik med ett imponerande utbud.

8.8
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Louise
Louise

Louise brinner för naturen och ett jordnära och stressfritt liv. Även om hon är utbildad ekonom så är hennes dröm är att flytta ut på landet och komma bort från ekorrhjulet. Louise är vår testare när det kommer till hälsoprodukter, allt från yogamattor till CBD. På fritiden uppskattar Lousie att vara ute i naturen samt vara med familjen.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.