Test: Barshopen – allt till din hemmabar

Utforska våra intryck av Barshopen-produkterna! Vi har testat och sammanfattat vår erfarenhet av deras exklusiva cocktailshakerset och unika whiskydekanterare. Läs vidare för att ta del av våra detaljerade intryck och bedömningar av dessa produkter.
BETYG
8.5 Testproffs
Barshopen Logotyp
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vad är Barshopen?

Barshopen är ett svenskt varumärke med en omfattande samling av över 3000 produkter avsedda för hemmet och drinkentusiasten. Deras sortiment inkluderar olika typer av produkter såsom ölglas, whiskyglas och diverse tillbehör som är väsentliga för en välfungerande hemmabar.

Med fokus på kvalitet och mångsidighet har Barshopen.com etablerat sig som en framstående aktör inom försäljning av dryckesrelaterade produkter. Deras utbud är noga kuraterat för att tilltala olika målgrupper, från entusiaster till dem som söker specifika produkter för en komplett hemmabarsupplevelse.

Barshopen.coms produkter inkluderar noggrant utformade ölglas som förhöjer arom och smak för ölkännare, samt whiskyglas som är framtagna för att framhäva subtila smaknyanser. Deras breda sortiment av produkter erbjuder både funktionalitet och estetik, vilket gör det till en pålitlig resurs för alla som vill skapa en välförsedd och stilfull bar i sitt eget hem. Med över 3000 produkter att välja mellan, har Barshopen.com något för alla som strävar efter en högkvalitativ hemmabarupplevelse.

8.5

Testproffs betyg

4.5/5
Barshopen Betyg
Barshopen, det svenska varumärket med över 3000 produkter för hemmet och dryckesentusiaster, imponerar med kvalitet och mångsidighet. Enligt Testproffs utmärker sig produkter som cocktailshakersetet med sin premiumkänsla och imponerande resultat vid drinktillagning. Whiskydekanteraren med unik design och matchande glas ger en höjdare till sociala sammanhang.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av Barshopen

Jag har testat två produktserier från Barshopen: ett cocktailshakerset och en dekanterare/whiskykaraff med tillhörande tillbehör av märket Golden Moose.

Cocktailset 7 delar

Om vi börjar med cocktailshakersetet så var jag glatt överraskad över mängden tillbehör och den matta ytan på shakern. Jag skulle närmast likna känslan på shakern med dyr elektronik, det var verkligen en premiumkänsla. Och nu kunde man få hela setet med 7 delar för endast 599 kr, det tycker jag verkligen är en prisvärd nivå

Jag omfamnade naturligtvis möjligheten att konstruera min egen Dry Martini – shaken not stirred för ändamålet och slutresultatet blev väldigt bra. Så när det kommer till cocktailset, så finns det säkerligen några billigare versioner men då får du inte kvaliteten som det här setet erbjuder. Så en god överraskning och en kul sak att ta fram när vi får gäster och man vill imponera lite mer bortom att bara hälla upp prosecco med en inställsam min.

Whiskeykaraff Glob

Whiskydekanteraren tyckte jag verkligen var något helt annorlunda mot vad man är van vid när det kommer till olika dekanterare. Enkel att sätta samman och med ett riktigt häftigt utseende, så blev även dekanteraren en höjdare på vår senaste sammankomst här hemma.

Globformen och att den faktiskt kom med två matchande glas gjorde att jag och den andre herren i sällskapet kunde avnjuta vår Laphroaig (ja, det var en parmiddag) i stil på ett enhetligt sätt. 799 kr för hela setet tycker jag kanske är några hundra mer än vad jag själv hade önskat betala för en dekanterare men man får ändå något bra och okomplicerat som gör att man förhöjer kvällen ytterligare för sitt sällskap. Och det kan det ändå vara värt.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om produkterna från Barshopen?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

85
Prisvärdhet
9
Kvalitet
8
Användarvänlighet
9
Design
8
Barshopen omdöme​

Barshopen, det svenska varumärket med över 3000 produkter för hemmet och dryckesentusiaster, imponerar med kvalitet och mångsidighet. Enligt Testproffs utmärker sig produkter som cocktailshakersetet med sin premiumkänsla och imponerande resultat vid drinktillagning. Whiskydekanteraren med unik design och matchande glas ger en höjdare till sociala sammanhang.

8.5
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Magnus
Magnus

Magnus är en erfaren mjukvaruutvecklare och tech-entusiast. Hans bakgrund inom datavetenskap och hans passion för ny teknik gör honom till en expert på att granska och jämföra teknikprodukter. Magnus har alltid varit den “go-to” personen för teknikrådgivning bland vänner och familj, vilket gör honom till en utmärkt testare inom elektronik och datorer. Förutom elektronik och datorer är Magnus intresserad av löpning, hiking och biohacking.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.