Test: Amakli Design – presenter för företag och privatpersoner

Testproffs tittar närmare på Amakli Designs webbutik för personliga presenter och två av deras produkter. Samtliga frågor besvaras med recension och betyg
BETYG
9.1 Testproffs
4.9/5
OM WEBBUTIKEN

Vilka är Amakli Design?

Söker du en personlig present till någon du tycker om? Då tror jag banne mig att Amakli Design är en bra första plats att söka på. De har tjänat mig väl historiskt och därför återkommer jag gång på gång. Man kan ge bort en persolig mugg som present eller ett pussel med foto om det passar bättre. Men du kan även ge kollegan en nyckelring som present för att visa hen lite extra uppskattning. Utöver det finns också flaskor med namn, tygpåsar med valfritt tryck och många fler olika presenter. Jag blir nästan förundrad över hur många saker man kan ge i present, det går bortom min vanliga fantasi i vart fall.
9.1

Testproffs betyg

4.5/5
Amakli Design
Motivering av omdöme: Amakli Design sticker ut med sin personliga touche på presenter och vi ger dem ett sammanlagt betyg på 9,1/10. Det genuina engagemanget, den höga servicegraden och det fina utbudet av gåvor gör Amakli till en naturlig plats för mig att besöka när jag ska köpa presenter.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Vårt intryck av av Amakli Design

Amakli Design är en presentsida som jag använt flera gånger nu och som blivit något av mitt go-to varumärke när jag letar efter presenter som passar både på till kollegor på jobbet men även hemma. De har en grym samling av produkter, med personlig prägel, som är perfekta för att imponera på kollegor eller skapa minnesvärda ögonblick med vänner och familj.

Fina presenter till företagets anställda, men även privat

I mitt fall, för det här testet, så valde jag att skicka en mugg och lite godsaker till min kollega Vidar för att visa uppskattning för det fina jobb han gjort under året. Just enkelheten att kunna skicka flera gåvor på en och samma gång istället för att bara skicka lite choklad eller blommor tycker jag är en påtaglig fördel hos Amakli. Och sedan är det otroligt enkelt att skriva lite personlig text och verkligen göra det till något som motparten kommer känna är anpassat exakt för dem. 

Personliga presenter

I mitt fall blev det “king of kings” för att han imponerat så på mig under året med god arbetsanda och riktigt vass kompetens. Det kändes självklart att använda Amakli för att visa min uppskattning, det måste jag säga. Men det här är naturligtvis något som jag gärna ger till mina övriga nära och kära i familjen, det vill jag verkligen understryka"

En stor nackdel som Amakli har just nu på sin hemsida är att man inte kan skicka flera presenter i ett och samma svep och att det är lite otydligt hur man ska skriva ut vem som är köpare, dvs jag, och vem som är mottagare av gåvan. Just gränssnittet för att separera de olika parterna och dessutom göra flera köp i ett är något de behöver jobba på framöver. Och det har vi på Testproffs naturligtvis förmedlat så vi hoppas att detta är ordnat ganska snart efter vår publicering.

Unboxing av Amakli Design

Från Skellefteå with love

Amakli Design är en lokal presentbutik som sprider kärlek från Skellefteå. Deras sortiment är fullt av unika gåvor som är både fina och personliga. Amakli Design grundades 2012 av Amanda Klingstedt som en hobby vid sidan av hennes studier. 2014 vände dock allting och Amakli började istället sälja personliga produkter som posters och smycken, och därifrån har Amakli vuxit till den självklara platsen för mig att handla presenter om jag är ute efter något mer personligt. Idag är de 5 anställda på företaget som enligt egen utsago “har kul tillsammans och älskar att få vara en del av alla presenter som vi kunder handlar och ger bort”.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Amakli Design?​

Jag går nästan alltid in på Amaklis hemsida som ett blankt blad. Jag vet att jag är ute efter en gåva till en särskild person men jag har i regel ingen aning om vad det faktiskt ska bli. Fem minuter senare, så har jag köpt ett presentpaket som framstår som både eftertänksamt och personligt. Så tycker jag att man bäst beskriver upplevelsen av att handla en present här. Du får både inspiration och hjälp med något så fint som att visa omtanke för nära och kära. Eller en kollega för den delen. Företaget har lite att jobba på med användarupplevelsen vid checkout men överlag så är jag oerhört nöjd med mina många upplevelser av att handla presenter från Amakli Design.

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

91
Prisvärdhet
8.8
Produktutbud
9.1
Support
9.2
Varumärke
9.3
Kvalitet
9.1
Amakli Design
Amakli Design sticker ut med sin personliga touche på presenter och vi ger dem ett sammanlagt betyg på 9,1/10. Det genuina engagemanget, den höga servicegraden och det fina utbudet av gåvor gör Amakli till en naturlig plats för mig att besöka när jag ska köpa presenter.
9.1
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Standardleverans 3-5 arbetsdagar.

Standard leveranskostnad är 49 kr.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Emma
Emma

Emma är en engagerad förälder med två barn. Hon har erfarenhet av att välja och använda produkter inom barn- och familjeområdet, inklusive leksaker, kläder och barnvagnar. Emma gillar även att spendera tid i trädgården och naturen och har därför även varit gästskribent inom ämnet trädgård och verktyg.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.