Test: Adrivasa – träningskläder för kvinnor

Adrivasa är en ny aktör på marknaden för fitnesskläder. Testproffs tittar närmare Adrivasas träningstopp och tights. Motsvarar träningskläderna våra förväntningar? Läs hela recensionen och med omdöme och betyg.
BETYG
8.9 Testproffs
adrivasa-produkt
4.5/5
OM PRODUKTEN

Vilka är Adrivasa?

2021 markerade året då Rusana Riklöv lade grunden till Adrivasa, ett namn med djupgående betydelse som en hyllning till hennes tre barn tillsammans med sin sambo. För Rusana, som bär på en livslång passion för mode, representerar Adrivasa inte bara en dröm som gått i uppfyllelse, utan också en fusion av familj och yrkesliv. Som mamma och entreprenör har hennes dagliga träningsrutin spelat en central roll för att upprätthålla både fysisk och psykisk styrka. Det var denna insikt om tränings positiva påverkan på hälsa och välbefinnande som inspirerade henne att kombinera mode med en känsla av styrka och uthållighet i Adrivasa’s klädkollektioner.

8.9

Testproffs betyg

4.5/5
Snyggt och funktionellt med Adrivasa

Adrivasas kläder kombinerar stil med funktionalitet. Tightsen, som är “squat proof”, erbjuder komfort och trygghet även för dem med extra kilon. De är smickrande, bekväma och har en trendig färg. Toppen, med en något djärvare design, kräver kanske lite mod men erbjuder optimal ventilation och komfort, särskilt för varma dagar. Sammantaget får Adrivasa höga betyg för deras snygga och funktionella träningsset.

Fördelar

Nackdelar

PRODUKTTEST

Adrivasa unboxing av träningsset

Squat proof tights med bra resår

Jag känner mig väldigt nöjd, särskilt så med tightsen. De är “squat proof”, dvs att jag kan göra squats och röra mig helt fritt i dem utan att trosor syns eller att de är för avslöjande på något annat sätt heller för den delen. Jag gillar även den tjocka resåren upp till midjan, brett resår är väldigt skönt och viktigt. Tightsen är inte särskilt tjocka men upplevs ändå väldigt gedigna trots att de är så tunna. Så jag tror att de här kommer passa väldigt bra för mig även nu under hösten. 

Färgen är jag också väldigt glad i, väldigt trendig och fin. Tycker även att de kom i fina fodral som jag kan använda när jag tar med dem till gymmet för ombyte.

En bekväm och mjuk topp

Själva toppen är väldigt fin men jag vill ändå addera man behöver vara lite modig och inte rädd för att visa hud när man ska bära den. Jag har även väldigt stor byst, så det blev en extra utmaning för mig. Det enda problemet var min egen prydhet egentligen och att jag behövde arbeta upp lite mod innan jag bar den på mitt senaste träningspass. Materialet är dock väldigt bekvämt att bära, mjukt och behagligt för huden. På en varmt dag så är även den extra ventilationen som designen ger ett tydligt plus gentemot andra liknande träningstoppar.

TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Adrivasa?

Saker som vi gillar

Saker som kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

89
Prisvärdhet
9.5
Kvalitet
9
Design
8.5
Komfort
9
Underhåll
8.5
Adrivasa omdöme​

Adrivasas kläder kombinerar stil med funktionalitet. Tightsen, som är "squat proof", erbjuder komfort och trygghet även för dem med extra kilon. De är smickrande, bekväma och har en trendig färg. Toppen, med en djärvare design, kräver kanske lite mod men erbjuder optimal ventilation och komfort, särskilt för varma dagar. Sammantaget får Adrivasa höga betyg för deras träningsset.

8.9
VÅRA TEST
Hur gick testet till?
FAQ
Vanliga frågor

Vanligtvis leveras dina produkter från Adrivasa inom 1-4 arbetsdagar.

Adrivasa erbjuder fri frakt på köp över 1 000 kr.

Adrivasa använder sig av Klarna, där erbjuds betalning med faktura, delbetalning, kreditkort eller bank överföring

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Sara
Sara

Sara är en licensierad PT och näringskonsult. Hennes passion för träning och hälsa gör att hon har en fördjupad kunskap ämnet. Som testare inom kategorin träning och fritid samt skönhet och hälsa, kombinerar Sara sin yrkeskunskap och personliga erfarenhet för att granska och utvärdera produkter för Testproffs.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.