Bästa webbhotell 2024

Om du behöver bra hosting för ditt webbprojekt är du på rätt plats. Vi har gett oss ut på jakt efter de bästa webbhotell som finns just nu. Resultatet är en lista med de allra bästa valen för dig baserat på olika behov av lågt pris, hög prestation, möjlighet till att växa och mer. Läs vidare och hitta rätt webbhotell för din hemsida!
BÄST I TEST
Testproffs Toppbetyg Vit 2024
hostup-logo

HostUp

5/5
PRISVÄRD
inleed-logo

Inleed

4.9/5
BÄST PREMIUM
Hostinger-logo

Hostinger

4.8/5

Jämför de bästa webbhotellen

För att kunna kora webbhotell bäst i test har vi tagit en ordentlig titt på webbhotellen som toppar i tester och användaromdömen såväl som några nya kometer. Det är viktigt att poängtera att bäst webbhotell för dig kanske inte är bäst för din kollega. Läs vidare i vår guide och notera varför vi lyfter fram dessa webbhostingtjänster så att du kan välja det allra bästa alternativet för dig.

TestProffs Logotyp Header

Vilket webbhotell är bäst i test?

Bästa webbhotellet 2024 är Hostup som är ett mycket snabbt webbhotell med maximal upptid. Vi tror att Hostup passar bra för väldigt många olika behov samtidigt som de erbjuder riktigt prisvärda paket. Vi gillar särskilt att du som kund får tillgång till resurser som ram-minne på ett väldigt generöst sätt.

Även om Hostup utan tvivel kan vara bästa webbhotell för många så finns det några tjänster som kan ses som värdiga utmanare. En del av dessa kanske till och med kommer att vinna ditt personliga webbhotell bäst i test baserat på de krav som du ställer. Vi råder dig att läsa vidare och att syna varje webbhostingtjänst som vi listar för att fatta ett gott beslut för din hemsida och online-projekt.

ATT TÄNKA PÅ

Att tänka på när du väljer bästa webbhotellet

För att hitta det bästa webbhotellet så gäller det att vara väl medveten om de behov och krav som du har. De allra flesta kommer att lägga fokus på upptid och driftsäkerhet men det finns mer som påverkar hur smidig webbhotelltjänsten blir för dig. Dessutom så är det ju så att saker som lagring och minne påverkar hur du och de som surfar in på din sajt kommer att uppleva den.

Låga priser kan locka men du bör vara väl medveten om vad du får för pengarna. För den som med största sannolikhet kommer att behöva uppgradera under kommande månader och år så kan ju ett lågt introduktionspris utvecklas till en dyr historia.

Beakta alltid saker som:

Pris

Vad kostar det när ditt introduktionserbjudande har nått sitt slutdatum? Om första året är gratis och följande kostar en förmögenhet så är det inte säkert att du har tjänat på att välja det billigaste webbhotellet. Samtidigt så är det förstås så att ett högre förnyelsepris för webbhosting kan vara försvarbart om du får en tjänst som är solid med funktioner du är riktigt nöjd med.

Lagring och minne

Lagring och RAM-minne kommer att påverka sajtens prestanda, hastighet och tillförlitlighet. RAM-minne är direkt kopplat till hur snabbt din server kan bearbeta data. Mer RAM innebär i grund och botten att servern kan klara av flera dataförfrågningar samtidigt. När din hemsida har mycket trafik så måste det finnas ett gott stöd med mycket minne.

Vad gäller lagring så är detta viktigt med tanke på hur mycket innehåll du vill ha på din sajt. Om du ska erbjuda dina besökare en massa text, bilder, videos, interaktiva formulär och databaser så måste det finnas tillräckligt med lagringsutrymme för detta.

Teknik

Hur kommer du att bygga och uppdatera innehåll för din hemsida? Många svarar med WordPress och då är det förstås viktigt att du har ett webbhotell som ger gott stöd för detta CMS. Andra kanske har större behov av ett webbhotell som ger ett gott stöd för Microsofts teknologier.

Ta inte för givet att varje webbhostingtjänst klarar allt. Om du driver en webbutik så kommer du att behöva gott stöd för e-handel. Läs på med tanke på hur din hemsida kommer att se ut och vilka programvaror och plattformar du kommer att jobba med för drift och uppdateringar.

Upptid

När du läser ett webbhotell test som säger att en viss hostingtjänst har bra upptid och att det bara är på helgerna som det kan bli lite nedtid ska du fundera på saken. Är det okej med en sajt som strular lite då och då eftersom du betalar mindre för webbhotellet eller kan detta påverka din verksamhet på ett alltför negativt sätt?

Upptiden tillhör de allra viktigaste parametrarna när du väljer webbhosting. Du vill ju att den som surfar in på din sajt ska se informationen och att alla funktioner ska vara aktiva och väl fungerande. Inget webbhotell kan erbjuda 100% upptid men försök att välja en tjänst som kommer så nära som möjligt.

Support

Förr eller senare kommer du att behöva support. Oavsett om du vill ha hjälp med flytt av hemsida eller sitter med svetten i pannan och försöker felsöka så kommer du att uppskatta att det finns någon att prata med.

Ta alltid en titt på hur webbhotellets support fungerar. Om det går att ta kontakt via vanlig telefon och hur snabb chatten är. Notera dessutom hur andra uppfattar kundtjänsten. Är den kunnig, trevlig och har de kunniga personerna tålamod när du själv kanske inte är så kunnig och trevlig?

VÅRA TEST

Såhär valde vi ut bästa webbhotellet

Det har tagit lite tid för oss att komma fram till vilka webbhostingtjänster som är bäst helt enkelt för att det finns många aspekter att beakta. Det handlar ju om att få ett vettigt pris för funktioner som ger dig en snabb hemsida som är smidig och enkel att driva.

För oss har upptid och driftsäkerhet varit ledord men när vi har testat webbhotell har vi också insett värdet i en support som snabbt löser problem. Det är den samlade bilden av god prestation och smidig användning som har fått betydelse för vårt val. Vi har baserat vår jämförelse av webbhotell på våra egna uppfattningar, expertutlåtanden i andra webbhotell tester såväl som användarkommentarer.

Vi valde bästa webbhotell baserat på:

Upptid och driftsäkerhet

Vi har tagit en titt på statistik såväl som omdömen av faktiska användare för att komma fram till upptid. Så nära 100 som möjligt och minimalt med klagomål på nedtid har varit nyckelkrav. Vi har förstås också noterat upptid och driftsäkerhet under den period vi testade för att se om vår uppfattning matchar experttester och användaromdömen.

Enkel hantering och god support

För oss har det varit ett stort plus med enkel hantering och smidig start. Hjälp med flytt och support som engagerar sig redan innan du blir kund har premierats. Dessutom har vi jämfört vår upplevelse med andras för att se om supporten håller samma nivå överlag under en längre tidsperiod. Detta har varit till fördel för tjänster som efter klagomål har förbättrat sin support och som därmed har klarat sig lite bättre i vårt webbhotell test.

Säkerhet och spamgallring

Alla webbhotell tycker om att säga att säkerhet är en prioritering för dem men vi måste säga att det faktiskt kan variera mellan de olika tjänsterna. Det gäller att komma ihåg att bristfällig säkerhet kan öka risken för att sajten hackas. Det kan ju bli katastrof om du hostar en webbutik.

När en sajt kraschar så är det också viktigt med solid backup. Detta oavsett om det är du eller webbtjänsten som felar. Vi har gett extra poäng för regelbunden säkerhetskopiering och sedan ett bra stöd då du behöver hjälp med material som finns i backuper.

Vi tycker också att spam är ett problem som hänger ihop med säkerheten. Det handlar inte bara om att du vill slippa en massa onödiga email som skymmer sikten för det som är viktigt. De bästa webbhotellen är bra på att gallra ut spam så att du slipper uppleva osäkerhet omkring vad som finns i din inkorg.

Snabbhet

Vi vet att ingen har tålamod att vänta på en sajt som laddas. Du vill inte förlora kunder då din hemsida är så långsam att man kan äta lunch innan första sidan har laddats.  Det finns förstås flera faktorer som påverkar hur snabbt en sajt laddas och webbhotellet har inte hela ansvaret.

Men ett högpresterande webbhotell är en investering för dig som är ute efter laddning som är så snabb att man inte ens tänker på det. Vi har tagit en titt på responstiden som anges av webbhotellet och jämfört med vår undersökning. Vi har också kikat på faktorer som om webbhotellet använder sig av SSD-baserade servrar vilket optimerar snabbheten.

Enkel hantering och god funktion

Enkel hantering är ett måste. Kontrollpanelen måste kännas bekväm och det ska inte vara svårt att installera WordPress eller ladda upp filer. Vi har låtit flera personer med olika bakgrund inom webbhantering testa att skapa e-mailkonton och ta hand om databaser. Vi har ställt kravet att du inte ska behöva vara expert på att bygga hemsidor för att klara av grundläggande uppgifter.

Vi har också gått igenom de funktioner och verktyg som erbjuds och som kan göra det lättare för dig att bygga och driva en sajt. SSL-certifikat som ingår kan ses som standard men även andra viktiga tjänster som du kan behöva som staging-sajter.

Bäst i test

1. HostUp

Testproffs - Bäst i test 2024
hostup-logo
hostup-hemsida
5/5

Fördelar

Nackdelar

HostUp är för dig som behöver hög hastighet

Om hög hastighet står i centrum så är HostUp ett säkert kort. Detta är utan tvivel ett av de snabbaste webbhotellen som finns just nu. Detta beror på flera saker som väl tilltaget RAM-minne även för mindre paket och LiteSpeed som optimerar din hemsida åt dig så att det inte sölar i onödan.

Kontrollpanelen är förvisso på engelska men det rör sig om ord som du kommer att känna igen. Fint med kontrollpanelen är att den är så intuitiv. Du får automatiska uppdateringar om du använder WordPress och SSL-certifikat kommer också att uppdateras utan att du ber om detta.

God support och gratis flytt

Vi tycker att HostUp har en alldeles utmärkt support. De får då och då klagomål på att det inte går att få hjälp på telefon. Om du tillhör de som vill prata på telefon så kan du använda dig av HostUps plattform för röstsamtal. Den fungerar ungefär som Zoom.

När du byter till HostUp kommer du att uppskatta att du får flytthjälp. Den inkluderas i priset för alla paket. Vår erfarenhet är att detta fungerar väldigt fint oavsett den erfarenhet du har sedan tidigare. Supporten har tålamod och finns där genom hela processen.

HostUp

2. Inleed

Testproffs - Prisvärd 2024
inleed-logo
4.9/5

Fördelar

Nackdelar

Inleed är ett prisvärt webbhotell

Efter att ha diskuterat fram och tillbaka så kommer vi till slutsatsen att Inleed är ett mycket prisvärt webbhotell. De har höga betyg från användare och är ett stabilt val. Inleed är i grund och botten en tjänst från Yelles AB och webbhotellet har varit med sedan 2006. Det ger oss ett gott perspektiv över deras utveckling. Deras kundtjänst hyllas återkommande vilket är förståligt då kunders problem stora som små har löst sig snabbt med hjälp av deras kundsupport.

Med flera paket så kan du välja den webbhosting som kommer att passa ditt projekt bäst. Oavsett vilket så får du regelbundna backuper, obegränsat med email-adresser och SSL-certifikat.

Inleed är ett bra val för WordPress

Inleed har gjort det enkelt att jobba med WordPress med deras hostingtjänster. Det går väldigt snabbt att installera WP med hjälp av en-klicksinstallationen. Det är bara att komplettera med gratis SSL och logga in och börja bygga på sajten.

Vi tycker att användarvänligheten är god och förstår varför många kunder aldrig ens tänker på att se på andra alternativ. Upptiden är god, så pass god att Inleed vågar erbjuda en månads gratis hosting om de skulle gå under 99,9% upptid. Dessutom har de ingen bindningstid eller uppsägningstid. Men var medveten om att du måste säga upp ditt avtal via e-mail.

Inleed

3. Hostinger

Testproffs - Bäst Premium 2024
Hostinger-logo
4.8/5

Fördelar

Nackdelar

Hostinger har något för alla

Det som är imponerande med Hostinger är deras breda utbud. De har en plan för varje typ av kund. Detta kan vara det bästa webbhotellet för dig som vill starta en enklare blogg såväl som för ett företag som är redo att ta nästa steg med en mer avancerad webbportal.

Hostinger erbjuder enkel användning och finns där från start med flytthjälp om du vill ha det. De erbjuder attraktiva priser men var medveten om att det efter ett år blir standard pris igen vilket inte kan anses vara så lågt. Men med Hostinger så får du vad du betalar för vilket innebär hög prestanda och snabb laddning.

Hostinger vågar lova hög upptid

Hostinger garanterar 99,9% upptid och att döma av vår kontroll så håller de detta. Det betyder att du har minimalt med avbrott för din sajt vilket givetvis är otroligt viktigt. När det handlar om prestanda så är det viktigt att du väljer rätt paket för dina behov.

Även om paketen överlag har liknande ingredienser så är det stor skillnad mellan Premium, Business och Cloud StartUp. Samtliga paket fungerar perfekt för WordPress men om du till exempel ska använda dig av WooCommerce så bör du välja Business eller Cloud StartUp.

Hostinger

4. Miss Hosting

miss-hosting-logo
miss-hosting-hemsida
4.6/5

Fördelar

Nackdelar

Miss Hosting är en prisvärd lösning

Miss Hosting är ingen nykomling.  Detta är ett internationellt webbhotell som har varit med sedan 2014. De har också fått utmärkelsen som webbhotell bäst i test i flera sammanhang. Vi var förstås tvungna att se närmre på deras tjänster för svenska sajtägare och kan helt klart se varför detta kan vara ett bra val.

För privatpersoner och mindre företag kan Miss Hosting vara en prisvärd lösning. De har skapat flera paket så det bör inte vara så svårt att hitta det som passar dig bäst. Var dock medveten om att det är ganska stor skillnad mellan paketen vad gäller saker som email-konton och sitebuilder.

Miss Hosting kör backup varje natt

Oavsett vilket paket du väljer så får du backup en gång per dygn. Detta är kostnadsfritt för alla kunder.  Du har också tillgång till support dygnet runt. Om du hör av dig mellan 08.00 och 24.00 så får du hjälp på svenska. Resten av dygnet är det engelska som gäller.

Det finns alltid en tekniker på plats men under vissa timmar kan det bli längre kö för ärenden som kräver teknisk input. Vi får dock säga att de flesta kommer att klara sig fint med Miss Hosting även om det uppstår frågor. Sitebuildern är användarvänlig och vår upplevelse är att frågor du skickar in med e-mail får svar rimligt snabbt.

MissHosting

5. Oderland

oderland
oderland-hemsida
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Oderland erbjuder hög kvalitet till ett högre pris

Oderland har varit med sedan 1998 och du kan fortfarande se grundaren Jack Oderland svara på kritik på Trustpilot. Vad handlar kritiken om? För det mesta så rör det sig om att Oderland på senare år i allt större utsträckning riktar sig mot företag.

Det här är ett webbhotell som kostar mer men som också kan sägas ge mer. För dig med en enklare webbsajt är Oderland inte det bästa valet. Men för dig som driver en företagssajt och vill ha skalbarhet så kan detta verkligen bli en fullträff.

Du får ett fint stöd och enkel hantering

Ett stort plus med Oderland är den fina supporten. Som ny kund får du genast hjälp med att flytta din hemsida och det är förstås smidigt. Du kan välja den plan som kommer att passa dina nuvarande behov bäst och det är inga problem att uppgradera och förändra då behoven förändras.

Det vi tycker är särskilt fördelaktigt med Oderland är den jämna prestandan samt snabba servrar. För dig som verkligen inte har råd med en sajt som står och tuggar tills folk surfar vidare så kan Oderlands erbjudande kännas tryggt. Dessutom erbjuder de hög säkerhet med säkra servrar, regelbundna backuper och väl skyddad information.

Oderland

6. Egensajt

egensajt-logo
egensajt-hemsida
4.5/5

Fördelar

Nackdelar

Egensajt webbhotell kan passa en enklare hemsida

Med tanke på att alla inte är ute efter en massa tjänster och funktioner så tar vi även med Egensajt som ett förslag på bästa webbhotell för dig som behöver något enkelt. Det här är en webbhostingtjänst som har otroligt billiga paket.

Nu ska vi förstås vara medvetna om att priset är lågt eftersom man har skalat av innehållet i varje paket. Men detta ger också en fin flexibilitet. Du kan betala enbart för e-post och du kan också få domänkonto gratis. Men du kan inte förvänta dig epost eller gratis SSL för paketen som innehåller lite mer.

Grundläggande tjänster du kan lita på

Som vi redan har nämnt så är Egensajt ett bra val för dig med lite enklare behov. Du kommer att få en sidbyggare som fungerar bra för att skapa en egen webbutik och mer. Dessutom fungerar Egensajt fint för WordPress med en smart WP installer som du bör förstå dig på.

Varje dag så görs en backup och om du väljer epost så kommer den med spamskydd. Därmed kan vi säga att säkerheten är godkänd. Enligt vårt webbhotell test så är det här i första hand ett bra val för en enkel hemsida men det är inte krångligt att hantera flera domäner med Egensajt.

Egensajt
SAMMANFATTNING

Sammanfattning av webbhotell bäst i test

Märke

Betyg

Trustpilot

Återförsäljare

HostUp

(Bäst i test)

5.0

4,7 av 5

Rek. återförsäljare

Inleed (Prisvärd)

4.9

4,8 av 5

Rek. återförsäljare

Hostinger

(Bäst premium)

4.8

4,6 av 5

Rek. återförsäljare

Miss Hosting

4.6

4,9 av 5

Rek. återförsäljare

Oderland

4.5

4,2 av 5

Rek. återförsäljare

Egensajt

4.5

4,6 av 5

Rek. återförsäljare

OM WEBBHOTELL

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är ett hotell för din hemsida eller andra typer av webbapplikationer. Det rör sig om en tjänst som erbjuder den tekniska infrastrukturen som krävs för att kunna publicera en webbsajt eller annan applikation online.

Med webbhotellet kan du göra din webbplats tillgänglig för andra på internet. För att detta ska fungera på ett kraftfullt sätt så jobbar webbhostingtjänster med servrar och kraftfulla datorer som kan lagra och hantera informationen som finns på din hemsida.

Vi skulle kunna säga att du betalar för utrymme och resurser på en server för din hemsida då du köper webbhotell. Utöver lagringsutrymme för din hemsida så får du resurser som hjälper dig att hantera trafik till webbplatsen på ett smidigt sätt såväl som tjänster som epostkonton och teknisk support.

Några fördelar att beakta:

 • Webbhotell gör det enkelt för nybörjare såväl som proffs att få sina webbplatser publicerade online, utan oro för hur den underliggande infrastrukturen fungerar.
 • När du betalar för webbhotell får du teknisk support som kan hjälpa dig med problem som kan uppstå.
 • Det är ganska vanligt att kunna få ett mycket bra pris från webbhotell då de kan jobba på ett kostnadseffektivt sätt med olika lösningar som delad webbhosting för sajter som inte kräver ett större stöd än så.
 • Webbhostingtjänster tar hand om underhåll av servrar och genomför säkerhetsuppdateringar som du som kund drar nytta av.
 • Det brukar vara möjligt att skala upp eller ner i enlighet med dina behov. När du väljer ett riktigt bra webbhotell så får du bästa möjliga stöd för en webbplats som växer.

Några nackdelar att beakta:

 • Om du väljer webbhotell med delad hosting så kommer du att dela serverns resurser med andra sajter. Det kan dra ner på prestanda och hastighet och det särskilt när andra sajter som ligger på samma server har mycket trafik.
 • När du använder webbhotell har du begränsad eller inte alls kontroll över serverns konfiguration. Du kan heller inte kontrollera mjukvaruinstallationer och det kan innebära begränsningar för vad du kan göra med din webbplats.
 • Med webbhotell är billigt inte alltid bra. Var medveten om att billig webbhosting kan leda till problem med din sajts prestanda. Detta sker då hostingtjänsten överbelastar sina servrar med för många sajter.
 

Hur skaffar man webbhotell?

Börja med att komma fram till vad för typ av hosting du behöver. Detta gör du genom att bena ut om du ska driva en personlig blogg, en hemsida som visitkort, en företagssajt som är interaktiv eller kanske en webbutik.

Finn ett webbhotell som matchar ditt behov och ta en titt på deras paket. Undersök hur mycket trafik den webhostingplan som erbjuds kommer att klara av samt vad som kommer att krävas från din sida för att bygga och driva sajten.

Jämför priser och var noga med att webbhotellet stöttar det CMS som du vill använda (WordPress, Joomla…) innan du registrerar ett konto och beställer ett paket för webbhosting.

Tar det lång tid att komma igång?

Om du väljer det bästa webbhotellet är du igång på nolltid. Även om du behöver hjälp med flytten av din sajt så ska inte detta ta mer än några timmar. Detta beror givetvis på den tjänst du väljer samt när du tar kontakt. Under kontorstid är det som regel snabbare att komma igång om du behöver få hjälp från supporten.

Vad kännetecknar ett bra webbhotell?

Ett bra webbhotell erbjuder paket med innehåll som passar dig samt ett pris som du tycker är rimligt. Dessutom ska du få god support och helst så snabbt som möjligt via chatt, email och telefon. Bra webbhotell kännetecknas framförallt av nöjda kunder så ta en titt på recensioner och omdömen!

Är det krångligt att byta webbhotell?

Det beror på det webbhotell du väljer samt den erfarenhet du har sedan tidigare. Inleed är ett bra exempel på ett webbhotell som ger ett gott stöd genom hela processen. Det är en fördel om hjälp med flytt ingår i tjänsten du köper men inte ett måste. Det viktigaste är att supporten fungerar som den ska då du ska byta webbhotell.

VÄLJA WEBBHOTELL

Vilket webbhotell är snabbast?

HostUp är ett bra exempel på ett mycket snabbt webbhotell. Men återigen, detta beror på dina hostingbehov. Vårt tips är att du tar en titt på omdömen från personer som har erfarenhet av hosting för samma typ av sajt som du behöver webbhotell för. Det ger dig en bättre bild av vilken hastighet som du kan förvänta dig. För enkla hemsidor gör det inte så stor skillnad och du kan fokusera mer på att få ett lågt pris.

Vilket webbhotell är billigast?

Egensajt är ett otroligt billigt webbhotell men det finns fler inom denna kategori. Du kan ju till och med få gratis hosting om du lägger din sajt under webbhotellets domän. Nu bör du dock förstå vad som menas med gratis och varför ett webbhotell är så billigt innan du slår till. Om billigt är samma sak som låg kvalitet är det inte säkert att du blir så nöjd. Inleed och Miss Hosting är två andra alternativ där du kan få webbhosting för en relativt billig slant.

Vilket webbhotell är bäst för WordPress?

HostUp är ett säkert val men samtliga av de webbhotell bäst i test som vi nämner är bra för WordPress. Om du är nybörjare kan det vara klokt att välja en webbhostingtjänst som gör det superenkelt att komma igång med en-klicks-installation av WP-sajt.

FAQ
Vanliga frågor

De grundläggande varianterna är VPS (Virtual Private Server), dedikerat webbhotell och molnbaserad hosting. VPS ger virtuellt avskilda resurser på samma server medan dedikerat webbhotell innebär en hel server för din webbplats. Molnbaserad hosting använder flera servrar som samarbetar för att kunna hantera stora mängder trafik och data.

Webbhotellet blir avgörande för din webbplats hastighet och prestanda. Saker som serverns kvalitet, dess geografiska placering i förhållande till de som använder din sajt såväl som de resurser som tilldelas din webbplats (CPU, RAM) påverkar hur snabbt din hemsida laddas.

Ja, det går bra. Ta dock en titt på ditt avtal med nuvarande webbhostingleverantör. Se om det finns bindningstid och regler för hur du säger upp tjänsten innan du påbörjar registrering på ett nytt webbhotell.

Ja, du kan hitta tjänster som erbjuder gratis webbhotell men det här innebär alltid begränsningar. Gratis webbhotell betyder begränsat lagringsutrymme såväl som obligatorisk reklam på din webbsajt. Det här kan passa för en personlig blogg eller ett kortvarigt projekt men inte för en seriös verksamhet.

Domänen är den unika adress som folk kommer att använda för att besöka din hemsida. Det kan vara www.dittföretag.se. Domän och webbhotell är nära relaterade men två olika tjänster. Det är dock vanligt att webbhotell även hjälper till med att köpa och registrera domän. För att din webbplats ska vara tillgänglig online så behöver du både domän och webbhotell.

SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

VILKA ÄR TESTPROFFS?

Vi på Testproffs är dedikerade till att hjälpa konsumenter att fatta informerade beslut genom att erbjuda objektiva och pålitliga bäst-i-test och recensioner. Våra ledord är följande:

 • Objektivitet – vi förbinder oss att vara oberoende och opartiska i våra tester och recensioner

 • Kvalitet – vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt innehåll till våra läsare

 • Autenticitet – vi är transparenta i vårt arbete och våra processer

ANDRA TESTER