Test: Lovebunny – vuxenleksaker och njutning

Lovebunny är en populär webbutik för vuxenleksaker. Vi har tittat närmare på produktutbud, prisvärdhet och mycket mer. Se vårt Testproffs omdöme och betyg nedan.
BETYG
8.9 Testproffs
Lovebunny Logo
4.5/5
OM WEBBSHOPPEN

Vilka är Lovebunny?

Lovebunny grundades år 2023 och ser sig själva som Sveriges modernaste webbutik för sexleksaker. Fokus ligger på att hjälpa par och individer att frigöra sig själva genom att ha marknadens kanske bredaste utbud på allt man kan tänka dig för ett mer spännande sexliv.

Som de uttrycker det: “Vi tror på alla bestämmer och har rätt till sin egen njutning”. De riktar sig till par, henne och för honom. Förutom ett brett sortiment utav sexleksaker, så erbjuder de dessutom ekivoka klädesplagg och en högklassig kundtjänst för att kundupplevelsen ska vara komplett. Målet är alltså att bidra till sexuell frigörelse på ett proffsigt och elegant sätt.

8.9

Testproffs betyg

4.5/5
Stort sortiment med spännande produkter

Lovebunny är en modern webbutik för sexleksaker grundad 2023 i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av produkter för att främja sexuell njutning och utforskning för både par och individer. Deras sortiment inkluderar välkända varumärken som Satisfyer samt nya aktörer som Lelo. Lovebunny imponerar med sitt kontinuerligt utökade sortiment som inkluderar allt från glidmedel och kondomer till sexiga kläder och BDSM-tillbehör. 

Fördelar

Nackdelar

TJÄNSTENS INNEHÅLL

Vårt intryck av Lovebunny

Lovebunny Screenshot Hemsida

Brett utbud av sexleksaker

Att säga att utbudet av sexleksaker är brett på Lovebunny är inte att förhäva sig. De har naturligtvis produkterna från ack så kända varumärket Satisfyer som en del i sin arsenal, märket som gjorde sig så kända för sina lufttrycksvibratorer som verkligen revolutionerade marknaden när de kom. Men bortom de allra största varumärkena så går även Lovebunny i bräschen för att lyfta fram nya aktörer och därmed försöka innovera i en bransch som annars gå på bästsäljarna direkt – kul tycker vi! Exempel på det här är produkter från svenska varumärket Lelo och andra uppstickare som Martinella och Romp. Deras uttalade fokus när de ska ta in en ny produkt i sitt utbud är att den levererar på tre nyckelord: kvalitet, design och njutning.

Lovebunny screenshot hemsida 2

Ett rikt utbud bortom de vanligaste sexleksakerna

Det kanske roligaste med Lovebunny är att deras sortiment faktiskt sträcker sig långt bortom det man först tänker på när man besöker en vuxenbetik och att sortimentet utvidgas på veckobasis mer eller mindre. Vare sig man är ute efter glimedel, kondomer eller sexiga kläder för att krydda upp sexlivet så täcker Lovebunny upp för ens behov. Sedan om man vill gå bortom det vanliga och utforska BDSM eller andra aktiviteter som är längre utåt skalan så erbjuds även tillbehör till detta i form av handbojor, piskor och andra bondageprodukter.
TESTPROFFS TYCKER

Vad tycker vi om Lovebunny

Lovebunny gör ett bra jobb med att erbjuda en uppsjö av sexleksaker och tillbehör för ett fritt sexliv. Jag tycker även att det är fantastiskt roligt hur snabbt det sker förändringar också på området med uppdaterat produktsortiment i princip varje vecka. De förtjänar beröm för att de har alla storsäljare i sitt sortiment, exempelvis lufttrycksvibratorer från Satisfyer, men att de dessutom vågar plocka in nyare svenska varumärken som är på uppgång.

Ska jag nämna något som de kanske kan arbeta med så är det hemsidan, där den på vissa ställen har lite designbekymmer och formatteringsbekymmer textmässigt. Men utbudet och kundtjänsten som jag stötte på under testet var högklassigt, så över lag förtjänar Lovebunny i princip nästan bara beröm.

Saker som vi gillar

Saker som hade kunnat varit bättre

VÅRT BETYG

Vårt omdöme

89
Prisvärdhet
9.1
Kvalitet
8.5
Användarvänlighet
8.7
Design
8.5
Produktutbud
9.7
Lovebunny Omdöme

Lovebunny är en modern webbutik för sexleksaker grundad 2023 i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av produkter för att främja sexuell njutning och utforskning för både par och individer. Deras sortiment inkluderar välkända varumärken som Satisfyer samt nya aktörer som Lelo. Lovebunny imponerar med sitt kontinuerligt utökade sortiment som inkluderar allt från glidmedel och kondomer till sexiga kläder och BDSM-tillbehör. 

8.9
SIDAN
Innehåll
NYHETSBREV

Nya tester varje vecka! Signa upp på vårt nyhetsbrev för aktuella tester och tävlingar.

FÖLJ OSS

Gillar du omdömet? Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer tester!

TESTAT AV
Hanna
Hanna

Hanna är Testproffs självklara expert på allt inom hälsa och välmående. Hon har under flera år utforskat alla produkter inom området med en evigt brinnande iver. Hon är mamma till en tonårskille och en yngre dotter och gillar att spendera aktiv tid i naturen med familjen. Hon granskar därför även produkter inom hushåll, samt sport & fritid.

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.